If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Залагам на този вариант, коалицията ще бъде желязна.
Но това ще върне БСП в играта следващите избори.
Ще върне БСП, но ще съсипе ГЕРБ, което надали ще бъде учудващо за някого както знаем от историята. Нали се целуваха и пиха кафе, сега ще осребрят договореното. Дори мога да дам залог от сега кои са министерствата за ДПС.
Местан: "Трябва да е успешен проучвателния мандат на ГЕРБ" - как да не помогнат на ГЕРБ?!
Почвам да се чудя, толкова ли сме тъпи българите, че позволяваме на една етническа партия, за която гласуват 15% от хората да управлява България?!
"Ако българското общество отреди на ДПС втора политическа сила, значи е готово.Това се определя не от нашите желания, а от суверена, от подкрепата на избирателите, ние сме готови за това, заяви Местан."
И това място, второто място в управлението този път ще им бъде осигурено от ГЕРБ! И защо, защото той милия не желае да му поставят условия, представете си. Таква е тя шайката съставена от пожарникари и бивши възпитаници на спортното учлилище в Правец, хора бягащи от правилата и продължаващи мутренските методи от "90-те.
Толкова ли е трудно да разберем, че отново е в сила принципа "Разделяй и владей!". До 15 г. ДПС я виждам водеща сила в страната, благодарение на нас и на негласуващите, защото се продаваме за няколко сребърника. В нашия случай, сега ББ ще го направи.
Кой бе Радан - секретарката на Костов ли ще прави супер правителството - хахахаха, няма да изкарате и година , ако съм на Боко връщам мандата и оставям бг умниците да си сърбат попарата - догодина някой трябва да балансира бюджета - как мислиш простолюдието в България дали ще му хареса това - някой трябва да поеме негативите от действията на новия Дянков
рожко, аз отдавна съм сравнил нещата и понеже съм в немалка част от процесите, знам генезиса им, затова и мога да споря аргументирано, доколкото може да се води аргументиран спор с гербер. Правителство, доминирано от РБ ни било в пъти по-добро от "специалистите" на герП. Дори и с троянските коне Пръмова и Божо Локото. Всъщност малко неща биха били по-зле от правителство на герб
Правителство, доминирано от РБ ни било в пъти по-добро от "специалистите" на герП. Дори и с троянските коне Пръмова и Божо Локото. Всъщност малко неща биха били по-зле от правителство на герб
Идеалното! Да започват да го конструират това правителство. Страшен майтап ще е да се наблюдава ... , ама отвън ...
Спокойно , ще ви подредим на някой стадион. Скоро. Нека дойдат януарските и февруарски сметки.
Братчед,
не мога си кривя душата, ама с тебе на имотите си имаме различията, ама на политиката к'во да кажа - много си точен. Особено като си спомня каква трансформация направи от слуга на Боко тиквата до свободомислещ човек. Хвала.
Пич, черпя те една кайсиева ракийка. Имотите не са толкова важни, важна е България и аз съм с твоето мнение.
Аз вече съм ги сравнил и по твоята собствена логика излиза, че избирателите на РБ са още по-тъпи от избирателите на ГЕРБ - хахахаха и пак по твоята сбъркана логика - ако въобще може да се нарече логика - избирателите на ББЦ са едни от най-умните - дет са вика коментара е излишен. Аз наистина много искам всички плювачи по ГЕРБ да могат да си направят правителство и да ги видим - тия новите имам предвид - примерно РБ, ББЦ, НФСБ , Атака, АБВ - за ДПС и БСП не говорим тях вече сме ги гледали
рожко, аз отдавна съм сравнил нещата и понеже съм в немалка част от процесите, знам генезиса им, затова и мога да споря аргументирано, доколкото може да се води аргументиран спор с гербер. Правителство, доминирано от РБ ни било в пъти по-добро от "специалистите" на герП. Дори и с троянските коне Пръмова и Божо Локото. Всъщност малко неща биха били по-зле от правителство на герб
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
К'во ти пука, нали изпратихте БСП в опозиция. Хайде сега да ви видим как ще правите кворум в НС и ще управлявате държавата с осемдесет и няколко депутати...Какъвто и ход да изберете, ще е в минус на ПП ГЕРБ.
Аз вече съм ги сравнил и по твоята собствена логика излиза, че избирателите на РБ са още по-тъпи от избирателите на ГЕРБ - хахахаха и пак по твоята сбъркана логика - ако въобще може да се нарече логика - избирателите на ББЦ са едни от най-умните - дет са вика коментара е излишен. Аз наистина много искам всички плювачи по ГЕРБ да могат да си направят правителство и да ги видим - тия новите имам предвид - примерно РБ, ББЦ, НФСБ , Атака, АБВ - за ДПС и БСП не говорим тях вече сме ги гледали
рожко, баце, ама ти вЕрваш ли го това? И как се разбира кой за кого е гласувал, че и с какво образУвание е, че да го вадиш като опорна точка пък ти? Или пак ще си говорим за младите и красивите? Въобще знаеш ли как се прави екзит пол? Щото аз съм присъствал на множество такива - виси едно студентче нейде и току през 5-10 гласоподавателя (уж ги брои, ама ако е по-готино момиченце вземе, че се заглавичка с някой от комисията, та малко им изпусне бройката) им дава по един въпросник да попълват. та в него мога да си напиша, че съм Папата и няма да има проблеми. Понеже изборателите на герП са нарциси като Вожда и Учителя си, то всички се пишат, че имат вишУ, та да не чак толкУ проЗти, колкото реално са. Но дори и с тази поръчкова и неточна методология, пак можеш да сравниш електората на герП и на ръбъ примерно и после пак да си говорим. Ако имаш аргументи, де
Невъзможно е да има стабилно правителство
Време е за Велико народно събрание, промени в конституцията и задължително гласуване, смята политическият психолог Антоанета Христова
ИВА КАПКОВА
Коментар