IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Мечи кво става с тебе не мога те позная.Само в неделя да не гласуваш за тиквуня ей.Тоя тарикат си е назначил служебното правителство да му върши мръсната работа.
    Ех да можеше тоя народ да поумнее и да не гласува за крадците от депесе и герп както и за мръсните комуняги....Най добре е коалиция от дестни и патриотични партии да управлява.
    Бате,коя е тая малката партия дето ще дойде ще вземе власт и ще нареди пицата.не виждаш ли че не ги броят малките
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Мечи кво става с тебе не мога те позная.Само в неделя да не гласуваш за тиквуня ей.Тоя тарикат си е назначил служебното правителство да му върши мръсната работа.
      Ех да можеше тоя народ да поумнее и да не гласува за крадците от депесе и герп както и за мръсните комуняги....Най добре е коалиция от дестни и патриотични партии да управлява.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Сървайвърът на ИЗРИТАНИТЕ

Ти схващаш ли пародията А ? Пародията схващаш ли питам ???

Ми те сичките са изритани вече бре и комунистгерберите и комунисткомунистите и комунисттурците и комунистфашистите.

И сега се надупват за ново ИЗРИТВАНЕ !!!
        пак го измисли,не ме разсмивай
        ей сега по новините върви.при мен е само 9,8% увеличението
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
          ОСТАВКА!
          Вече тъпчат НСО линейката с апове и деуритици.
          ЩЕ ИЗМЕТЕМ И ИЗБЕСИМ БОКЛУКА ПО СТЪЛБОВЕТЕ НА ЧЕЗ.
          По стълбовете на ТОКА дето искат да го дигат. И внучката на партизанина чу ли я снощи ???

Щяла да зима непопулярни мерки. Че ние ако я оставим, както е възпитана от дядо си, тя и непопулярни теглилки ще вземе. И ще ги вземе, те комунистите така са научени, ако не и вдигнем ние мерника и не я изритаме.

Бандитът антикомунист и внучката на партизанина втора част. В главните роли Къванч Татлату и Берен Саат
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            това не е много старо http://glasove.com/politika/41384-bo...m-dori-i-s-dps
            ако не се разберат нещо.РОЗОВИТЕ и толкоз
            Сървайвърът на ИЗРИТАНИТЕ

Ти схващаш ли пародията А ? Пародията схващаш ли питам ???

Ми те сичките са изритани вече бре и комунистгерберите и комунисткомунистите и комунисттурците и комунистфашистите.

И сега се надупват за ново ИЗРИТВАНЕ !!!
            tnm

Коментар

Ще дигне пак кръвно, като ревнат 50 000 гърла ОСТАВКАААААААААААААА
              ОСТАВКА!
              Вече тъпчат НСО линейката с апове и деуритици.
              ЩЕ ИЗМЕТЕМ И ИЗБЕСИМ БОКЛУКА ПО СТЪЛБОВЕТЕ НА ЧЕЗ.

Коментар

това не е много старо http://glasove.com/politika/41384-bo...m-dori-i-s-dps
                ако не се разберат нещо.РОЗОВИТЕ и толкоз

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                  Така е. Прав си. На Тиквун 7 (седем) дни толеранс и МЕТЕЖ. Се са е нас..рал като види 50 000 пред парламента.
                  tnm

Коментар

Бандита от СИК като беше на власт що не ги изрита ???

Задето не ги изрита, ние го изритахме. Не че имаше файда де, дойдоха ортаците му и назначиха Пеевски. Тях не можахме да ги изритаме от раз, но не изкараха много повече от година.

Сега тези ще ги изритаме от раз. Помни ми думата !!! Само да посмеят да дигнат тока !!!

Не че ако не го дигнат няма да ги изритаме, щото така или иначе ще извършат някоя и друга велика простотия и продажничество.
                    Така е. Прав си. На Тиквун 7 (седем) дни толеранс и МЕТЕЖ. Се са е нас..рал като види 50 000 пред парламента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                      Виждам, че си неспасяем случай. Твоя работа, прави каквото знаеш! Но мисля, че ще си счупиш крачето с безсмислени шутове, без да свършиш полезна работа. Иначе и аз съм за шутове, но срещу когото трябва.
                      В цялата тази работа от правителство, на когото и да е то, можеш да искаш само едно - намаляване на ДДС за ток, вода и парно, защото няма как да се премахне изцяло.
                      А ако с израза "бандита от СИК" случайно имаш предвид Борисов, тази стара дългосвиреща плоча отдавна е счупена, не подлежи на залепяне. А отговорът на въпроса защо не ги изрита, е много лесен и ясен и повтарян хиляди пъти. Защото тройната коалиция си беше гласувала закон за амнистия за всички безобразия. По тази причина прокуратурата отказа да повдигне обвинения на когото и да било от енергийната мафия.
                      Що се касае до БЕХ, респ. НЕК, ЕСО, Булгаргаз, Булгартрансгаз, Мариците, Булгартел и др. подобни структури, Борисов се опита да ги закрие още през 2009 г., но енергийната мафия отнесе въпроса до Брюксел и опитът беше париран. Засега. За после ще видим.
                      Ама много е лошо човек да говори наизуст! Що така?

Като те чета си мисля че неспасяемия случай си ти .

Едно си баба знае , едно си баба бае !

Коментар

• Твоя работа

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Задето не ги изрита, ние го изритахме. Не че имаше файда де, дойдоха ортаците му и назначиха Пеевски. Тях не можахме да ги изритаме от раз, но не изкараха много повече от година.

Сега тези ще ги изритаме от раз. Помни ми думата !!! Само да посмеят да дигнат тока !!!

Не че ако не го дигнат няма да ги изритаме, щото така или иначе ще извършат някоя и друга велика простотия и продажничество.
                        Виждам, че си неспасяем случай. Твоя работа, прави каквото знаеш! Но мисля, че ще си счупиш крачето с безсмислени шутове, без да свършиш полезна работа. Иначе и аз съм за шутове, но срещу когото трябва.
                        В цялата тази работа от правителство, на когото и да е то, можеш да искаш само едно - намаляване на ДДС за ток, вода и парно, защото няма как да се премахне изцяло.
                        А ако с израза "бандита от СИК" случайно имаш предвид Борисов, тази стара дългосвиреща плоча отдавна е счупена, не подлежи на залепяне. А отговорът на въпроса защо не ги изрита, е много лесен и ясен и повтарян хиляди пъти. Защото тройната коалиция си беше гласувала закон за амнистия за всички безобразия. По тази причина прокуратурата отказа да повдигне обвинения на когото и да било от енергийната мафия.
                        Що се касае до БЕХ, респ. НЕК, ЕСО, Булгаргаз, Булгартрансгаз, Мариците, Булгартел и др. подобни структури, Борисов се опита да ги закрие още през 2009 г., но енергийната мафия отнесе въпроса до Брюксел и опитът беше париран. Засега. За после ще видим.
                        Ама много е лошо човек да говори наизуст! Що така?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                          Така нищо няма да стане! И десет правителства да изриташ, все тая, това няма да свали цената на тока.
                          На нашенците винаги това им е било слабото място - късогледството и поддаването на манипулации, насочване на усилията към грешен адрес. Ако искаш да се оправят нещата с ток и парно, трябва да изриташ енергийната мафия. Трябва да се изгонят с шутове ЧЕЗ. ЕВН, ЕОН, БЕХ, НЕК, ЕСО, ДКЕВР. А ако искаш да търсиш от някого персонална отговорност, търси я от Костов, Доган, Станишев, Царя и от всевъзможни овчари, ковачи и други екземляри.

tnm

Коментар

• Пак манипулации

Ще ги изритаме като стой та гледай. Ти не го ли чу Картофоглавия, като каза, че пак ще дигат тока. Даже каза ако не дай си боже загубел изборите, щял да се съюзи с БСП и да им помогне да дигнат тока.

