IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
    А ти да познаваш поне един човек, който през 1989 г. да е бил над 16 години и да не е бил комсомолец?!
    На 7 г. ни вързваха синята връзка и ни правеха чавдарчета. На 10 г. ни правеха пионери с червени връзки, а на 14 г. ни правеха членове на ДКМС /Комсомола/, преди това се казваше ДСНМ. Бяхме деца и нищо не разбирахме.
    Впрочем, спомням си за един, който не беше приет в Комсомола. Беше кварталният разбойник, две години по-голям от мене, изключен от всички училища в България. На бърза ръка свърши много зле, както му се полагаше.
    Но дори и репетентите ги приемаха в Комсомола.
    Хайде стига спекулации с тази тема, че звучи малко гаднярски!
    Всички са били комсомолци , но не всички са били ЩАТНИ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ !

ДУМИЧКАТА НОМЕНКЛАТУРА СИ Я ЗАБРАВИЛ МАЙ , А !?

Коментар

• vinkel

Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
      .

Искам да допълня че не само комунистите станаха активни борци , но и тяхната бодра смяна , комсомолците , и те станаха убедени демократи !
      .
      А ти да познаваш поне един човек, който през 1989 г. да е бил над 16 години и да не е бил комсомолец?!
      На 7 г. ни вързваха синята връзка и ни правеха чавдарчета. На 10 г. ни правеха пионери с червени връзки, а на 14 г. ни правеха членове на ДКМС /Комсомола/, преди това се казваше ДСНМ. Бяхме деца и нищо не разбирахме.
      Впрочем, спомням си за един, който не беше приет в Комсомола. Беше кварталният разбойник, две години по-голям от мене, изключен от всички училища в България. На бърза ръка свърши много зле, както му се полагаше.
      Но дори и репетентите ги приемаха в Комсомола.
      Хайде стига спекулации с тази тема, че звучи малко гаднярски!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Джилязо,я ме светни какъв точно комсомолец е бил Р.Пл.,да го видя що не идва на сбирките!!!
        Щатен , а на сбирките Ви не идва сигурно щото вече е демократ

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
          Съгласен съм с теб , за 25 години се забравят събитията .

Искам да допълня че не само комунистите станаха активни борци , но и тяхната бодра смяна , комсомолците , и те станаха убедени демократи !

За пример ще ти дам лицето Росен Плевнелиев .
          Джилязо,я ме светни какъв точно комсомолец е бил Р.Пл.,да го видя що не идва на сбирките!!!

Коментар

• Убеден съм, уважаеми, че държите лика Му в рамка някъде у вас !
            И на екрана на монитора сте го сложили. Любов, така да се каже ......

Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
            ГРЕШИШ, СТАМБОЛОВ, ГРЕШИШ!

БОЙКО БОРИСОВ ПЕЧЕЛИ ВСИЧКИ ИЗБОРИ ОТ 2005 г. ТОГАВА БЕШЕ ЧАСТИЧНИЯТ ИЗБОР ЗА КМЕТ НА СОФИЯ, КОЙТО ТОЙ СПЕЧЕЛИ С БЛИЗО 70%.

Коментар

• Аз пък бях в казармата в пълна бойна готовност, да браня партията и Родината

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                Бай дь уей , Стамболов , кажи какво правим с новините на турски език по БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ !?
                ...или пък "Да пускаме ли български журналисти да отразяват посещенията на президента на .....турски 'сбирки'

Коментар

• В колко държави по света има НОВИНИ НА ТУРСКИ по НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ????????????????????
                  Не се мъчете с отговора - В ДВЕ!!!!!
                  Защо точно ние сме втората?
                  С какво точно го заслужаваме???
                  кой идиот го гласува и
                  ЗАЩО НЯМА КОЙ ДА ГО ОТМЕНИ??????????????

Коментар

• Бай дь уей , Стамболов , кажи какво правим с новините на турски език по БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ !?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Аз навремето много мразех комунистите затова че не позволиха да стана военен пилот по политически причини.мразех ги и заради това че са взели на дядо ми земите.Имах големи надежди.На митинга на 14 декември бях на няколко метра от пешо танкиста.Наистина велоко време беше.
                      за бога,братя...помниш ли
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Комуниста винаги е способен да тълкува фактите така, както му изнася. Що решихте, че изказването трябва да се тълкува буквално? Не Ви ли идва на ум, че първо, човека говори за събития около 10.11.89 или второ, все пак говорим за преди 25 години, спомените избледняват, дали е 10 или 18 кво значение има...

И не щеш ли изведнъж сите комунисти тук станаха активни борци - кой бил на студентска сбирка, кой бил на площада, дееееа...

Ми не става, другари... ако не беше жааааалко, щеше да е много смешно...
                        Съгласен съм с теб , за 25 години се забравят събитията .

За пример ще ти дам лицето Росен Плевнелиев .

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                          Ква избледняла памет бе? Президентът е 3 години по-малък от мен и ако вече не помни, значи има сериозен здравословен проблем. А на всички, които тогава наистина участвахме в събитията, това ни остави неизличими спомени. Защото беше нещо велико! Всички бяхме толкова ентусиазирани и не можехме да повярваме, че това се случва. Пред нас се твореше историят и ние бяхме участници в събитията. Представяш ли си да живееш години в мрак, нищо да не се случва, и изведнъж целият този стар свят се срутва пред очите ти и ти си там на първия ред. Абсурдно е да говориш, че може да ти избледнее паметта точно за личните събития в живота ти от това време.

А президентът просто си измисля.
                          Аз навремето много мразех комунистите затова че не позволиха да стана военен пилот по политически причини.мразех ги и заради това че са взели на дядо ми земите.Имах големи надежди.На митинга на 14 декември бях на няколко метра от пешо танкиста.Наистина велоко време беше.

Коментар

...

И не щеш ли изведнъж сите комунисти тук станаха активни борци .....
                            ....
                            Баш!

Като почнеш от Борисов и т.н.

Не знам какво е искал Плевнелиев на 10-ти ноември '89, но знам,че с помощта на другарката Масларова започва трудовия си път...
                            Впрочем и днешния финансов министър Горанов й е благодарен
                            Last edited by съни(тя); 11.11.2014, 19:09.

Коментар

Комуниста винаги е способен да тълкува фактите така, както му изнася. Що решихте, че изказването трябва да се тълкува буквално? Не Ви ли идва на ум, че първо, човека говори за събития около 10.11.89 или второ, все пак говорим за преди 25 години, спомените избледняват, дали е 10 или 18 кво значение има...

И не щеш ли изведнъж сите комунисти тук станаха активни борци - кой бил на студентска сбирка, кой бил на площада, дееееа...

Ми не става, другари... ако не беше жааааалко, щеше да е много смешно...
                              Ква избледняла памет бе? Президентът е 3 години по-малък от мен и ако вече не помни, значи има сериозен здравословен проблем. А на всички, които тогава наистина участвахме в събитията, това ни остави неизличими спомени. Защото беше нещо велико! Всички бяхме толкова ентусиазирани и не можехме да повярваме, че това се случва. Пред нас се твореше историят и ние бяхме участници в събитията. Представяш ли си да живееш години в мрак, нищо да не се случва, и изведнъж целият този стар свят се срутва пред очите ти и ти си там на първия ред. Абсурдно е да говориш, че може да ти избледнее паметта точно за личните събития в живота ти от това време.

А президентът просто си измисля.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                              X