Първоначално изпратено от marsianec1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДа, понамирисват, но има сред тях читави хора.Поне ще мога да и набивам канчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА коя е правата вяра?
И защо да се връщам към нея?
Аз никога не бих гласувал за Комунисти.
Ако имаш предвид права вяра РБ - да, за тях ще гласувам. Обаче и те ми понамирисват
Да, понамирисват, но има сред тях читави хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСички са комунисти !!!
За теб имам леки съмнения.
п.п.Хайде, после ще се драчим, че имам домакински задължения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТака е.
п.п.Върна ли се в правата вяра, блудни сине?
И защо да се връщам към нея?
Аз никога не бих гласувал за Комунисти.
Ако имаш предвид права вяра РБ - да, за тях ще гласувам. Обаче и те ми понамирисват
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТака е.
п.п.Върна ли се в правата вяра, блудни сине?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ahmak Dogan Разгледай мнениеСАКЪН!
Да се множат сараите ти !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗа кой ли път ви казвам.... Ще ни извъртят коалиция ГЕРБ, БСП, ДПС.
п.п.Върна ли се в правата вяра, блудни сине?
Коментар
-
Дискредитирането на РБ е с цел, за да се ползва дпс като "партньор" и да не се провалят съществуващите схеми. Именно, поради това, се раздухват несъществуващите скандали.
Не ми се и опонира, вече, защото традиционните десни избиратели имат достатъчно ум и ги виждат тези неща, а останалите ...Sancta Simplicitas
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКато замениш БСП с РБ ще си познал на 100%действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗа кой ли път ви казвам.... Ще ни извъртят коалиция ГЕРБ, БСП, ДПС.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеГоранов да каже първо за Пеевски, че ми се мътят нещата там.
Коментар
Коментар