IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
    Гигов , Теменужка ПАткова си е една ограничена ревизорка , може само да засича каси .

Обаче бърза налапа няколко лафа за да се изказва

Ше и гледаме сеира , но ще бъде по-голям от сеира на малоумника Стойнев .
    За съжаление Драгомир Стойнев също нямаше необходимите знания и експертност за този пост. Също за съжаление цялостната политика на БСП в сферата на енергетиката последната година беше абсолютно погрешна. Както и малоумието на ГЕРБ естествено. И до 2 години енергетиката ще се срине напълно. Не ни чака нищо добро. Само малоумници се състезават в НАЙ-ЕКСПЕРТНАТА сфера, енергетиката.
    За военен министър мое да слагат каквото магаре си искат. Няма особено значение. И без това армия нямаме. Тъй че дали ще е доктор (като при Царя) или някакъв "експерт" по всичкология от Земеделската партия няма голямо значение. Юе лапат пари от комисионните, военните ще си гледат военните работи и колкото по-малко им се бъркат, толкова по-добре. Ама енергетиката е радиоактивен сектор. И в буквалния смисъл.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Не съм казал никъде, нямам никакви претенции да разбирам от история. И почти никога не съм се изказвал по исторически теми с малки изключения.
      Съвсем пък НИКОГА не съм претендирал да разбирам от култура и НИКОГА не се изказвам по такива теми. Така че рекордьорът по дълги безсмислици пак лъже.
      И от ядрени подводници не разбирам повече отколкото един средностатистически инженер, който има афинитет към военната техника. Само знам че ядрените ракетоносни подводници са твърде големи за да се наврат в Стокхолмския архипелаг и ако някоя такава подводница се навре там и заседне, то командирът и напълно заслужава куршум в слепоочието.
      Донякъде разбирам от електричество, предвид образованието ми и ученическите увлечения и там понякога си позволявам да се изказвам, но без да претендирам за експертност.

А че министърът трябва да бъде поне експерт в областта на енергетиката, това е ясно. Иначе ще бъде воден за носа от разните лобисти, които ще му пробутат за съветници.
      Така че другарката Петрова е абсолютна "калинка". Направиха я министър само дето изпълни политическата поръчка да оплюе проекта "Белене".
      Ако я бяха направили министър на финансите, началник на НАП или нещо подобно, гък нямаше да кажа, ама енергетиката е нещо твърде специфично. Със същия успех можете да я направите и министър на здравето.
      Ама що пък да не доразсипете енергетиката? Нали затова американците ви върнаха на власт.
      Ето това е изповед. Сфалям фуражка и пускам сълза.... Очакваме включване на Бате Пешо утре сутрин да разкаже неговата история за бомбирали питнайси буркана с паприкаш.

Коментар

• Шшшшт!

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Съвсем пък НИКОГА не съм претендирал да разбирам от култура и НИКОГА не се изказвам по такива теми.

.
        Шт, gigow, помня колкото едно стадо слонове! Недей да лъжеш, изказвал си се много компетентно в областта на киноизкуството. Кой се опитваше да учи героят в "Под прикритие" как се стреля с пистолет?! Или ще кажеш, че е ставало въпрос не за киноизкуство, а за стрелба? ЯДЕЦ! Ти се опитваше да учиш актьора как да играе, пълно дърво бил или нещо такова, защото не знаел как да стреля. Само че г-н Специалистът по Всичко хал хабер си няма, че в киното, когато има стрелби, има и консултанти, обикновено полковници. А актьорът е длъжен да изпълнява точно указанията на консултанта, в противен случай рискува да му отрежат хонорара. Значи друг не е знаел как се стреля. Ако има грешка, съответният кадър може да бъде повторен 20 пъти. Щом е приет, значи за консултантът всичко е ОК и нито актьорът, нито режисьорът носят отговорност. Но лаици като тебе, които знаят всичко, дал Господ.
        Същото е и в Политиката, министрите си имат консултанти. Впрочем нищо не казваш за жените министри на отбраната. Не мислиш ли, че една лекарка, която е министър на отбраната може да бъде водена за носа не само от генерали, ами и от ефрейтори? Да, ама не! А после решетките? Същото е и в Енергетиката. Съвсем отделен е въпросът, че България много отдавна е разграден двор.
        Политиката е сложно нещо, не е за всяка уста лъжица. Ако си човек на честта, по-добре не се излагай с "компетентни" мнения в областта на политиката.

