IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Имам бегъл спомен, че предвещаваше коалиция с ДПС в рамките на 42-то НС
    ФАКТ !

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Горанов да каже първо за Пеевски, че ми се мътят нещата там.
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        А кое не е?
        Имам бегъл спомен, че предвещаваше коалиция Герб - ДПС в рамките на 42-то НС
        Yeah

Коментар

Може ли да ми напомниш едно, само едно твое предвиждане, което се е реализирало
          А кое не е?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Айде и от мен една прогноза- каквото и да е правителството ще изкара макс 1 година...
            Чок якънда. Aferim efendi

Коментар

• Айде и от мен една прогноза- каквото и да е правителството ще изкара макс 1 година...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                [B][SIZE="5"][COLOR="Blue"]Бойко Борисов: Ако сме нация и народ ще се хванем, ще работим здраво и за една година ще се измъкнем от кризата
                .
                да ходи да работи той...

Царя вече ни оправи за 800 дни ,тиквата е решил да го прави за 365 ....

Коментар

За кой ли път ви казвам.... Ще ни извъртят коалиция ГЕРБ, БСП, ДПС.
                  Може ли да ми напомниш едно, само едно твое предвиждане, което се е реализирало
                  Yeah

Коментар

• Бойко Борисов: Ако сме нация и народ ще се хванем, ще работим здраво и за една година ще се измъкнем от кризата

26 Септември 2014 | 16:01 | "Ройтерс"

http://www.focus-news.net/opinion/20...t-krizata.html

Бойко Борисов: Когато има предсрочни избори, видно е, че политическите партии не са работили добре. Да се връщаме на състоянието на държавата няма смисъл. И БСП не би върнала мандата, и ДПС не би излязла от властта. При състоянието на „Атака“ надали и те биха напуснали, ако не знаеха реалното състояние на държавата. Скоро бяха изборите за евродепутати, преди една година бяха парламентарните избори. Много кампании се събраха в кратък период от време. За разлика от други кампании, ние сме много умерени, много внимателни. Нашият проблем, на ГЕРБ, е в това, че ние можем реално да управляваме след изборите. Когато има такава „опасност“ човек може да си позволи да каже само това, което действително може да направи. С една дума нито обещания даваме, нито илюзии създаваме в хората. Да, има нови партии, които си го позволяват, но може би никой не ги приема на сериозно. В кампанията хубавото при ГЕРБ е, че имаме много построени неща – зали, паркове, площади, които и сега си ги откриваме – вече излизат наяве построени неща – магистрали, мостове. И има какво да показваме. Така, че хората знаят. И слабостите, които сме имали, очакват да ги преодолеем. И разбира се, имат надежда, че ще продължим в изграждането на България.
                    Бойко Борисов: Аз никога не обръщам внимание на социологическите агенции. По-притеснен съм, когато дават по-голям резултат. Нашият електорат е в големите градове, интелигентните хора, успелите, средната класа така да я наречем, бизнесът. Неслучайно, ние печелим във всички големи градове на избори. Много ме е страх да не си помислят, че дето се вика и без мен ще спечелят, и да не отидат да гласуват. Високият резултат, към който се стремим, е именно, за да има стабилност. Аз съм диалогичен човек и след това ще проведа разговори с партиите така, както ги подредят хората. Това при хипотезата, че сме първи. Ако сме втори, от сега заявявам, че който спечели изборите, ще получи нашата подкрепа. Това означава, че ние ще сме втори, трети или четвърти. Ще има нашата подкрепа, именно заради стабилността. Надявам се, така да разсъждават и другите колеги.
                    Бойко Борисов: Спасение. Щеше да е на съгласие преди една година, когато ПП ГЕРБ беше първа политическа сила, народът ни каза, че сме най-добри. А втората, третата и четвъртата решиха да правят експеримент и да управляват, и катастрофата е видна. Тогава можеше да търсим съгласие и аз го предложих от трибуната на парламента. Един глас да им дам за мнозинство. Разбира се, тогава ГЕРБ трябваше да получи поста на председател на Народното събрание, и те щяха да имат с него 121 и да управляват по-стабилно. Те решиха да унищожат ГЕРБ. Това е точната дума. Всички действия, всички анкетни комисии, всички действия, всичко, което се прави през тази една година беше с една цел – унищожаването на ГЕРБ като партия. Навсякъде, повсеместно, над 25 000 души са уволнени по политически причини през тази година и два месеца. А ние сме назначили като партия, спечелила тогава категорично над партиите от Тройната коалиция, някъде към 4 000 души.
                    Бойко Борисов: Вижте, аз се надявам колегите да са си извели поука, така както и ние. Не знам как обществото би приело, как симпатизантите на БСП биха приели нова коалиция с ДПС. Изхождам от последните заседания на парламента, когато си говореха за вазелини, викаха си „Горчиво“ и какви ли не обиди си нанасяха. Затова истински се надявам, че в главите на нашите опоненти, председатели на политически партии, стои въпросът за стабилността на държавата. И те също ще се съобразят с резултата от изборите и ще се опитаме да направим нещо за тази държава в едни предстоящи изключително тежки месеци. Виждате, от днес тече и наказателната процедура за КТБ, в екологията, за заменките. България, вместо да ползва европейската солидарност, може да се окаже, че няма да ни стигнат парите, само да си платим наказателните санкции.
                    Ройтерс: Какво точно следва след изборите, вярвате или не на социологическите агенции, ние нямаме друг индикатор, вие ще бъдете първата сила…
                    Last edited by X_Y; 26.09.2014, 16:21. Причина: прекалено дълго

Коментар

не вярвам с БСП ...
                      БСП ще почиват това НС......
                      Те ще събират сили за другата година......
                      ГЕРБ , РБ/Симеонов/ с тайната подкрепа на ДПС....

Коментар

Те тоя номер отдавна го въртят

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

нещо много вяла кампанииката....
                          да не загуби и малкото свой електорат...
                          като прави луди чуждия ,това се пренася и върху неговия....
                          едни не искат с ДПС ,други не искат с БСП ,но най не искат да им качват тока и да им намаляват пенсиите или заплатите ........,
                          Вяла ли? Истината е, че я води добре организирано и мобилизирано по места и в социалната мрежа.
                          http://www.gerb.bg/bg
                          И правилно. Колкото-толкова, няма нужда да пълни медийни гърла, като е намерил по-разумно разходване на партийната субсидия в помощ на пострадали граждани, строежи и както той си знае.
                          Yeah

Коментар

• За кой ли път ви казвам.... Ще ни извъртят коалиция ГЕРБ, БСП, ДПС.

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4331004

идва......

Коментар

Не и своя електорат. Баце няма да прави коалиции нито с БСП, нито с ДПС. Мисля, че търси широкообществено и партийно съгласие, за да се преодолее кризата в държавата и недоверието към почти всичките ѝ институции. Не вярвам да го постигне, но е длъжен да опита.

нещо много вяла кампанииката....
                                да не загуби и малкото свой електорат...
                                като прави луди чуждия ,това се пренася и върху неговия....
                                едни не искат с ДПС ,други не искат с БСП ,но най не искат да им качват тока и да им намаляват пенсиите или заплатите ........,

Коментар

Working...
                                X