IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    За БГ е мисия невъзможна !
    Коки остави таз песен любовна, не вливай Ни в сърце отрова

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Аха, невъзможна. Забрави ли по миналия юни кат назначиха Свинтяй Грухлефски как скочиха шопи със сопи ???

Ами по миналия февруари кат гонихме пожарникаря с камъне задето дигна тока. И пак мисли да го дига, гьонсуратя му с гьонсурат !!!
      Мечоооо помня като слон.Но ако си мислиш ,че с тия режисирани псевдо протести ще се промени СТАТУКВОТО , жестоко си се излъгал.Абе не ви ли писна да ви манипулират ?Не ви ли стана ясно ,че със стари к ...няма как да има в БГ истинска демокрация ,а не псевдо такава ?
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Аха, невъзможна. Забрави ли по миналия юни кат назначиха Свинтяй Грухлефски как скочиха шопи със сопи ???

Ами по миналия февруари кат гонихме пожарникаря с камъне задето дигна тока. И пак мисли да го дига, гьонсуратя му с гьонсурат !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

няма невъзможни неща в БГ
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Гордеела се с дядо си партизанин. Дето клаха хората като добитъци след 9ти,

Голям метеж се задава, помни ми думата !!!

Коментар

Другарите нямат сметка да правят реформи нийде ,щото нямат полза .
              Спешна е , щото като чета разни крилати мисли от съфорумци ...

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                Дали ще има здравна реформа най-накрая ?!
                Другарите нямат сметка да правят реформи нийде ,щото нямат полза .

Коментар

На мен пък Лилето - Пилето ми е слабост . Непосредствена една такава , пък и с тия чашки ...

Коментар

Хе, срещу предните метежа почна на 14тия ден. Срещу новите предлагам да отпочне на 7мия !!!
                    ти да мълчиш,АНАРХИСТ
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Не лустрацията, а кастрацията само, може да ни спаси като държава от тази измет! Няма случайни другари попаднали в политиката ..[B]Лиляна Павлова: Гордея се с дядо ми партизанин

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                        Време е вече да слагат загражденията пред парламента.
                        СМЪРТ на комунизма!!!
                        Хе, срещу предните метежа почна на 14тия ден. Срещу новите предлагам да отпочне на 7мия !!!
                        tnm

Коментар

• Не лустрацията, а кастрацията само, може да ни спаси като държава от тази измет! Няма случайни другари попаднали в политиката ..Лиляна Павлова: Гордея се с дядо ми партизанин

2014-09-30
                          "Гордея се с рода си, дядо ми Георги Павлов, който е партизанин от отряда „Чавдар” и е бил министър на химията по време на социализма. Майка ми е рускиня, но това не ми пречи да съм част от дясна партия", каза в предаването „Шоуто на Слави” Лиляна Павлова. Тя заяви, че не е ползвала никакви протекции при развитието си, защото не е имало нужда, макар че баща й също е бил на висока позиция при бивш министър на БСП – Дончо Конакчиев.........

Припомняме, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също с охота разказва за миналото си с гореща антикомунистическа реторика. "Комунистите, които убиха дядо ми с тояги, днес се обявяват за демократични!", викаше Борисов, нищо че до 1991 г. той самият е бил член на БКП.

http://glasove.com/politika/42365-li...-mi-partizanin

..............................
                          И помеже е къса паметта на някой орица, да припомня инфо от нафталина .Цитат ''...Бащата на Лиляна Павлова е зам. ректорът на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ проф. д-р Павел Павлов. Майка й е рускииня – Рая Павлова.
                          Проф. Павел Павлов е човекът, който има най-голям принос за увеличаване броя на висшистите сред кадрите на ДПС, разкриват запознати.

Проф. д-р Павлов е помогнал да стане висшист Касим Дал, който преди промените е бил прост строителен работник. Роднини на Емел Етем и много други дейци на ДПС са взели дипломи благодарение на проф. Павлов.