Коментар

• След новия министър на икономиката, тази спортистка с джуки, е нищо

Attached Files
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            В чалга държава това е положението .Кадър на ДПС прехвърлил се в НПСД39-годишната Айлин Дахилова ще оглавява кабинета на спортния министър Красен Кралев http://www.dnevnik.bg/sport/2014/11/...a_kabineta_na/

пп ДПС не били във власта а?
            ........
            Attached Files
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Гигов , Теменужка ПАткова си е една ограничена ревизорка , може само да засича каси .

Обаче бърза налапа няколко лафа за да се изказва

Ше и гледаме сеира , но ще бъде по-голям от сеира на малоумника Стойнев .

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                Човекът, който е компетентен по всички въпроси - от право, култура и история, до атомни подводници, от всичките области на човешката дейност, съперникът на Леонардо по енциклопедизъм, доказалият, че може да управлява минимум 40 различни министерства едновременно, почетният кавалер на жлъчните обиди, заслужилият инвеститор, явлението gigow, въстава срещу своята двойничка Теменужка Петкова, която според него става министър на енергетиката без да разбира от енергетика.
                Въпросът ми е с какво право свръхчовекът gigow може да се държи като последна инстанция по всички въпроси и да раздава компетентни мнения по всичколкогия, а въпросната дама да не може?
                Само че, както обикновено става, се оказва, че царят е гол. Познанията на г-н Експертът По Всичко в областта на Политиката куцат. Господинът явно не е чувал, че всяко министерство си има политическо и професионално ръководства. И работата на политическият ръководител, министърът е не да поправя бушони и трафопостове, а да следи за провеждането на политиката на Правителството в повереното му ведомство. За специалните въпроси си има специалисти и професионалисти. Само две-три министерства е желателно да да имат за ръководител професионалист. Но не задължително.
                Ще напомня на г-н Специалиста по всичко, че в Холандия, Германия, Швеция и Норвегия министри на отбраната са жени, които дори не знаят как се стреля. Само шведката е служила в армията и доколкото си спомням има чин капитан. Останалите са лекарка, юристка и професионален политик.
                Що се касае до "едно време", тогава имаше само една /1/ телевизия с два канала и изявите на министрите бяха доста ограничени главно откъм телевизионно време. Но и по други причини. Политиците от любимата му партия предпочитаха да си плетат кошничките на тъмно, без много шум. И добре си ги плетяха!
                ПП. То както е тръгнало, въпросният господин може да каже утре, че разбира дори от жени! Не само от политика и всички останали човешки дейности.

Не съм казал никъде, нямам никакви претенции да разбирам от история. И почти никога не съм се изказвал по исторически теми с малки изключения.
                Съвсем пък НИКОГА не съм претендирал да разбирам от култура и НИКОГА не се изказвам по такива теми. Така че рекордьорът по дълги безсмислици пак лъже.
                И от ядрени подводници не разбирам повече отколкото един средностатистически инженер, който има афинитет към военната техника. Само знам че ядрените ракетоносни подводници са твърде големи за да се наврат в Стокхолмския архипелаг и ако някоя такава подводница се навре там и заседне, то командирът и напълно заслужава куршум в слепоочието.
                Донякъде разбирам от електричество, предвид образованието ми и ученическите увлечения и там понякога си позволявам да се изказвам, но без да претендирам за експертност.

А че министърът трябва да бъде поне експерт в областта на енергетиката, това е ясно. Иначе ще бъде воден за носа от разните лобисти, които ще му пробутат за съветници.
                Така че другарката Петрова е абсолютна "калинка". Направиха я министър само дето изпълни политическата поръчка да оплюе проекта "Белене".
                Ако я бяха направили министър на финансите, началник на НАП или нещо подобно, гък нямаше да кажа, ама енергетиката е нещо твърде специфично. Със същия успех можете да я направите и министър на здравето.
                Ама що пък да не доразсипете енергетиката? Нали затова американците ви върнаха на власт.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• коки
                  Винету и шайката му трябва да се радват ,че НЯМА ДВИЖЕЩА СИЛА, която да поведе промените в БГ. Както нямаше и ДРУГА движеща сила през 1989г, освен ДС и комунистическата номенклатура, защото народ от овце не прави общество. А тъкмо това е нужно, за да се тръгне срещу вече твърде разклонилата се и твърде силна мафия, която си има държава, има си и псевдо демокрация, има си и роби, които не могат да си представят, че могат да живеят без мъчителите си.
                  Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Мда, затова илюстрираме мненията си с "чисти новини" от "чиста медия" като близ, а после се възмущаваме, когато ни наричат "лош матр'ял"...
                  Мда и понеже няма какво да кажеш по същество се хвана у близ .Не съм казала не съм ти намерила инфо за тая и от друг източник..Факт е ,че безпартийни личности които са можещи , знаещи и най -важното с морал , в БГ няма как да се котират .
                  И м/у другото на тая баща и Лютфи Дахилов , е обвиняем за източване на еврофондове за замеделие заедно с още двама.> http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1180474. Абе доста интересни неща излизат с търсачката .Оказва се ,че същият бил и масон http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=738710
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Ми тъй де

Впрочем, опиянчения Пантев ми е изключителнозабавен...

А има и един човешки подвид, според мен специално селектиран някъде около 56-та, чийто представители са Искра Баева, Велислав Дърев и Мара Пиргова, те са си за собствена рубрика (комедийна) само трябва да им слагат подходящ дразнител - например Жеков или Ифандиев... ше избиват рейтинги...

Пантев не е забавен , той си е един сладкодумен простак .

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                      Да бе представяш ли си ?!

Вместо да викнат Рошко да разкаже за първия демократичен митинг на 10.11 .1989 и за плакатите от тапети

Искра Баева ше ми канят по БНТ , простаци
                      Ми тъй де

Впрочем, опиянчения Пантев ми е изключителнозабавен...

А има и един човешки подвид, според мен специално селектиран някъде около 56-та, чийто представители са Искра Баева, Велислав Дърев и Мара Пиргова, те са си за собствена рубрика (комедийна) само трябва да им слагат подходящ дразнител - например Жеков или Ифандиев... ше избиват рейтинги...
                      Last edited by kandid; 13.11.2014, 21:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Чудесно предложение на реформаторите да се увеличат часовете по история и да се обърне специално внимание на престъленията на комунягите.
                        И това на фона на омерзителното отбелязване на четвърт век от падането на режима и особено на потресаващия избор на НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ да покани да коментират 10.11 комунистически чучела като Андрей Пантев и Искра Баева (които впрочем не пропуснаха да се изтъкнат като първи борци за демокрация и участници в митингите след това)....
                        Да бе представяш ли си ?!

Вместо да викнат Рошко да разкаже за първия демократичен митинг на 10.11 .1989 и за плакатите от тапети

Искра Баева ше ми канят по БНТ , простаци

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Винету и шайката му трябва да се радват ,че НЯМА ДВИЖЕЩА СИЛА, която да поведе промените в БГ. Както нямаше и ДРУГА движеща сила през 1989г, освен ДС и комунистическата номенклатура, защото народ от овце не прави общество. А тъкмо това е нужно, за да се тръгне срещу вече твърде разклонилата се и твърде силна мафия, която си има държава, има си и псевдо демокрация, има си и роби, които не могат да си представят, че могат да живеят без мъчителите си.
                          Мда, затова илюстрираме мненията си с "чисти новини" от "чиста медия" като близ, а после се възмущаваме, когато ни наричат "лош матр'ял"...

Коментар

• Чудесно предложение на реформаторите да се увеличат часовете по история и да се обърне специално внимание на престъленията на комунягите.
                            И това на фона на омерзителното отбелязване на четвърт век от падането на режима и особено на потресаващия избор на НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ да покани да коментират 10.11 комунистически чучела като Андрей Пантев и Искра Баева (които впрочем не пропуснаха да се изтъкнат като първи борци за демокрация и участници в митингите след това)....

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                              Бля бля бля ....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Ах какви устнииии! Искам я тая в кабинета ми под бюрото.
                                Не можеш да се котираш при нея.Не си у властта http://www.blitz.bg/news/article/111777

Коментар

Working...
                                X