IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    ДПС не е вариант, трябва да престанат да са фактор, а след разследвания и присъди, да престанат да са партия. Мястото им не е в парламента.
    Че то на всички, които влизат в парламента, мястото им не е в парламента.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• ДПС не е вариант, трябва да престанат да са фактор, а след разследвания и присъди, да престанат да са партия. Мястото им не е в парламента.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Чудя се аз ли не съм добре или мутрите ги е налегнала тежка шизофрения.... Ха кажете ми сега какви са им намеренията като прочетете две изказвания, направени в рамките на ЕДНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ:
        Тц, казва се начална фаза на цепене. Едните искат да управляват, защото вече година и половина са на диета, другите имат резерви и искат да чакат още.

П.П. Бойко не се появи, а прати другите да говорят, защо? Явно има вече различни движения в партията.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          ГЕРБ + БСП + ДПС

Аз казах ли ви, че са комунисти за стадиона, а. Казах ли ви ???

МЕТЕЖ и избори до дупка е спасението, иначе ще се спазарят и ще ни ОКРАДАТ.
          Защото комунистите могат само 3 (три) неща

1. Да крадат
          2. Да лъжат
          3. Да убиват
          Не става с БСП, това е самоубийство за всички.
          Вариантът е в дясното пространство: ГЕРБ+ДПС+РБ, няма как да се намесва лявото.

Коментар

• Чудя се аз ли не съм добре или мутрите ги е налегнала тежка шизофрения.... Ха кажете ми сега какви са им намеренията като прочетете две изказвания, направени в рамките на ЕДНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ:

ГЕРБ ще преговаря първо с БСП

06.10.2014 13:21;

ГЕРБ ще преговаря първо с БСП , а не с Реформаторския блок. Това съобщи на пресконференция след заседанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Румяна Бъчварова...............
            Цветанов: ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП и ДПС

06.10.2014 13:31

ПП ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП и ДПС. Това стана ясно от думите на заместник-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов по време на пресконференция.
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Време е, да се демонстрира, че пътят към властта може да заобиколи ДПС.
              ДПС не е това за което се представя и е вредоносно за България.
              Време е българинът да осъзнае интересите си и да гласува по-масово с цел
              досегашните компрометирани партии да не влизат в парламента.
              Едно пренареждане на силите ще е оздравително за страната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Слагаш БСП на мястото на РБ и сме готови.
                ГЕРБ + БСП + ДПС

Аз казах ли ви, че са комунисти за стадиона, а. Казах ли ви ???

МЕТЕЖ и избори до дупка е спасението, иначе ще се спазарят и ще ни ОКРАДАТ.
                Защото комунистите могат само 3 (три) неща

1. Да крадат
                2. Да лъжат
                3. Да убиват
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Най-доброто за всички е правителство на малцинството.
                  Стига са ни плашили, че най-лошия вариант са нови избори.
                  Правителство на ГЕРБ, което да си опича акъла, всички останали да му дишат непрекъснато във врата и ако не бачкат да ги махат и толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Младежка толерантнооост, ДПС е аут!

А и да, ти понеже "не си гласувал" нямаш думата по въпросите на бъдещото правителство....анадън му?
                    Разбира се че съм гласувал, защо си мислиш че не съм?
                    ГЕРБ още имат едни илюзии и донякъде са прави, че може да имат кабинет на малцинството с безплатните гласове на дребните партии, които ще се натискат до последно, защото знаят че може да не ги огрее пак. Обаче, това са поне 3 дребни партии, малко много става.
                    Ще се осъзнаят, че пътя към властта минава през ДПС, както почти винаги, и ще си променят нагласите.

Коментар

• Единствения според мен вариант, за съставяне на кабинет след резултата от изборите е ГЕРБ да направят "правителство на малцинството". То ще бъде подкрепяно вероятно от ДПС и Реформаторски блог за известно време докато им е изгодно, после пок избори. Просто няма други варианти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнение
                        Не разбирам какво умувате, вариантът е ясен: ГЕРБ+ДПС+РБ.
                        Слагаш БСП на мястото на РБ и сме готови.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                          ГЕРБ ще направи опит за кабинет на малцинството, търси подкрепа
                          http://www.dnevnik.bg/izbori2014/201...p=0#addcomment

Герб, ако намери подкрепа в лицето на ДПС, ще имам пълното право да кресна: Аз казах ли ви?!
                          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнение
                            Не разбирам какво умувате, вариантът е ясен: ГЕРБ+ДПС+РБ.
                            Всички знаят, че ще се плати цена, затова всеки ще даде каквото може: ГЕРБ депутати да гласуват и повечето миснистри, ДПС премиер който да опере пешкира после, а РБ ще им се даде нещо да участват.
                            Ще се направят компромиси и с платформите, за сметка на обещанията както обикновено.
                            Обаче, най-вероятно няма да е на първата врътка, а ще се ползва мандата на ДПС после, така че да се каже че на ГЕРБ са им извили ръцете и не са искали, ама нейсе.
                            Младежка толерантнооост, ДПС е аут!

А и да, ти понеже "не си гласувал" нямаш думата по въпросите на бъдещото правителство....анадън му?

Коментар

• ГЕРБ ще направи опит за кабинет на малцинството, търси подкрепа
                              http://www.dnevnik.bg/izbori2014/201...p=0#addcomment

Герб, ако намери подкрепа в лицето на ДПС, ще имам пълното право да кресна: Аз казах ли ви?!
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                Цветанов трябва да го разкарат, той е национален дразнител. Борисов ще е добре да преглътне премиерството и да се оттегли в сянка. Ако не вкарат на министерските постове експерти, всички знаем какво не свършиха за мандат и половина, страната ще буксува още толкова. Широка експертна коалиция без дразнителите БСП, ДПС, ББЦ и Атака, демонстрираща ефективност по наболелите проблеми, би гарантирала доверие с цел елиминация на въпросните дразнители на следващия тур.
                                На сегашният тур се случи нещо добро за страната - индикация за началото на края на БСП. Това е страхотен успех за българската свобода.
                                Цветанов не могат да го разкарат, няма как - да обясня ли защо или и сам си знаеш? Тиквата няма как да си преглътне егото, все пак тази партия за това я направи. А играта с добрия герП на пъдпъдкова, онова бургаЗкото, старозагорското и т.н. е оставена за следващите избори, сега още е рано.
                                Широка експертна коалиция между герб, патриотарите, гоцеолу и ръбъ е убийство за по-малките партии. И докато за патриотарите и абв това не епроблем, те и без това са клиентелистки партии, то за РъБъ е проблем, огромен проблем, защото базата им е същата като на герб от една страна, а от друга - те са единствената релани сравнително приемлива алтернатива на герп, такла че самоубийството им в подобен вариант би било пълно!!!

Вариантът е само един - торлюг'веч или от всички или от всички без ръбъ и бсп, с негласната подкрепа на резаците, които да си вземат техните министерства-касички, представен под формата на експертен кабинет. Те. нещо като Близнашки втори номер, но няма да им мине номера. Аз чакам нови избори в края на годината или начолото на следващата
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X