Още един ден на престъпника Цветанов на свобода !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнениеНе ни показвай нищо, виждате се кои сте точно. Червени малоумници.
Ще ги познаеш по настоятелното повторение на една и съща опорна точка и навременното подскачане.Last edited by OMG; 31.05.2014, 12:51.Yeah
Коментар
-
[QUOTE=Стамболов;1059637698]Адвокат Ул: Няма друг разследван освен Цветанов, а има стотици откази на министри за подслушване
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4113164
- Първо искам да направя едно ясно разграничение между поведението на прокуратурата и съда.
Медицината е безсилна Стамба пред такива тежки случаи !
Но съдебната система за радост се е задействала да изреже това туморно образование от българското общество !
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеБля Бля...
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4113164
- Първо искам да направя едно ясно разграничение между поведението на прокуратурата и съда. За прокуратурата в България знаем, че определени нейни части се оставиха да бъдат превърнати в инструмент за провеждане на предизборна пропаганда. В този процес става въпрос точно за политическо преследване. Обвиненията бяха публично оповестени дни преди изборите. Към деня на изборите казусът, за който вчера осъдиха г-н Цветанов, е бил вече на 4 години, въпреки това прокуратурата през тези 4 г. не е направила нищо, тя предприе действия заради изборите.
До 17 часа в четвъртък аз имах надеждата, че българският съд няма да се остави да бъде превърнат в инструмент в кампанията за дискредитиране на г-н Цветанов. Затова, както и много други граждани, бях изключително изненадан от тази присъда, чийто размер надхвърли дори поисканото наказание от прокуратурата. Съдията, с треперещи пръсти, прочете присъдата, наистина можеше да се усети под какъв натиск стои той.
Още преди деня на присъдата аз знаех, че е упражнен натиск върху съдията. Но не ми е известно как е дошла заплахата - чрез телефонно обаждане, чрез личен разговор, каква точно е била заплахата и от кого конкретно е отправена, дали от ръководни кадри от прокуратурата, или от друго място.
Знам обаче със сигурност, че върху съдията е бил упражнен натиск. Като погледне човек семейството на съдията по делото, тогава може да си направи извод по какъв начин е могъл да му бъде оказан натиск.
Мисля, че не е необходимо да назоваваме конкретни имена, в България месеци наред имаше демонстрации срещу опита един от злите духове в страната да бъде направен ръководител на ДАНС. Това е мощна разузнавателна служба, в която се събира огромно количество информация. Тоест едно такова лице можеше да има правомощие да насочва разследване срещу определени лица или да не го насочва срещу други.
Ние бяхме свидетели на една спонтанна реакция от страна на обществото и именно заради народното недоволство беше предотвратено това фриволно завземане на властта. Но тези зли духове все още държат част от съдебната система в удушаваща хватка. Гражданското общество в България трябва да се освободи от тези духове.
Ще напиша това, което обобщих и пред вас. Това е едно политическо дело, което цели изцяло дискредитацията на Цветанов. Очевидно е неравно третиране на такива казуси. Стотици са случаите, в които министри на вътрешните работи са спирали провеждането на подслушване и само в този единичен случай има наказателен процес.
Това се нарича
произвол
и това е сериозно нарушение срещу принципите на правовата държава. С други думи ЕС трябва много интензивно да се заеме с България. Това не може повече така да продължава.
Мисля, че заключението на съдията в четвъртък беше грешно. Съдията смята, че вътрешният министър е безволеви автомат, и когато на бюрото му пристигне едно разрешение за СРС от съда, единственото, което той може да направи, е да даде разпореждане за провеждането му. Но самият министър носи отговорност за действията на своите подчинени, когато подслушват граждани. Как може да поеме отговорност, когато единственото му правомощие е да подпише сляпо една заповед
Силите, които действат, искат политически да елиминират г-н Цветанов. Те искат опонентът да им бъде представен с белезници на ръцете, защото по този начин могат да отслабят неговото влияние. Но случаят от вчера с това абсурдно решение всъщност работи в обратната посока. Защото злите духове така превръщат Цветанов в мъченик. Забелязвам как подкрепата за него от страна на гражданите расте.
Ще обжалваме решението. На следваща инстанция има трима професионални съдии и ще бъде много по-трудно да им бъде оказан натиск.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнениеНе ни показвай нищо, виждате се кои сте точно. Червени малоумници.
http://vbox7.com/play:8435fbede2
Коментар
-
Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнениеАбсолютно жалки гьонове червени няма вече власт за БСП, полуидиоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнениеАбсолютно жалки гьонове червени няма вече власт за БСП, полуидиоти.
https://www.youtube.com/watch?v=gv_3xi_-NGgLast edited by vinkel; 31.05.2014, 11:54.
Коментар
-
Бойко Борисов: Кафе с Местан вече няма смисъл
http://www.dnevnik.bg/izbori2014/201..._niama_smisul/
"Ново кафе с Лютви Местан вече няма смисъл. Оставайки там - при БСП и "Атака", ще се сринат". Тази прогноза прави в интервю за "Труд" лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов запитан дали прави опити за сближаване с ДПС.
Борисов повтаря тезата си, че ГЕРБ е първа политическа сила, а след като вчера не можа да мине внесеният от партията вот на недоверие към правителството на Пламен Орешарски, тактиката на ГЕРБ оттук нататък ще бъде "план Б - ще е да искаме още вотове, поне да може хората да чуят какво са сътворили тези".
В интервюто много място е отделено на ефективната присъда от 4 г. затвор за заместника на Борисов в партията и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов, произнесена от съда ден след изборите. Това според лидера на ГЕРБ се използва от неговите опоненти за отклоняване на вниманието от загубата им на евровота. Борисов подчертава, че съдията е определил по тежко наказание - ефективен затвор, докато прокуратурата е искала условна присъда. Твърди още, че и други министри преди Цветанов са отказвали използване на специални разузнавателни средства, каквото е обвинението срещу него. "Вярвам в съдебната система...Всички министри на вътрешните работи да бъдат вкарани в затвора за това, че са писали "не" ли? Затова избухнах, че това не е правилно и се надявам на следващите инстанции това да се докаже. Вместо това много услужливо на Станишев дори не му дадоха призовка. Дори неговото дело е озаглавено "загубени секретни документи". Ама 9 пъти са загубени...", казва лидерът на ГЕРБ.
Борисов повтаря тезата си от вчера, че след присъдата "Цветанов е канонизиран в ГЕРБ", превърнат е в жертва и консолидира подкрепата на партийните членове. "Знаете, че аз много съм се карал с него, питайте колегите. Сложих умишлено още двама зам.-председатели, за да му се намали влиянието в партията. Но това, което съдът направи, ще мотивира хората да му дадат пълна подкрепа. Убеден съм. За нищо не съм получавал толкова есемеси от партийци от цялата страна, които просто ме задължават да стоя зад него", казва Борисов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСъгласен съм че ще има ... ама аз защо ли не смятам така,...а наивен съм......
Едно басче на 100 кинта ,че няма да има до края на годината...
тамън си взел наградата /,заплатата от ГЕРБ/ .....така ,че имаш парички...
И затова няма да се хвана на бас. А на персонални клевети принципно не отговарям
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПо скоро на кокошка е ....от тези проскубаните....
Като Сугарев.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеИзбори скоро ще има, това цяла България и цял свят го разбра...
И за ГЕРБ не бери грижа - това че ще ги спечели също всички го разбраха...
После е ясно - една добра коалиция с Реформаторите и на теб ти остава само да кажеш "Добре дошли отново, господин Борисов"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеИзбори скоро ще има, това цяла България и цял свят го разбра...
После е ясно - една добра коалиция с Реформаторите и на теб ти остава само да кажеш "Добре дошли отново, господин Борисов".....
Едно басче на 100 кинта ,че няма да има до края на годината...
тамън си взел наградата /,заплатата от ГЕРБ/ .....така ,че имаш парички...
Коментар
-
Иван Кръстев: БСП знае, че е малкият партньор в правителството
http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...BE_343927.html
Видяхме, че 9 от евродепутатските места отиват при партии, които искат предсрочни избори, 8 са при партии, които не искат предсрочни избори. Решението за предсрочните избори обаче е на една партия - Движението за права и свободи. То решава дали ще има предсрочни избори или не. В тази връзка БСП вече знае, че е малкият партньор в правителството, заяви политологът Иван Кръстев в интервю пред БНТ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРазбира се че не са разбрали......
Но и Борисоф не е разбрал ,че никога няма да види премиерското място....
Трябва му още едни избори...
С 10% и 600 К нема и лафкаджия да стане....
После е ясно - една добра коалиция с Реформаторите и на теб ти остава само да кажеш "Добре дошли отново, господин Борисов"...
Коментар
Коментар