Варненският свободен университет, чийто девиз е: „От нас започва морето на вашите мечти“ е станал истински инкубатор и на доктори на науките от партията на Ахмед Доган, отново под крилото на проф. Павлов. Запознати твърдят, че именно той въвежда системата за получаване на т. нар. „бързи дипломи и докторантури“. Студентите и докторантите се обучават по индивидуален план. Съкратената процедура позволява набързо да се прескача от семестър в семестър към заветната диплома.

Бащата на наследничката на Плевнелиев проф. д-р Павел Павлов е завършил в Москва и е бил преподавател в УНСС. Когато „Мултигруп“ създава Варненския свободен университет, той е сред първите преподаватели в Морската столица. От 98 г. е ръководител на катедра „Публична администрация“ в университета, а от началото на 2000 г. е зам. ректор на научноизследователската дейност.

Преди да се отдаде на наука, проф. д-р Павел Павлов е дясна ръка на Дончо Конакчиев – строителен министър в правителството на Жан Виденов. Самият Дончо Конакчиев сега също е преподавател във ВСУ „Черноризец Храбър“ във факултета по администрация и управление. Други известни имена от БСП средите също са били или в момента са преподаватели в университета – Нора Ананиева, Георги Близнашки, Велко Вълканов. Симеон Сакскобургготски е доктор хонорис кауза на университета. Ректорът на университета пък, Ана Недялкова е бивш преподавател от партийната школа на ЦК на БКП АОН СУ. Любопитно е, че синът й д-р Красимир Недялков е помощник ректор – роднинска комбинация, която едва ли може да се срещне на друго място, освен в частния университет във Варна.

В тази академична среда наследничката на Росен Плевнелиев – Лиляна Павлова получава матистърската си степен. Преди това тя е завършила бакалавърската си степен по МИО в УНСС. Според запознати това не е често срещана комбинация. Обикновено студентите предпочитали да изкарат във Варна бакалавърска степен и след това магистратура в столицата.
                          http://skandalno.net/ministar-lilyan...a-na-pa-23979/
                          Last edited by коки; 30.09.2014, 15:12.

Коментар

• най доброто,което може да ни се случи,според мен е бсп и герб да седнат на една маса, поне за известно време.да се разберат по най важните въпроси и моментално да направят от тук-нататък,гласуването задължително.това ще реши най важния проблем.най важното нещо е да се елиминира влиянието на ония,които влизат в парламента,само и единствено за да правят бизнес и кражби-една розова партия,няма да я споменавам,че трябва да си мия клавиатурата,после.

преди да ме подхване някой,че съм ПРИСТРАСТЕН към .......
                            гласувал съм за БСП,ГЕРБ,НДСВ и едни малки дето не успяха,няма и да успеят
                            за сини шматки не съм, няма и да гласувам.за болни и за розови лидери също не съм гласувал.

да ви кажа,честен съм-не искам сега да гласувам .не искам,защото ги виждам,че пак се въртят,сучат не се разбират,накрая розовите ще казват.
                            Last edited by andi; 30.09.2014, 15:10.

Коментар

• Дали ще има здравна реформа най-накрая ?!

Коментар

• Какво стана, ве.......

Вижте за 1 година експерта Орешарски какви щети нанесе под супер контрола на малоумниците от БСП и ДПС, и сега само месец по късно го забравихте ли?

Ако новото правителство актуализира бюджета, ще стане твърде късно

Неизпълнението на приходите ще е около 1,1 млрд. лева, коментира вицепремиерът Екатерина Захариева

Същата тази министърка е доста добра и я БЯХТЕ ОБВИНИЛИ В ПОЛИТИЧЕСКА ЧИСТКА, А ТЯ НАЛИ ОБЯСНИ, ЧЕ ШУРО-БАДЖАНАЩИНАТА НА ДПС И БСПА НЯМАТ РАВНА.Я вно и това искате да омаловажите. А бе страшни помии...
                                Last edited by X_Y; 30.09.2014, 12:55.

Коментар

Working...
                                X