Абе, дигнат ли тока нищо не може да ги спаси. Ко ще тоз път и 10 000 робокопа да турат пред парламента. Сички ще се дигнем. Ти знаеш ли каква е цената на тока в САЩ ???
                            Така нищо няма да стане! И десет правителства да изриташ, все тая, това няма да свали цената на тока.
                            На нашенците винаги това им е било слабото място - късогледството и поддаването на манипулации, насочване на усилията към грешен адрес. Ако искаш да се оправят нещата с ток и парно, трябва да изриташ енергийната мафия. Трябва да се изгонят с шутове ЧЕЗ. ЕВН, ЕОН, БЕХ, НЕК, ЕСО, ДКЕВР. А ако искаш да търсиш от някого персонална отговорност, търси я от Костов, Доган, Станишев, Царя и от всевъзможни овчари, ковачи и други екземляри.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              Мечоооо помня като слон.Но ако си мислиш ,че с тия режисирани псевдо протести ще се промени СТАТУКВОТО , жестоко си се излъгал.Абе не ви ли писна да ви манипулират ?Не ви ли стана ясно ,че със стари к ...няма как да има в БГ истинска демокрация ,а не псевдо такава ?
                              Ще ги изритаме като стой та гледай. Ти не го ли чу Картофоглавия, като каза, че пак ще дигат тока. Даже каза ако не дай си боже загубел изборите, щял да се съюзи с БСП и да им помогне да дигнат тока.

Абе, дигнат ли тока нищо не може да ги спаси. Ко ще тоз път и 10 000 робокопа да турат пред парламента. Сички ще се дигнем. Ти знаеш ли каква е цената на тока в САЩ ???
                              tnm

Коментар

• МАНИПУЛАЦИЯ

Аха, невъзможна. Забрави ли по миналия юни кат назначиха Свинтяй Грухлефски как скочиха шопи със сопи ???

Ами по миналия февруари кат гонихме пожарникаря с камъне задето дигна тока. И пак мисли да го дига, гьонсуратя му с гьонсурат !!!
                                Груба манипулация или къса памет. Или инерция по опорните точки.
                                Миналия февруари протестите бяха не за вдигнати цени на тока, а заради надписани сметки за ток /от 500 до 1000 лв/. Това беше по заповед на енергийната мафия за дестабилизация на държавата. Целта - гарантиране на европейска службица на Станишев.
                                Втора манипулация - нападението на полицаите с камъни беше извършено от банда платени момчета с качулки и маски и то в деня на Апостола. Проля се кръв и Борисов подаде оставка. На 27 септември вечерта писах по този въпрос, но ще повторя:
                                "На следващия ден Бойко Борисов достойно и за първи път от 75 години в България подаде оставката на правителството, така както се прави в белите страни. Думите му бяха, че не може да бъде Премиер на държава в която полицията бие гражданите и когато Парламентът е ограден. Спомням си, че преди около 40 години Министърът на транспорта в Швейцария си подаде оставката, защото ЖП експрес беше закъснял с...13 секунди. Тогава бях втрещен, но сега видях на практика и за първи път и в България политик с европейски манталитет. Нещо, което беше прието с адмирации в целия цивилизован свят - по това няма спорове, нали?"
                                Трета манипулация - Борисов мислел да вдига тока. Няма такова нещо. Тази бомба със закъснител беше заложена от втората Тройна коалиция по стратегията на "изгорената земя". А цената на тока е дело на Костов, Царя и най-вече Станишев. Последното беше създаването на нова лапаческа структура ЕСО през 2007г. ГЕРБ няма нищо общо с това, той просто още не беше създаден.Вчера писах достатъчно изчерпателно по енергийни въпроси. Чети.
                                Нима никой не съзнава, че ако не се направи нещо, ток в България просто няма да има?! В момента нищо друго не може да се направи, няма действащо Народно събрание. Служебното правителство единствено може да вдигне цената на тока, то няма други правомощия. Иначе България остава на тъмно и студено през 21 век!
                                В този труден за страната момент, когато на практика тя е катастрофирала, лъжи, манипулации, опорни точки, проява на ниска политическа и икономическа култура и дращене по метода "едно към хич" са меко казано неуместни. Запиши си го това някъде, ако не можеш да го запомниш!

Коментар

Working...
                                X