IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
    Цял ден плачкат за това тефтерче! Ама остави ги да си поплачат, че да им мине, след като бяха надцакани тотално по всички показатели - това си е мъка, голяма мъка! Все пак хора сме, нека ронят сълзички, ще им олекне.
    А когато Станишев "загуби" не някакво си тефтерче, а строго секретни държавни документи, никой не плака. Ама и аз съм един такъв, с къса памет, защо не помня някой да проля поне една сълза?!
    Доне що не вземеш да се ожениш за Бойко?

Коментар

• Почна се

Борисов вече се оплака "на чужденците" колко ще му е трудно

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
        Най - вероятно на 10 ноември достойният ни призидент е председателствал някое комсомолско отчетно-изборно събрание
        Тия събрания бяха на 17.11. - денят в който отпадна и чл.1 за Ръководната роля на Партията!

Горе-долу по същото време ДКМС стана БДМ (Българска Демократична Младеж),а Андрей Бунжулов допреди скоро кръжеше около сегашните деформатори на кунева-мунева.Тъй че съвсем нормално е мухляри като плевнята и мутрата сега да са анти-комунисти по "рождение"....

Апропо ,коя е лелята на Къневата Радан,дето била нещо като пловдивските "Черни ангели" преди 9.09.1944 г.,че била по-безмилостна и от софийските си оригинали по отношение на уличните разстрели в стил "Митка Гръбчева"?....За съжаление тя била заловена или разстреляна при акция,без значение - след като тоз плешив траверс сега е пръв лизач на мутрата и сродните му тъпаци!
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• OMG

Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
          Ако много ти трябва тефтерчето, търси го при документите, които станишов загуби ... Така ще стигнеш и до #КОЙ.
          Цял ден плачкат за това тефтерче! Ама остави ги да си поплачат, че да им мине, след като бяха надцакани тотално по всички показатели - това си е мъка, голяма мъка! Все пак хора сме, нека ронят сълзички, ще им олекне.
          А когато Станишев "загуби" не някакво си тефтерче, а строго секретни държавни документи, никой не плака. Ама и аз съм един такъв, с къса памет, защо не помня някой да проля поне една сълза?!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Интересно ми е Чехлю дали ще има доблест да се извини публично за отявлените лъжи, които изрече? Пиарите му трябва спешно да вземат мерки за замазване на гафа и да му налеят малко акъл в главата.
            Чехльо и доблест не ме разсмивай.Такива като него ходеха да ни донасят на даскалите.Както казах по рано завършил съм Електрофакултета на Паметника Левски дет сега Веждиту ще го прави Лувър.Като почнахме четвърти курс в програмата имаше лекция по научен комунизъм в Дървеница.И аз естествено това не съм го преписал от програмата щото не ходех на такива простотии.В началото на семестъра се оказа че ще трябва да правим проект по Ел част на електрически централи и трябваше да уточним час за консултации.Пита даскала и аз бързо си поглеждам програмата и казвам вторник от 13:30 защото ако се бях забавил колежките щяха да кажат сряда.А в сряда рита ЦСКА оня отбор със Стоичков Пенев Костадинов Трифон Илия Вълов Димитър Младенов Георги Георгиев Емил Димитров Пламен Гетов.....как да не идеш на мач.А и проекта важен не трябва да се бяга.Та казвам аз вторник и една колежка член на БКП и женена за офицер от МВР казва другарю.......не може във вторник имаме лекция по научен комунизъм.Лелей като ми падна пердето и изгубих контрола кат и викнах ти ако си дошла тука да ставаш комунист ние сме дошли да ставаме инженери не комунисти.иди в Софийския университет 100 метра по надолу там се запиши за комунист.Тая подви опашка замълча ама на другия ден като дойде едно бабе и влиза посред лекция и вика еди кой си с едикой си факултетен номер тука ли е.И аз викам тука съм.Леле като се запени онова ми ти дръгливо бабе ти няма да си вземеш изпита по марксизъм ленинизъм имаш после държавен изпит като крещи като се пени и аз викам айдеее ойде коньо у раката.Та ето с това се занимаваха подобните на Рошко интелекта.За мое щастие десети ноември дойде след седмица и аз си взех марксизма чевръсто.Срещам я тая баба Яга по стълбището и и викам аз съм еди кой си с еди кой си факултетен номер взех си вече изпита а ти си търси работа щото ще умреш от глад.Едвам се сдържах да не и забия един юмрук в гадната мутра....Та това са рошковците цял живот са били такива....Връщаш ме към едни години много хубави.

