Първоначално изпратено от Хайърсъзоff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЧудя се аз ли не съм добре или мутрите ги е налегнала тежка шизофрения.... Ха кажете ми сега какви са им намеренията като прочетете две изказвания, направени в рамките на ЕДНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ:
П.П. Бойко не се появи, а прати другите да говорят, защо? Явно има вече различни движения в партията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГЕРБ + БСП + ДПС
Аз казах ли ви, че са комунисти за стадиона, а. Казах ли ви ???
МЕТЕЖ и избори до дупка е спасението, иначе ще се спазарят и ще ни ОКРАДАТ.
Защото комунистите могат само 3 (три) неща
1. Да крадат
2. Да лъжат
3. Да убиват
Вариантът е в дясното пространство: ГЕРБ+ДПС+РБ, няма как да се намесва лявото.
Коментар
-
Чудя се аз ли не съм добре или мутрите ги е налегнала тежка шизофрения.... Ха кажете ми сега какви са им намеренията като прочетете две изказвания, направени в рамките на ЕДНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ:
ГЕРБ ще преговаря първо с БСП
06.10.2014 13:21;
ГЕРБ ще преговаря първо с БСП , а не с Реформаторския блок. Това съобщи на пресконференция след заседанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Румяна Бъчварова...............Цветанов: ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП и ДПС
06.10.2014 13:31
ПП ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП и ДПС. Това стана ясно от думите на заместник-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов по време на пресконференция.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Време е, да се демонстрира, че пътят към властта може да заобиколи ДПС.
ДПС не е това за което се представя и е вредоносно за България.
Време е българинът да осъзнае интересите си и да гласува по-масово с цел
досегашните компрометирани партии да не влизат в парламента.
Едно пренареждане на силите ще е оздравително за страната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСлагаш БСП на мястото на РБ и сме готови.
Аз казах ли ви, че са комунисти за стадиона, а. Казах ли ви ???
МЕТЕЖ и избори до дупка е спасението, иначе ще се спазарят и ще ни ОКРАДАТ.
Защото комунистите могат само 3 (три) неща
1. Да крадат
2. Да лъжат
3. Да убиватБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМладежка толерантнооост, ДПС е аут!
А и да, ти понеже "не си гласувал" нямаш думата по въпросите на бъдещото правителство....анадън му?
ГЕРБ още имат едни илюзии и донякъде са прави, че може да имат кабинет на малцинството с безплатните гласове на дребните партии, които ще се натискат до последно, защото знаят че може да не ги огрее пак. Обаче, това са поне 3 дребни партии, малко много става.
Ще се осъзнаят, че пътя към властта минава през ДПС, както почти винаги, и ще си променят нагласите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнениеНе разбирам какво умувате, вариантът е ясен: ГЕРБ+ДПС+РБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеГЕРБ ще направи опит за кабинет на малцинството, търси подкрепа
http://www.dnevnik.bg/izbori2014/201...p=0#addcomment
Герб, ако намери подкрепа в лицето на ДПС, ще имам пълното право да кресна: Аз казах ли ви?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнениеНе разбирам какво умувате, вариантът е ясен: ГЕРБ+ДПС+РБ.
Всички знаят, че ще се плати цена, затова всеки ще даде каквото може: ГЕРБ депутати да гласуват и повечето миснистри, ДПС премиер който да опере пешкира после, а РБ ще им се даде нещо да участват.
Ще се направят компромиси и с платформите, за сметка на обещанията както обикновено.
Обаче, най-вероятно няма да е на първата врътка, а ще се ползва мандата на ДПС после, така че да се каже че на ГЕРБ са им извили ръцете и не са искали, ама нейсе.
А и да, ти понеже "не си гласувал" нямаш думата по въпросите на бъдещото правителство....анадън му?
Коментар
-
ГЕРБ ще направи опит за кабинет на малцинството, търси подкрепа
http://www.dnevnik.bg/izbori2014/201...p=0#addcomment
Герб, ако намери подкрепа в лицето на ДПС, ще имам пълното право да кресна: Аз казах ли ви?!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЦветанов трябва да го разкарат, той е национален дразнител. Борисов ще е добре да преглътне премиерството и да се оттегли в сянка. Ако не вкарат на министерските постове експерти, всички знаем какво не свършиха за мандат и половина, страната ще буксува още толкова. Широка експертна коалиция без дразнителите БСП, ДПС, ББЦ и Атака, демонстрираща ефективност по наболелите проблеми, би гарантирала доверие с цел елиминация на въпросните дразнители на следващия тур.
На сегашният тур се случи нещо добро за страната - индикация за началото на края на БСП. Това е страхотен успех за българската свобода.
Широка експертна коалиция между герб, патриотарите, гоцеолу и ръбъ е убийство за по-малките партии. И докато за патриотарите и абв това не епроблем, те и без това са клиентелистки партии, то за РъБъ е проблем, огромен проблем, защото базата им е същата като на герб от една страна, а от друга - те са единствената релани сравнително приемлива алтернатива на герп, такла че самоубийството им в подобен вариант би било пълно!!!
Вариантът е само един - торлюг'веч или от всички или от всички без ръбъ и бсп, с негласната подкрепа на резаците, които да си вземат техните министерства-касички, представен под формата на експертен кабинет. Те. нещо като Близнашки втори номер, но няма да им мине номера. Аз чакам нови избори в края на годината или начолото на следващатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар