IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Не, не съм го писал аз. Коки го намери в нета. Може да се квалифицира като `народно творчество`. Напълно отразява манталитета на средния гербер.
    Знаех си. Имам друго мнение за теб.
    Но по комунистическия патос и старата пишеща машина личи че автора е бивш или настоящ последовател на Станишев и Миков и трол от миналия век. Трол катерил Бузлуджа и дъвкал кебапчета на съсела и пил вода с мръсната си комунистическа морда. Бляк

Коментар

• Първоначално изпратено от Ahmak Dogan Разгледай мнение
      Нетцверк това ти ли си го писал. Голяма тъпотия е.
      Не, не съм го писал аз. Коки го намери в нета. Може да се квалифицира като `народно творчество`. Напълно отразява манталитета на средния гербер.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Ще се радвам да науча коя точно точка от правилата е нарушена с постването тази политическа сатира в темата "Политика". Благодаря предварително.

[IMG][/IMG]
        Остана някой да напише аранжимента и Веско Потния да ги събере в зала 1 на НДК
        Last edited by chronos; 23.09.2014, 20:54.

Коментар

Ще се радвам да науча коя точно точка от правилата е нарушена с постването тази политическа сатира в темата "Политика". Благодаря предварително.

[IMG]/IMG]
          Нетцверк това ти ли си го писал. Голяма тъпотия е.
          Last edited by chronos; 23.09.2014, 20:54.

Коментар

• Ще се радвам да науча коя точно точка от правилата е нарушена с постването тази политическа сатира в темата "Политика". Благодаря предварително.

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Главчев лично ми каза ,че от всички лъжел по малко а за крадене ,всички крадели.........

боже ,боже какъв електорат и тиква не си......кратунка по може...
              Спокойно, не с лошо. Не нападай персонално политическия опонент, признак на слабост е. Червена слабост...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение

Батка, много благодаря за оценката! Откъде мозък у мене? Майка ми, вечна й памят, хубаво ми казваше, че само с две висши образования и осем езика съм за никъде. Останах си полуграмотен, без мозък. Дори не зная какво е ЛЖП, дето един много по- умен от мене ми го писа. Щото не успях да завърша уличния университет. Скъсаха ме точно на уличен език.
                ПП. А за това, че ГЕРБ били комунисти не бери грижа! Мнозинството си ги харесва всякакви и гласува за тях. Щото са най-малкото зло. И иска възмездие.

Главчев лично ми каза ,че от всички лъжел по малко а за крадене ,всички крадели.........

боже ,боже какъв електорат и тиква не си......кратунка по може...

Коментар

• Благодаря!

[QUOTE=Бате Пешо;1059697261]
                  Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение

Доне ГЕРБ са си комунисти та дрънкат.При това безмозъчни
                  Батка, много благодаря за оценката! Откъде мозък у мене? Майка ми, вечна й памят, хубаво ми казваше, че само с две висши образования и осем езика съм за никъде. Останах си полуграмотен, без мозък. Дори не зная какво е ЛЖП, дето един много по- умен от мене ми го писа. Щото не успях да завърша уличния университет. Скъсаха ме точно на уличен език.
                  ПП. А за това, че ГЕРБ били комунисти не бери грижа! Мнозинството си ги харесва всякакви и гласува за тях. Щото са най-малкото зло. И иска възмездие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                    Агенция ГЕРБ БСП
                    "Алфа Рисърч" 36,2% 22,5%
                    ЦАМ 36,0% 22,0%
                    "Афис" 34,3% 23,7%

"Галъп интернешънъл" 35,9% 18,3%
                    "Екзакта рисърч" 36,5% 20,2%

Изразходвани средства
                    Според "Институт за развитие на публичната среда" общата стойност на публикуваните към 19 септември договори на партии и коалиции с медии за предизборно отразяване е 2 289 102 лева. Политическите сили, дали за медийна пропаганда суми над 10 000 лева, са:

Коалиция БСП лява България - 512 711 лв.
                    ДПС - 506 271 лв.
                    Коалиция България без цензура - 384 662 лв.
                    Атака - 226 855 лв.
                    ГЕРБ - 141 591 лв.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Парламе...ария_(2014)

не ми се смята ама да да ходят по къщите 4К кандидат депутати с нови лопати ,галоши и кофи е близо 100 К...
                    бензин и др.още 100 К..
                    А тиквите да видят главната тиква в Арена Армеец откриването ..е близо 700 К....
                    Така ,че милион без платените съобщеня по медиите....

