IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Тичай да тренираш за манифестацията в Северна Корея, че после идва съботника...
    Чуколов: Мястото на мафиотите е в затвора, нали така, г-н Борисов

Сподели
    18.11.2014 15:26; 24 часа онлайн; 458; 2;

Днес бях осъден на първа инстанция за това, че съм си позволил да имам мнение. Лично мнение. Мислех си, че това ми право е гарантирано по чл. 39, ал. 1 от Конституцията на Република България. В телевизионно предаване отпреди година, казах , че според мен Борисов толкова иска да се върне обратно на власт, защото иначе би влязъл в затвора.

Заболяло го е г-н Борисов. Когато истината изобличава, винаги боли. Това заяви Десислав Чуколов, цитиран от пресцентъра на "Атака".

Две трети от българският народ не иска Борисов отново на власт. А поне половината мислят точно като мен. В момента се налага едноличен тоталитарен режим. Ако кажеш нещо срещу върховния сюблимен водач на държавата, трябва веднага да бъдеш осъден.

Забравихме ли тефтера на Филип Златанов – И.Ф.–>Ц.Ц.-> Б.Б? Мишо Бирата? Докладът на парламентарната комисия за харченето на десетки милиони неправомерни средства от „Авиоотряд 28“ за воаяжите на Борисов? Разкритията на Уикилийкс? Швейцарският доклад за криминалното минало на Борисов? Разкритията на БГ антимафия?

И не на последно място думите на сегашния правосъден министър Христо Иванов: „Борисов и Цветанов са две мутри и част от мафията“. Мястото на мутрите и мафиотите е в затвора, нали така, г-н Борисов?

мястото на лудите е в психиатрията нали така Хайрсъзов.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти

почивка и здрава храна му е майката.....
      Тичай да тренираш за манифестацията в Северна Корея, че после идва съботника...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        Сите ще изпукат, на следващите избори ще падне голям смях, я минат 10% я не..
        Има една народна приказка ,не пожелавай на другите това което не е искаш теб да те сполети.
        Last edited by mibova; 18.11.2014, 15:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          БСП поиска отново замразяване на пенсионната възраст
          http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%...82_419175.html

Всъщност, това което им се ще на комунделите, е някакси да замръзне възрастта на техните избиратели, че почти не останаха.
          Сите ще изпукат, на следващите избори ще падне голям смях, я минат 10% я не..

Коментар

• Еееех, то ако зависеше само от продължителността на живота (а не изработеното) в любимата ти раша, щяха да се пенсионират на 40 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              БСП поиска отново замразяване на пенсионната възраст

Всъщност, това което им се ще на комунделите, е някакси да замръзне възрастта на техните избиратели, че почти не останаха.
              Скрии се бе потурнак.....
              Броиш колко българи са останаха живи.....
              Знаеш ли на колко се пенсионират във франция.....и при каква пенсия и продължителност на живота....
              турско мекере.....

Коментар

• БСП поиска отново замразяване на пенсионната възраст

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  "Кабинетът съкращава още разходи, за да намери 50 млн. лева за коледни добавки"
                  Веднага бих съкратил 120 депутата.Минимум.
                  По принцип е добро решение но трябваше за всички пенсионери....
                  Проблема е че заради тези 50 милиона ще изхарчат 5 милиарда за свой нужди.....

Коментар

• "Кабинетът съкращава още разходи, за да намери 50 млн. лева за коледни добавки"
                    Веднага бих съкратил 120 депутата.Минимум.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнение
                      ОСТАВКА БОКЛУЦИ!!!
                      ОСТАВКА ВЕДНАГА !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнение
                        ко
                        Запекъл се е от злоба вероятно.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          М. Константинов: Потъне ли корабът на Борисов, потъваме всички
                          мда, какво нещо е пАрата - разбращава дори и на стари години. Поредният лизач, който за един пробит леФ повече е готов на всичко. Жалко, много жалко, а беше добър математик...
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Шаран, къде съм казал че НАТО е държава бе?
                            НАТО е агресивен военен блок, чиято първа цел е унищожението на Русия. Затова се разширява на изток, към Русия., която изобщо, ама изобщо не настъпва към Балканите, както лъжат НПОП.
                            Нямам представа какво е НПОП, но ето още доказателства:

"Шпигел": Меркел се опитва да спре експанзията на Русия на Балканите
                            http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/11/...spanziiata_na/

"Путин прави всичко възможно да влияе върху политиката в отделни страни от ЕС, и особено в България. (...) Служители в канцлерството (в Берлин) са загрижени, че Путин може да се опита да използва интересите на руското малцинство там. Берлин и Брюксел са разтревожени от перспективата българското правителство да се поддаде на руски натиск и да блокира бъдещи външнополитически инициативи на ЕС по-често, отколкото го е правило досега."

Това разказва германското списание "Шпигел" в статията "Меркел е загрижена от руското влияние на Балканите". "Само за една година Берлин започва да гледа на Москва като на противник, а не на потенциален партньор, и правителството е разтревожено от растящото влияние на Владимир Путин на Балканите. Да бъде спрян той обаче може да се окаже трудно."

Изданието пише, че според германското правителство руският президент е бил изненадан от това, че ЕС е успял да постигне консенсус за санкции и че дори страни кандидатки като Черна гора са ги подкрепили.

В обширната статия "Шпигел" разказва за совалките до Русия на Гернот Ерлер, смятан за човека за свръзка с Москва, и как при последното му посещение никой от държавната Дума не искал да разговаря с него. "Посланието бе пределно ясно - Русия вече не се интересува особено от диалог, а руската политика според Ерлер вече следва "принципа на организираната непредвидимост", пише списанието. Путин все още си говори с Меркел, но канцлерката смята, че отдавна има разминаване между това, което той казва, и делата му.

Външният министър Франк-Валтер Щайнмайер също е разочарован и не смята, че скоро може да има нормализиране на отношенията. "Меркел е на същото мнение."

Сега Берлин обсъжда как да забави експанзията на Русия особено на Балканите, където някои държави не са напълно стабилни, допълва изданието. То цитира Елмар Брок, депутат от консервативната партия на Меркел, според когото в рамките на една по-широка стратегия руснаците се опитват инфилтрират страните в района предимно икономически.

Високопоставен дипломат казва за "Шпигел", че се завръщат на мода рецептите от студената война и е време да се мисли за нова "стратегия за сдържане".

Служител в канцлерството казва, че в известен смисъл ситуацията е дори по-трудна, отколкото в последните години на бившия СССР, защото тогава Москва поне е спазвала договореностите.

Говори се за оформянето на дисциплината "путинология", която по подобие на термина "кремлинология" от времето на студената война се опитва да разбере какви са действителните намерения на лидерите в Москва. "Дори Меркел, въпреки десетките си разговори с Путин, не знае колко далеч е готов да стигне той в конфликта си със Запада и дали разбира достатъчно добре самия себе си."

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Злобата запича.....
                              Като останете само дваминката с Биков на стадиона, ще си лекувате хемороидите взаимно..
                              Да ти са сладки ябълките..!
                              ко

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                                Ееееееее, евала! Ти май си решил да живееш още около 80 години и ще събориш последния роден комунист в БГ. Аз съм лесен, ще ме гътнеш за има-няма 10-15 години с моя начин на живот.
                                Ох не ми говори. Комунистите са ми болна тема. Готов съм да умра с последния, не ми трябват 80, даже и десет са ми много.

Коментар

Working...
                                X