IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнение
    Наздраве Лорде. Прав си за Чичо, незаменим образ за стадиона. Няма как да бъде подменен. Аз съм на червени ябълки от дискаунт в кауфланд и си варя чай от майчин лист.
    Злобата запича.....
    Като останете само дваминката с Биков на стадиона, ще си лекувате хемороидите взаимно..
    Да ти са сладки ябълките.....

пп Наздраве Лорде !

Коментар

Наздраве Лорде. Прав си за Чичо, незаменим образ за стадиона. Няма как да бъде подменен. Аз съм на червени ябълки от дискаунт в кауфланд и си варя чай от майчин лист.
      Ееееееее, евала! Ти май си решил да живееш още около 80 години и ще събориш последния роден комунист в БГ. Аз съм лесен, ще ме гътнеш за има-няма 10-15 години с моя начин на живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
        Знаех си, че си намерил своята форма на тероризъм!
        Що се отнася до Чичката, кефи ме, освен ирония, прояви и самоирония. Евала Чичо!
        Наздраве със салата от домати с лук и сирене и водка с кола! Чакам зелето и купих уж розови за 3,69лв. от Лидъл, ама май се преевах Донякъде наподобяват летните емоции в салатите с ракиите.

Коментар

20-ката и 23-ката ми е любимия трамвай. Безброй пъти съм се подпирал на нИега пикаейки огнено-жълто. Даже оня ден си мислех че трябва да ги спрат от движение понеже спирачките им ми бяха моето лобно място.
          Знаех си, че си намерил своята форма на тероризъм!
          Що се отнася до Чичката, кефи ме, освен ирония, прояви и самоирония. Евала Чичо!
          Наздраве със салата от домати с лук и сирене и водка с кола! Чакам зелето и купих уж розови за 3,69лв. от Лидъл, ама май се преевах Донякъде наподобяват летните емоции в салатите с ракиите.

Коментар

• ОСТАВКА БОКЛУЦИ!!!

Коментар

Ха,ха, верно е! Професорът като креатура на Борисов го видях да се вози в трамвай №20, което ме потресе, но и аз явно съм на неговия хал щом го видях точно там;.
              20-ката и 23-ката ми е любимия трамвай. Безброй пъти съм се подпирал на нИега пикаейки огнено-жълто. Даже оня ден си мислех че трябва да ги спрат от движение понеже спирачките им ми бяха моето лобно място.

Коментар

Ха,ха, верно е! Професорът като креатура на Борисов го видях да се вози в трамвай №20, което ме потресе, но и аз явно съм на неговия хал щом го видях точно там
                ............................
                М. Константинов: .

Пожелавам ти да станеш съветник на следващият мин. председател .......

пп Боже, боже докъде стигнахме ..Тези дето се возят в метрото, да бъзикат тези , дето ползват трамвая...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  И на Борисов и на професора корабите отдавна са потънали.
                  Ха,ха, верно е! Професорът като креатура на Борисов го видях да се вози в трамвай №20, което ме потресе, но и аз явно съм на неговия хал щом го видях точно там

М. Константинов: Потъне ли корабът на Борисов, потъваме всички
                  Глупости!
                  И други боклуци са били по българските земи за 1300 години
                  Боклуци са и още как. Тепърва ще им сърбаме стагнацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

http://frognews.bg/news_80339/

Личният успех на хората в управлението в личен план ще бъде успех за България и обратното, казва математикът проф. Михаил Константинов за „Фокус”. Според него новият кабинет „Борисов” трябва да запази стабилност при управлението си, защото е въпрос не само да се помогне на държавата, а това е и личната им съдба.

„Те са доста жизнено заинтересовани да успеят и да не вземат накрая, като стане хептен трудно, да почнат да бягат от кораба. Качил си се на този кораб да го управляваш. В крайна сметка ако корабът потъне, да потъваме всичките – не може да се бяга. Повозваш се малко на лодката, почва да потъва, хайде да се качим на друга лодка – не става така”, посочи проф. Константинов.

И на Борисов и на професора корабите отдавна са потънали.

Коментар

Глупости!
                      И други боклуци са били по българските земи за 1300 години

Коментар

Личният успех на хората в управлението в личен план ще бъде успех за България и обратното, казва математикът проф. Михаил Константинов за „Фокус”. Според него новият кабинет „Борисов” трябва да запази стабилност при управлението си, защото е въпрос не само да се помогне на държавата, а това е и личната им съдба.

„Те са доста жизнено заинтересовани да успеят и да не вземат накрая, като стане хептен трудно, да почнат да бягат от кораба. Качил си се на този кораб да го управляваш. В крайна сметка ако корабът потъне, да потъваме всичките – не може да се бяга. Повозваш се малко на лодката, почва да потъва, хайде да се качим на друга лодка – не става така”, посочи проф. Константинов.

Това не е така !

Борисов първи ще слезе от него

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Шаран, къде съм казал че НАТО е държава бе?
                          НАТО е агресивен военен блок, чиято първа цел е унищожението на Русия. Затова се разширява на изток, към Русия., която изобщо, ама изобщо не настъпва към Балканите, както лъжат НПОП.
                          Аааа,тагава добре прави!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            НАТО е агресивен военен блок, чиято първа цел е унищожението на Русия. Затова се разширява на изток, към Русия., която изобщо, ама изобщо не настъпва към Балканите, както лъжат НПОП.
                            А дали пък причината за това разширение на отбранителния блок НАТО не е именно агресивният военолюбив съсед от изток? Поведението - откритата агресия срещу всички негови съседи в определени периоди е пряко доказателство за правилността на избора на новоприетите държави. Скоро ще подсилим и северния фланг с Швеция и Финландия...

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Клюнчо,НАТО дръжава ли е бе!!!
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• М. Константинов: Потъне ли корабът на Борисов, потъваме всички

Коментар

Working...
                                X