Коментар

• 12 години по-късно

Ron Paul - Predictions in Due Time

https://www.youtube.com/watch?v=zGDisyWkIBM
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Тия малоумници управниците пак избиха рибата . В белите държави такъв борд няма !Явно се готви як фалш в Абсурдистан щом като >

Антоанета Цонева оглави Изборния борд

23/09/14
                        Една от най-активните протестърки Антоанета Цонева поведе Изборния борд към Министерски съвет.

Структурата за свободни и прозрачни избори се ръководи на ротационен принцип, като предния път председател бе бившият конституционен съдия Емилия Друмева.

Днес сбирката се ръководеше от Антоанета Цонева, управител на Института за развитие на публичната среда и лице на неправителствената организация “Протестна мрежа”.

Акцент на днешното заседание на борда ще бъдат социологическите проучвания, тяхната обективност и начина по който данните им се представят в медиите
                        http://www.faktor.bg/novini/balgariy...niya-bord.html
                        Last edited by коки; 23.09.2014, 17:39.
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Догодина със сигурност ще има избори 2 в 1 кметски + парламентарни
                          Викам и вече да има избори и за нов Рошко.....

Коментар

• Моли се!

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Сега Тиквата ще мисли дали да стане премиер ,ако стане лошо
                            Ти се моли да стане, че ако не стане твоите умници сами ще паднат в капана, който поставиха. Тя тактиката на изгорената земя е много коварна.
                            Аз се моля ГЕРБ да няма 121 гласа, за да има Борисов основание да откаже премиерството. Тогава ще се сбъдне мечтата на Бате Пешо БСП да си отиде. Завинаги.Ще се сбъдне и мечтата на целия български народ, с изключение на 400 000 червени бабички и полуграмотни селяни, които си въобразяват, че като спечели БСП ще се върне "Едно време". Купените цигани над тази бройка въобще не ги мисля, пък и на тях им е все едно.

Коментар

• Агенция ГЕРБ БСП
                              "Алфа Рисърч" 36,2% 22,5%
                              ЦАМ 36,0% 22,0%
                              "Афис" 34,3% 23,7%

"Галъп интернешънъл" 35,9% 18,3%
                              "Екзакта рисърч" 36,5% 20,2%

Изразходвани средства
                              Според "Институт за развитие на публичната среда" общата стойност на публикуваните към 19 септември договори на партии и коалиции с медии за предизборно отразяване е 2 289 102 лева. Политическите сили, дали за медийна пропаганда суми над 10 000 лева, са:

Коалиция БСП лява България - 512 711 лв.
                              ДПС - 506 271 лв.
                              Коалиция България без цензура - 384 662 лв.
                              Атака - 226 855 лв.
                              ГЕРБ - 141 591 лв.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Парламе...ария_(2014)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Искаш ли да се хванем на бас ,че ГЕРБ няма да има повече от 90 депутати....че нещо не мога да изкарам за НГ пиенето......и че ще прави коалиция с РБ ако влезе и ДПС под прикритие....
                                И хората ще ги бият с камъни .... скоро
                                А така наречените Патриоти ,ще бъдат разпънати заради шистовия газ и за Русия.... за Валери Симеонов става въпрос....
                                може и да хванем и втори ,че за пролетта ще ходим пак на избори.....
                                Догодина със сигурност ще има избори 2 в 1 кметски + парламентарни

Коментар

Working...
                                X