If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гарантирано от русенският шапкар и агент на дс кмета герберист Пламен Стоилов !
Чрез Валентина Колева
Здравейте приятели, днес като водих децата в Парка на младежта видях това безумие, което ме порази!?!?!......Влакчето-атракцион, което вози всички русенски деца, родители и гости - в момента е подвижна предизборна реклама на ПП ГЕРБ! Смятам, че това е грубо нарушение на закона?!..., защото не може на невръстни и непълнолетни деца, да им се набива в главичките, да им промиват мозъците, че видите ли тези чичковци и лелки от ...обичат децата и им създават развлечения?!... То всъщност, всички мероприятия - концерти, автомобилно шоу, карнавал и т. н., които се организират от Община Русе, са си чисто предизборни агитации! С парите на Русенци, ГЕРБ прави кампания???https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Ето това от тебе не го очаквах. Гъза, гъза, гъза... Красота!
Хайде, да речем гигов, мунти, коки, винкел и пр.са си завършени грубияни. Но ти?!
Не е ли форумът място за дискусии, разговори, ползотворност?
Защо тази нервност, злоба, грубиянщина, свадливост, стремеж да унизиш опонента?
Не мислите ли, че това е копие на недоразумението, наречено българска "държава'?
Създадена по наш образ и подобие?
Къде изчезнаха приветливите, усмихнати и дружелюбни хора от недалечното минало? Ако това е демокрацията, не, благодаря!
Докарахме я до там, че ако си с кола и си с предимство и дадеш път на друга кола, шофьорът слиза и налита на бой, затова, че си му дал път /това е истински случай!/.
Засрамете се! Такава лошотия ли завещавате на децата и внуците си?
И всички са недоволни от държавата си, т.е. от себе си. Има защо!
Доне, хващаш се за думата, като малко сърдито дете.... Като човек, на който са дали предимство на кръстовището. Предварително ти се извиних. Не е в мен проблемът. Няма спасение, ако се караме заради пишман-политици, които живеят в собствен свят, далеч от нормалните хора. Докато не се научим да изискваме от тях, а да им подГЪЗичваме, въпреки че сме сигурни че са долнопробни, ще продължават да ни мачкат!!!!
Наивник, уважавам писанияти ти, но тука направо се изложи.
Дона е абсолютно прав. Ние нямаме избор.
Човека е си е избрал едно зло, което за него е някъв компромис.
Пита къде виждате по- малко зло, изисква предложения и аргументи от вас.
Аз лично имам същития проблем, за кого да гласуваме или за КОЙ?
Не мога да гласувам , дори с отвращение за БСП, ДПС, АТАКА , ГЕРБ, РБ , БАРЕКА ,
кои остават, къде да идем.
Само за инфо , аз за разлика от Дона за 25 г не съм гласувал ни един път, но сега искам да гласувам.
И още нещо, към Дона - тези избори няма да са от голямо значение, за разлика от предсрочните - 2016 2017 година
Не бе човек, нищо не искам да кажа. Живота си давам да има и Гербери, и комунисти, и всякакви. Ама така поставена задачката от него, виждаш до къде го докарва, като се смени само един ред от думи. Иначе, аз си казах. Ще гласувам преференциално за партията на човек /жена/, която познавам от 15 години. Партията е част от РБ.
Другари плювачи срещу Герб и Борисов, хайде малко по-конструктивно. Не е достатъчно да кажете, че не бива да се гласува за ГЕРБ, кажете за кого трябва да се гласува. И обяснете защо. Може пък да има рационално зрънце в мнението ви. Ето аз непременно ще гласувам. Вече 25 години не съм пропуснал нито едни избори. Съвсем сериозно питам: за кого да гласувам? Не е достатъчно да ме убеждавате да не гласувам за ГЕРБ, не го ли разбирате? Хайде малко сериозна и конструктивна дискусия. Аргументи, за и против, плюсове и минуси. Аз обяснявам защо ще гласувам за ГЕРБ, а в отговор получавам обидни квалификации. Защо, след като не посочвате алтернатива?
Много пъти вече казах, че на предишните парламентарни избори не гласувах за ГЕРБ.
Честен кръст, аз наистина искам някой да ми каже за кого да гласувам, да се аргументира, да поспорим, да ме убеди. Обаче получавам само негативизъм, плюввни и ругатни, без предлагане на алтернатива, което, както вече казах, само ме амбицира да се върна към ГЕРБ.
И защо само тези, които ще гласуват за ГЕРБ си го казват открито и честно, без да се срамуват. Какво, вие се срамувате от избора си ли? Какво друго да си помисли човек?
Хайде, вие които ругаете ГЕРБ, не другите, кажете за кого трябва да се гласува и защо. Може пък да се окажете прави. Чакам. Вече изтича времето за пренастройка.
