Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДо колкото се сещам протестите имаха едно искане - оставка. И това искане бе постигнато.
Ще видим как ще се състави правителство. няма нужда да се вкарва каруцата пред коня. то още не е почнала дори предизборната кампания, голямото клепане е още в начална фаза. Какво ще излезе накрая никой не знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеТи чете ли въпроса ми и как го разтълкува?
Изрично казах млади и красиви и ще добавя и НОВИ.
http://i.actualno.com/actualno_2013/...31_600x458.jpgLast edited by kandid; 23.07.2014, 20:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи разбира се че нищо не зависи.Като протестирахте какво постигнахте?Сега ми е интересно ако в парламента влязат ГЕРБ ДПС БСП РБ и АБВ и Бойко няма мнозинство как ще се състави правитлство?
Ще видим как ще се състави правителство. няма нужда да се вкарва каруцата пред коня. то още не е почнала дори предизборната кампания, голямото клепане е още в начална фаза. Какво ще излезе накрая никой не знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи разбира се че нищо не зависи.Като протестирахте какво постигнахте?Сега ми е интересно ако в парламента влязат ГЕРБ ДПС БСП РБ и АБВ и Бойко няма мнозинство как ще се състави правитлство?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха - а само преди година имаше протестирайте си - от вас нищо не зависи
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеTия стаат ли?
Изрично казах млади и красиви и ще добавя и НОВИ.Last edited by KMETA; 23.07.2014, 20:27.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеЯдене и пиене на корем и много млади и красиви курви ще има ли ?
подчеравам с червено, щото другите сме ги виждали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеАбе оставете я тази оставка, тя вече не е новина. Аз питам - ще ходим ли на събор на Бузлуджа на 1 август? Моля, кажете!
подчеравам с червено, щото другите сме ги виждали.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
Да се промени конституцията и да бъде назначен пожизнено .
Last edited by коки; 23.07.2014, 19:49.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Важното е,че оставката не е под натиск!
Оттук несетне следва избирането на Драго Стойнев за председател на БСП,засилване на руско-българското сътрудничество във всички сфери особено "Южен поток".
А след 5.10. единственото сигурно е,че герп няма да управлява! Търсенето на новата политическа формула остава с отворен код,като вероятно деформаторите нямат място в него.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар