If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
СКАТ няма да си направят харакири с тази комбинация. В момента им върви пресконференцията, казаха кръгла маса, там решаваме каква ще е програмата на новото Правителство, и тогава решаваме кой ще е в Правителството. Не виждам, как Борисов ще се съгласи с това.
Негов проблем
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Ми то е ясно, това беше злорадото задоволство, което струеше снощи от другаря Миков...
Ама няма да му се получи, пак казвам Румяна Бъчварова не разсъждава като депесарски/бесепарски трол...
Или някакъв вариант ГЕРБ-РБ-СКАТ, или нови избори, ритуално самоубийство в ефир не чакайте...
СКАТ няма да си направят харакири с тази комбинация. В момента им върви пресконференцията, казаха кръгла маса, там решаваме каква ще е програмата на новото Правителство, и тогава решаваме кой ще е в Правителството. Не виждам, как Борисов ще се съгласи с това.
Никой не харесва никой ама никой не може без никой.
И това е бъдещето на политиката в България. Цяло чудо е че при пропорционална избирателна система това не се случи много по-рано. Така че политиците да свикват, от тук нататък все широки коалиции. Големия твърд вот за БСП преди създаваше и голям опозиционен вот за БСП. Но вече БСП ги няма - те лежат на легло и чакат да умрат. От тук го няма и големия враг, а без голям враг няма и голяма партия от другата страна.
Изразил съм се ясно,не съм никой да казвам кой какво да пише.Просто хора,които не гласуват нямат моралното право да протестират и изказват мнение.Обаче точно те са тези,които след това най-много реват!Затова сме смешна нация и ще си останем завинаги на дъното,понеже всичко правим наобратно и неправилно.
И между другото,конституцията трябва да се промени ТОТАЛНО,за да имаме шанс да излезем някога от блатото.Тези действащи закони са направени от крадците на България,те са направени така,че никой да не носи индивидуална отговорност,за да могат да безчинстват безнаказано.Как иначе да си обясним факта,че след доказани огромни грабежи никога няма виновни и ниокй не е в затвора.Кво става с Бисеров между другото,същото което ще стане и с Василев.Нищо,всичко е ок,сметката плаща народа!Докога бе сипматяга,докога ще си чакаме?
Затова трябва да се гласува,за да променим статуквото,а не само да си скубем косите след това в продължение на 4г.
И коя от всички партии и коалиции е готова да промени статуквото,бе симпатяга?!Не съм забелязал такива индикации...
А ти,от позицията на какъв определяш,кой да има право на мнение и кой не?!?!
Изразил съм се ясно,не съм никой да казвам кой какво да пише.Просто хора,които не гласуват нямат моралното право да протестират и изказват мнение.Обаче точно те са тези,които след това най-много реват!Затова сме смешна нация и ще си останем завинаги на дъното,понеже всичко правим наобратно и неправилно.
И между другото,конституцията трябва да се промени ТОТАЛНО,за да имаме шанс да излезем някога от блатото.Тези действащи закони са направени от крадците на България,те са направени така,че никой да не носи индивидуална отговорност,за да могат да безчинстват безнаказано.Как иначе да си обясним факта,че след доказани огромни грабежи никога няма виновни и ниокй не е в затвора.Кво става с Бисеров между другото,същото което ще стане и с Василев.Нищо,всичко е ок,сметката плаща народа!Докога бе сипматяга,докога ще си чакаме?
Затова трябва да се гласува,за да променим статуквото,а не само да си скубем косите след това в продължение на 4г.
К'во ти пука, нали изпратихте БСП в опозиция. Хайде сега да ви видим как ще правите кворум в НС и ще управлявате държавата с осемдесет и няколко депутати...Какъвто и ход да изберете, ще е в минус на ПП ГЕРБ.
Ми то е ясно, това беше злорадото задоволство, което струеше снощи от другаря Миков...
Ама няма да му се получи, пак казвам Румяна Бъчварова не разсъждава като депесарски/бесепарски трол...
Или някакъв вариант ГЕРБ-РБ-СКАТ, или нови избори, ритуално самоубийство в ефир не чакайте...
Аз мисля, че е добре да помислите за демографията, дали падането от 950 000 гласа (2013) на 470 000 (2014) се дължи на естествени процеси или на естествено отвращение към Моник Станишов...
К'во ти пука, нали изпратихте БСП в опозиция. Хайде сега да ви видим как ще правите кворум в НС и ще управлявате държавата с осемдесет и няколко депутати...Какъвто и ход да изберете, ще е в минус на ПП ГЕРБ.
Те бяха срещу целия елит, не само срещу ореха. Имаше преди това и бунтове срещу ТИКВАТА. Продължаваме да подскачаме, не видиш ли. МЕТЕЖЪТ предстои !!!
Нищо не предстои и нищо не си разбрал.ако малко повишат доходите и спрат да се правят на луди с тоя ток, всичко ще е наред, поне за 2-3г. И най важното-ти, бате Пешо и другия защитник на дпс да нямате достъп до власт иначе, ще видиш не бунт, ами....
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Атака е малко вероятно някой да ги търси за нещо.
АБВ за разлика от тях е още чиста партия без някакви особени тежести, по-добре е за коалиционен спрямо Атака.
Реално, има и един вариант ГЕРБ+ДПС+АБВ, който хич не е за подценяване и като се замисля е много вероятен дори.
Все си мисля че ГЕРБ са малко по умни и няма да се коалират с ДПС. След приказките на зъболекаря и този който ги страхуваше - няма начин
Е какво да каже ББ, след парламентарните избори през 2013 г., депутатите му паднаха от 117 на 97 човека, сега от 97 човека на 82/3/4... човека, а толкова си мечтаеше да са 121 ...
Аз мисля, че е добре да помислите за демографията, дали падането от 950 000 гласа (2013) на 470 000 (2014) се дължи на естествени процеси или на естествено отвращение към Моник Станишов...
Да,всеки има право да реши и аз уважавам това,но след като не гласуваш какво право имате да говорите за политика?Какво право имате да недоволствате и да пишете изобщо за проблемите на държавата?След като не упражнявате правото си на глас значи Ви е все едно,значи сте съгласни да ни управляват подлоги на Турция,следователно нямате право да коментирате!Иначе излиза,че сте абсолютни лицемери и си пишете просто да запълвате време и да дразните останалите в безмислени спорове.
Конституцията на България,която между другото е върховен закон,им дава това право:
"Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин...."
Коментар