Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАха, невъзможна. Забрави ли по миналия юни кат назначиха Свинтяй Грухлефски как скочиха шопи със сопи ???
Ами по миналия февруари кат гонихме пожарникаря с камъне задето дигна тока. И пак мисли да го дига, гьонсуратя му с гьонсурат !!!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЗа БГ е мисия невъзможна !
Ами по миналия февруари кат гонихме пожарникаря с камъне задето дигна тока. И пак мисли да го дига, гьонсуратя му с гьонсурат !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЗа БГ е мисия невъзможна !Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГордеела се с дядо си партизанин. Дето клаха хората като добитъци след 9ти,
Голям метеж се задава, помни ми думата !!!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеДругарите нямат сметка да правят реформи нийде ,щото нямат полза .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеДали ще има здравна реформа най-накрая ?!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГордеела се с дядо си партизанин. Дето клаха хората като добитъци след 9ти,
Голям метеж се задава, помни ми думата !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеХе, срещу предните метежа почна на 14тия ден. Срещу новите предлагам да отпочне на 7мия !!!Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНе лустрацията, а кастрацията само, може да ни спаси като държава от тази измет!Няма случайни другари попаднали в политиката ..[B]Лиляна Павлова: Гордея се с дядо ми партизанин
Голям метеж се задава, помни ми думата !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеВреме е вече да слагат загражденията пред парламента.
СМЪРТ на комунизма!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Не лустрацията, а кастрацията само, може да ни спаси като държава от тази измет!Няма случайни другари попаднали в политиката ..Лиляна Павлова: Гордея се с дядо ми партизанин
2014-09-30
"Гордея се с рода си, дядо ми Георги Павлов, който е партизанин от отряда „Чавдар” и е бил министър на химията по време на социализма. Майка ми е рускиня, но това не ми пречи да съм част от дясна партия", каза в предаването „Шоуто на Слави” Лиляна Павлова. Тя заяви, че не е ползвала никакви протекции при развитието си, защото не е имало нужда, макар че баща й също е бил на висока позиция при бивш министър на БСП – Дончо Конакчиев.........
Припомняме, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също с охота разказва за миналото си с гореща антикомунистическа реторика. "Комунистите, които убиха дядо ми с тояги, днес се обявяват за демократични!", викаше Борисов, нищо че до 1991 г. той самият е бил член на БКП.
http://glasove.com/politika/42365-li...-mi-partizanin
..............................
И помеже е къса паметта на някой орица, да припомня инфо от нафталина .Цитат ''...Бащата на Лиляна Павлова е зам. ректорът на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ проф. д-р Павел Павлов. Майка й е рускииня – Рая Павлова.
Проф. Павел Павлов е човекът, който има най-голям принос за увеличаване броя на висшистите сред кадрите на ДПС, разкриват запознати.
Проф. д-р Павлов е помогнал да стане висшист Касим Дал, който преди промените е бил прост строителен работник. Роднини на Емел Етем и много други дейци на ДПС са взели дипломи благодарение на проф. Павлов.
Варненският свободен университет, чийто девиз е: „От нас започва морето на вашите мечти“ е станал истински инкубатор и на доктори на науките от партията на Ахмед Доган, отново под крилото на проф. Павлов. Запознати твърдят, че именно той въвежда системата за получаване на т. нар. „бързи дипломи и докторантури“. Студентите и докторантите се обучават по индивидуален план. Съкратената процедура позволява набързо да се прескача от семестър в семестър към заветната диплома.
Бащата на наследничката на Плевнелиев проф. д-р Павел Павлов е завършил в Москва и е бил преподавател в УНСС. Когато „Мултигруп“ създава Варненския свободен университет, той е сред първите преподаватели в Морската столица. От 98 г. е ръководител на катедра „Публична администрация“ в университета, а от началото на 2000 г. е зам. ректор на научноизследователската дейност.
Преди да се отдаде на наука, проф. д-р Павел Павлов е дясна ръка на Дончо Конакчиев – строителен министър в правителството на Жан Виденов. Самият Дончо Конакчиев сега също е преподавател във ВСУ „Черноризец Храбър“ във факултета по администрация и управление. Други известни имена от БСП средите също са били или в момента са преподаватели в университета – Нора Ананиева, Георги Близнашки, Велко Вълканов. Симеон Сакскобургготски е доктор хонорис кауза на университета. Ректорът на университета пък, Ана Недялкова е бивш преподавател от партийната школа на ЦК на БКП АОН СУ. Любопитно е, че синът й д-р Красимир Недялков е помощник ректор – роднинска комбинация, която едва ли може да се срещне на друго място, освен в частния университет във Варна.
В тази академична среда наследничката на Росен Плевнелиев – Лиляна Павлова получава матистърската си степен. Преди това тя е завършила бакалавърската си степен по МИО в УНСС. Според запознати това не е често срещана комбинация. Обикновено студентите предпочитали да изкарат във Варна бакалавърска степен и след това магистратура в столицата.
http://skandalno.net/ministar-lilyan...a-na-pa-23979/Last edited by коки; 30.09.2014, 15:12.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
най доброто,което може да ни се случи,според мен е бсп и герб да седнат на една маса, поне за известно време.да се разберат по най важните въпроси и моментално да направят от тук-нататък,гласуването задължително.това ще реши най важния проблем.най важното нещо е да се елиминира влиянието на ония,които влизат в парламента,само и единствено за да правят бизнес и кражби-една розова партия,няма да я споменавам,че трябва да си мия клавиатурата,после.
преди да ме подхване някой,че съм ПРИСТРАСТЕН към.......
гласувал съм за БСП,ГЕРБ,НДСВ и едни малки дето не успяха,няма и да успеят
за сини шматки не съм, няма и да гласувам.за болни и за розови лидери също не съм гласувал.
да ви кажа,честен съм-не искам сега да гласувам .не искам,защото ги виждам,че пак се въртят,сучат не се разбират,накрая розовите ще казват.Last edited by andi; 30.09.2014, 15:10.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Какво стана, ве.......
Вижте за 1 година експерта Орешарски какви щети нанесе под супер контрола на малоумниците от БСП и ДПС, и сега само месец по късно го забравихте ли?
Ако новото правителство актуализира бюджета, ще стане твърде късно
Неизпълнението на приходите ще е около 1,1 млрд. лева, коментира вицепремиерът Екатерина Захариева
Същата тази министърка е доста добра и я БЯХТЕ ОБВИНИЛИ В ПОЛИТИЧЕСКА ЧИСТКА, А ТЯ НАЛИ ОБЯСНИ, ЧЕ ШУРО-БАДЖАНАЩИНАТА НА ДПС И БСПА НЯМАТ РАВНА.Я вно и това искате да омаловажите. А бе страшни помии...Last edited by X_Y; 30.09.2014, 12:55.
Коментар
Коментар