Гласувай за Расате щото он че тури манговците у ред мани го тоя Боко
Борисов пред Ройтерс: Готови сме за широка коалиция, даже с БСП
Борисов пред Ройтерс: Готови сме за широка коалиция, даже с БСП
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов - фаворитът на предстоящите предсрочни парламентарни избори, заяви, че е готов да преговаря с други партии след вота на 5 октомври, за да обсъжда възможността за формиране на голяма коалиция с цел гарантиране на политическа стабилност. Това предаде Ройтерс, позовавайки се на интервю с Борисов.
Десноцентристкият лидер на ГЕРБ каза, че е отворен за разговори с други партии, включително социалистите, след изборите на 5 октомври, аносира Ройтерс.Правителство на малцинството е рисково за страната, когато е необходима стабилност", допълва той.
Лидерът на ГЕРБ е най-вероятният победител на вота на 5 октомври, коментира Ройтерс.На фона на най-тежката в страната криза от 90-те г. насам Борисов заявява, че шефът на БНБ Иван Искров трябва да подаде оставка в деня след изборите.
Той допълва, че е твърде рано да се решава дали КТБ да бъде спасена или обявена в несъстоятелност. Четвъртата по големина банка в България продължава да бъде затворена от юни насам. Одитът й трябва да приключи до 20 октомври, завършва Ройтерс. http://frognews.bg/news_76915/Boriso...ia-daje-s-BSP/
Доне, с риск да ми се разсърдиш.... Виж как звучи изказването ти:
Другари плювачи за това, че се почесвам по гъза, хайде малко по-конструктивно. Не е достатъчно да кажете, че не бива да се почесвам по гъза, кажете къде да се почеша. И обяснете защо. Може пък да има рационално зрънце в мнението ви. Ето аз непременно трябва да се почеша някъде. Вече 25 години не съм пропуснал да се почеша. Съвсем сериозно питам: къде да се почеша? Не е достатъчно да ме убеждавате да не се почесвам по гъза, не го ли разбирате? Хайде малко сериозна и конструктивна дискусия. Аргументи, за и против, плюсове и минуси. Аз обяснявам защо ще се чеша по гъза, а в отговор получавам обидни квалификации. Защо, след като не посочвате алтернатива?
Много пъти вече казах, че предния път не се почесах по гъза
Честен кръст, аз наистина искам някой да ми каже къде да се почеша, да се аргументира, да поспорим, да ме убеди. Обаче получавам само негативизъм, плюввни и ругатни, без предлагане на алтернатива, което, както вече казах, само ме амбицира да се почеша по гъза.
И защо само тези, които ще се почешат по гъза си го казват открито и честно, без да се срамуват. Какво, вие се срамувате от избора си ли? Какво друго да си помисли човек?
Хайде, вие които ругаете чесането по гъза, не другите, кажете зкъде трябва да се почеша и защо. Може пък да се окажете прави. Чакам. Вече изтича времето за пренастройка. И още веднъж моите извинения
Ето това от тебе не го очаквах. Гъза, гъза, гъза... Красота!
Хайде, да речем гигов, мунти, коки, винкел и пр.са си завършени грубияни. Но ти?!
Не е ли форумът място за дискусии, разговори, ползотворност?
Защо тази нервност, злоба, грубиянщина, свадливост, стремеж да унизиш опонента?
Не мислите ли, че това е копие на недоразумението, наречено българска "държава'?
Създадена по наш образ и подобие?
Къде изчезнаха приветливите, усмихнати и дружелюбни хора от недалечното минало? Ако това е демокрацията, не, благодаря!
Докарахме я до там, че ако си с кола и си с предимство и дадеш път на друга кола, шофьорът слиза и налита на бой, затова, че си му дал път /това е истински случай!/.
Засрамете се! Такава лошотия ли завещавате на децата и внуците си?
И всички са недоволни от държавата си, т.е. от себе си. Има защо!
Що не се скриеш.....
Ако нямаш акъл и си мазохист ,гласувай за ГЕРб...
Казва ти се....
Главчев ,ние лъжеме по малко а всички крадем....
Менда Стоянова - Очаква ни по постна пица от Дянков
Борисов ,държавата е в хаус и трябва да изтеглиме над 6 милиарда.....
Горанов - черешовата борса и бъдещето е в стереопора........
Цветанов- шесте апартамента и кандидат затворник....
Вальо Топлото....
Ние ще намалим пенсиите ,ще замразим заплатите и ще повишим електричеството и редуцираме майчинските... ..
Да си малоумен ,пак ще се замислиш.....
А бе,ти не се научи да пишеш и продължаваш да коментираш!!!
Какво,да не искаш да гласувам за твоят ХаУс!!!
[QUOTE=Наивник;1059698309]Доне, с риск да ми се разсърдиш.... Виж как звучи изказването ти:
Наивник, уважавам писанияти ти, но тука направо се изложи.
