Първоначално изпратено от Дон Карлос
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеНай - вероятно на 10 ноември достойният ни призидент е председателствал някое комсомолско отчетно-изборно събрание
Горе-долу по същото време ДКМС стана БДМ (Българска Демократична Младеж),а Андрей Бунжулов допреди скоро кръжеше около сегашните деформатори на кунева-мунева.Тъй че съвсем нормално е мухляри като плевнята и мутрата сега да са анти-комунисти по "рождение"....
Апропо ,коя е лелята на Къневата Радан,дето била нещо като пловдивските "Черни ангели" преди 9.09.1944 г.,че била по-безмилостна и от софийските си оригинали по отношение на уличните разстрели в стил "Митка Гръбчева"?....За съжаление тя била заловена или разстреляна при акция,без значение - след като тоз плешив траверс сега е пръв лизач на мутрата и сродните му тъпаци!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
OMG
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеАко много ти трябва тефтерчето, търси го при документите, които станишов загуби ... Така ще стигнеш и до #КОЙ.
А когато Станишев "загуби" не някакво си тефтерче, а строго секретни държавни документи, никой не плака. Ама и аз съм един такъв, с къса памет, защо не помня някой да проля поне една сълза?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИнтересно ми е Чехлю дали ще има доблест да се извини публично за отявлените лъжи, които изрече? Пиарите му трябва спешно да вземат мерки за замазване на гафа и да му налеят малко акъл в главата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
#КОЙ открадна тефтерчето?????Yeah
Коментар
-
vinkel
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеВсички са били комсомолци , но не всички са били ЩАТНИ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ !
ДУМИЧКАТА НОМЕНКЛАТУРА СИ Я ЗАБРАВИЛ МАЙ , А !?
Но я прочети какво си написал? Създаваш впечатлението, че говориш за всички комсомолци, а това звучи обидно. Човек не избира времето в което да се роди.
Колкото до това, че 90% са били топачи е смешновато. Значи 9 души са топили един?! Брех, да му се не види! Слушай, брато, това ти твърдение говори за не дотам здрав разум.
Колкото до щатните комсомолски секретари, не бяха чак толкова много. Училищният беше ученик, в казармата беше войник, но задължително член на БКП, Във ВУЗ-овете вузовският също беше студент или млад асистент, но също задължително член на БКП, в предприятията до еди колко си работници и служители също беше работник, член на БКП, ако въобще имаше комсомолска организация, защото комсомолската възраст беше до 24 годишна възраст, по изключение до 26. Щатните бяха в Окръжните и районни комитети на Косомола, не броя ЦК на ДКМС, защото там имаше секретар с двама или трима заместници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеПлевнелиев не е бил щатен!!!Я и ти казваш,че 10% не са билитопачи!!!Много повече не бяха!!!
Системата Джилязо,системата!!!Там е разликата,докато Вие го докарвате на махленски спор!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение90 % бяха топачи
Системата Джилязо,системата!!!Там е разликата,докато Вие го докарвате на махленски спор!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИнтересно ми е Чехлю дали ще има доблест да се извини публично за отявлените лъжи, които изрече? Пиарите му трябва спешно да вземат мерки за замазване на гафа и да му налеят малко акъл в главата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ аз съм демократ,ама там за това не говорим,а си пием ракията!!!Политическите различия са друго!!!Едно време бяхме чиновници!!!Е ,някои бяха топачи!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеЩатен , а на сбирките Ви не идва сигурно щото вече е демократ
Коментар
Коментар