Коментар

Пази Боже сляпо да прогледа !
              Стига ти толкова!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение

#КОЙ открадна тефтерчето?????
                Ако много ти трябва тефтерчето, търси го при документите, които станишов загуби ... Така ще стигнеш и до #КОЙ.
                Yeah

Коментар

• vinkel

Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                  Всички са били комсомолци , но не всички са били ЩАТНИ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ !

ДУМИЧКАТА НОМЕНКЛАТУРА СИ Я ЗАБРАВИЛ МАЙ , А !?
                  Ами така е, драги, като пишеш "въобще" и немарливо и не обясняваш какво искаш да кажеш,не се и аргументираш. За щатните комсомолски секретари спор няма.
                  Но я прочети какво си написал? Създаваш впечатлението, че говориш за всички комсомолци, а това звучи обидно. Човек не избира времето в което да се роди.
                  Колкото до това, че 90% са били топачи е смешновато. Значи 9 души са топили един?! Брех, да му се не види! Слушай, брато, това ти твърдение говори за не дотам здрав разум.
                  Колкото до щатните комсомолски секретари, не бяха чак толкова много. Училищният беше ученик, в казармата беше войник, но задължително член на БКП, Във ВУЗ-овете вузовският също беше студент или млад асистент, но също задължително член на БКП, в предприятията до еди колко си работници и служители също беше работник, член на БКП, ако въобще имаше комсомолска организация, защото комсомолската възраст беше до 24 годишна възраст, по изключение до 26. Щатните бяха в Окръжните и районни комитети на Косомола, не броя ЦК на ДКМС, защото там имаше секретар с двама или трима заместници.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                    Плевнелиев не е бил щатен!!!Я и ти казваш,че 10% не са билитопачи!!!Много повече не бяха!!!
                    Системата Джилязо,системата!!!Там е разликата,докато Вие го докарвате на махленски спор!!!
                    Пази Боже сляпо да прогледа !

Коментар

90 % бяха топачи
                      Плевнелиев не е бил щатен!!!Я и ти казваш,че 10% не са билитопачи!!!Много повече не бяха!!!
                      Системата Джилязо,системата!!!Там е разликата,докато Вие го докарвате на махленски спор!!!

Коментар

• СТАМБОООО!!

#КОЙ открадна тефтерчето?????

#КОЙ???

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                          Интересно ми е Чехлю дали ще има доблест да се извини публично за отявлените лъжи, които изрече? Пиарите му трябва спешно да вземат мерки за замазване на гафа и да му налеят малко акъл в главата.
                          Акъл и мензис не дойдат ли навреме не ги чакай

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            И аз съм демократ,ама там за това не говорим,а си пием ракията!!!Политическите различия са друго!!!Едно време бяхме чиновници!!!Е ,някои бяха топачи!!!
                            90 % бяха топачи

Коментар

• Интересно ми е Чехлю дали ще има доблест да се извини публично за отявлените лъжи, които изрече? Пиарите му трябва спешно да вземат мерки за замазване на гафа и да му налеят малко акъл в главата.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Щатен , а на сбирките Ви не идва сигурно щото вече е демократ
                                И аз съм демократ,ама там за това не говорим,а си пием ракията!!!Политическите различия са друго!!!Едно време бяхме чиновници!!!Е ,някои бяха топачи!!!

Коментар

Working...
                                X