Първоначално изпратено от kefala
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеОх за малко да забравя.
АТАКА ПОБЕДА!!!
гласуват за Атака,така че не се бъзикайте със Сидеров като нищо може да
поднесе изненада,ако не го финтират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеКуба Либре е слаб коктейл. Предлагам Норт Кореа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеИмаш известно попадение до целта, но в последния ден на размисъл мисля да заложа на АТАКА отново. След разговор с брат ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеШъ върим ли до Куба либре!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеYes ама тази търговска площ на аватарчето ти прилича на вече отдадено за предизборни агитации на АБВ място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеYES!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеОх за малко да забравя.
АТАКА ПОБЕДА!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКакво казваш че работиш Кандитко? Май беше писал че си юрист?
За един работен ден имаш 38 постинга в теми "Политика" и "Украйна".
8,42: 8,44: 8,45: 9,10: 9,19: 9,22: 9,26: 9,45: 9,52: 9,57: 9,59: 10,03: 10,05: 10,07: 10,11: 10,13: 10,15: 10,34: 11,01: 11,14: 11,17: 11,21: 11,41: 12,25: 12,35: 12,44: 12,50: 13,03: 13,13: 13,15: 14,35: 14,45: 15,03: 15,05: 15,41: 15,49: 15,57: 16,03
Така че е ясно какво работиш. Платен политически трол.
И понеже знам че ще повдигнеш въпроса Какво аз работя, веднага отговарям. Аз нося чушки на кооперативния и тъпча в бидони бъдещата туршия на България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМВР задържа 17 души - пазарували гласове за Реформаторския блок!
Достойни последователи на столетницата и партньорите ѝ - купуват си хората тролове, социолози, сега и гласове ...
Коментар
-
МВР задържа 17 души - пазарували гласове за Реформаторския блок!
Достойни последователи на столетницата и партньорите ѝ - купуват си хората тролове, социолози, сега и гласове ...Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПо една случайност имам представа от работата на юриста. И мога да кажа, че ако не си адвокат с малко клиентела, не би трябвало да имаш много свободно време през деня да дращиш по форумите. А ако си юрисконсулт на държавна работа или в голяма частна фирма (от ранга на Мтел, например) и по цял ден пишеш глупости в Инвестора, явно работодателят ти трябва да преосмисли трудовото правоотношение с теб, респективно органът по назначаването - служебното правоотношение.
Не всички юристи, работещи в държавната администрация са държавни служители, съответно страни по служебно правоотношение...Случайно имам някоя-друга годинка и в администрацията, а иначе в М-тел не бих работил никога, да ме прощаваш, имам впечатления...
Иначе не мога да се оплача от работодателя ми, както и той от мен, а и няма основание...
Коментар
Коментар