Дона е абсолютно прав. Ние нямаме избор.
Човека е си е избрал едно зло, което за него е някъв компромис.
Пита къде виждате по- малко зло, изисква предложения и аргументи от вас.
Аз лично имам същития проблем, за кого да гласуваме или за КОЙ?
Не мога да гласувам , дори с отвращение за БСП, ДПС, АТАКА , ГЕРБ, РБ , БАРЕКА ,
кои остават, къде да идем.
Само за инфо , аз за разлика от Дона за 25 г не съм гласувал ни един път, но сега искам да гласувам.
И още нещо, към Дона - тези избори няма да са от голямо значение, за разлика от предсрочните - 2016 2017 година
Как така от БСП не можаха да измисялт нещо ново...
Не е като да лъже или да си измисля Миков. Служебното правителство сменя основно хората на БСП, като тези на ДПС си остават по местата без изключение. Новите кандидатури и назначените хора се съгласуват пак с ББ и Местан. Може и да не е така, но случаите станаха много. Ще ядем печена тиква по турски.
Другари плювачи срещу Герб и Борисов, хайде малко по-конструктивно. Не е достатъчно да кажете, че не бива да се гласува за ГЕРБ, кажете за кого трябва да се гласува. И обяснете защо. Може пък да има рационално зрънце в мнението ви. Ето аз непременно ще гласувам. Вече 25 години не съм пропуснал нито едни избори. Съвсем сериозно питам: за кого да гласувам? Не е достатъчно да ме убеждавате да не гласувам за ГЕРБ, не го ли разбирате? Хайде малко сериозна и конструктивна дискусия. Аргументи, за и против, плюсове и минуси. Аз обяснявам защо ще гласувам за ГЕРБ, а в отговор получавам обидни квалификации. Защо, след като не посочвате алтернатива?
Много пъти вече казах, че на предишните парламентарни избори не гласувах за ГЕРБ.
Честен кръст, аз наистина искам някой да ми каже за кого да гласувам, да се аргументира, да поспорим, да ме убеди. Обаче получавам само негативизъм, плюввни и ругатни, без предлагане на алтернатива, което, както вече казах, само ме амбицира да се върна към ГЕРБ.
И защо само тези, които ще гласуват за ГЕРБ си го казват открито и честно, без да се срамуват. Какво, вие се срамувате от избора си ли? Какво друго да си помисли човек?
Хайде, вие които ругаете ГЕРБ, не другите, кажете за кого трябва да се гласува и защо. Може пък да се окажете прави. Чакам. Вече изтича времето за пренастройка.
Доне, с риск да ми се разсърдиш.... Виж как звучи изказването ти:
Другари плювачи за това, че се почесвам по гъза, хайде малко по-конструктивно. Не е достатъчно да кажете, че не бива да се почесвам по гъза, кажете къде да се почеша. И обяснете защо. Може пък да има рационално зрънце в мнението ви. Ето аз непременно трябва да се почеша някъде. Вече 25 години не съм пропуснал да се почеша. Съвсем сериозно питам: къде да се почеша? Не е достатъчно да ме убеждавате да не се почесвам по гъза, не го ли разбирате? Хайде малко сериозна и конструктивна дискусия. Аргументи, за и против, плюсове и минуси. Аз обяснявам защо ще се чеша по гъза, а в отговор получавам обидни квалификации. Защо, след като не посочвате алтернатива?
Много пъти вече казах, че предния път не се почесах по гъза
Честен кръст, аз наистина искам някой да ми каже къде да се почеша, да се аргументира, да поспорим, да ме убеди. Обаче получавам само негативизъм, плюввни и ругатни, без предлагане на алтернатива, което, както вече казах, само ме амбицира да се почеша по гъза.
И защо само тези, които ще се почешат по гъза си го казват открито и честно, без да се срамуват. Какво, вие се срамувате от избора си ли? Какво друго да си помисли човек?
Хайде, вие които ругаете чесането по гъза, не другите, кажете зкъде трябва да се почеша и защо. Може пък да се окажете прави. Чакам. Вече изтича времето за пренастройка. И още веднъж моите извинения
Що не се скриеш.....
Ако нямаш акъл и си мазохист ,гласувай за ГЕРб...
Казва ти се....
Главчев ,ние лъжеме по малко а всички крадем....
Менда Стоянова - Очаква ни по постна пица от Дянков
Борисов ,държавата е в хаус и трябва да изтеглиме над 6 милиарда.....
Горанов - черешовата борса и бъдещето е в стереопора........
Цветанов- шесте апартамента и кандидат затворник....
Вальо Топлото....
Ние ще намалим пенсиите ,ще замразим заплатите и ще повишим електричеството и редуцираме майчинските... ..
Да си малоумен ,пак ще се замислиш.....
Коментар