IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kучетaтa си лaят,кервaнa си върви , a крaдците стaвaт все по ожесточени .Цък > https://diemabg.wordpress.com/2014/1...4%D0%B0%D1%81/
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      БТВ са малоумници които не са завършили 3 клас и са повтаряли класа за 2 ка по математика Скарана ли е с математиката телевизия БТВ? http://newsline.bg/read_more.php?post=8376
      Освен БТВ и Дневник се оказаха такива http://www.dnevnik.bg/biznes/2014/12...vuzpolzvat_ot/ Но по важното е ,че някои хорица ще усучат едни пари ,а простият народ ще им изплаща поредният заем .

Коментар

• Protokol

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Защо цитираш някакви празноглавци без да мислиш или просто не можеш да смяташ
        1 000 000 000/1500 апартамента = 67 000 лв на апартамент - т.е. с тези пари могат да построят двойно повече жилища, като се има предвид себестойност на м2
        Аритметиката е още по-шокираща. 1 000 000 000/1500 = 666 666 лв. на апартамент. Три пъти го смятах, все така излиза. С тези пари за саниране на един двустаен апартамент може да се построи нов голям блок.
        Истината е, че се хвърлят луди пари за манипулации и прокарване на опорни точки, касаещи абсолютно всеки ход на Правителството. После върви доказвай, че нямаш сестра. Лошото е, че определени, известни на всички форумни герои и героини стават волно или неволно злонамерени проводници на тези манипулации. Ти и аз можем да смятаме - лошо или добре. Но я върви накарай вуйчо ти на село, Асан от Столипиново или Мехмед от Кърджалийско да смятат! Няма да смятат. Ще го приемат за чиста монета, щом са го казали по телевизията или го е пишело във вестника. А манипулаторите потриват ръчички и гушкат паричките. Поръчителите-олигарси също са доволни. А форумните герои...е, за тях не ми се говори.

ПП. На всички - Честито Рождество Христово!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Абе то е ясно ,че партията на милиционерите и калинките ,освен да крадът друго не могат да правят . http://btvnovinite.bg/article/bulgar...00-sgradi.html
          БТВ са малоумници които не са завършили 3 клас и са повтаряли класа за 2 ка по математика Скарана ли е с математиката телевизия БТВ? http://newsline.bg/read_more.php?post=8376
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Не си ли много дърт за да вярваш в Дядо Коледа?..
            Знаеш ли как ми е писнало да ми обясняват в какво да вярвам? Ако слушат такива като теб, гербаджийски индивиди и всякаква политическа гад, досега да съм фалирал или да съм умрял. Та не ми обяснявай точно ти и подобни на теб за Дядо ти Коледа или да ми давате тон какво да мисля. Защото ако не стане така, докато ти и насраната ти партия и други като нея още мислите, аз ще съм първия който ще се възпротиви на поредното побългаряване на идеята, точно така както бях против и когато преди няколко г. се опитаха да я приложат по техния начин. Но докато карат по този съм с две ръце за, независимо кой какво си мисли, а ако се отклонят, ще го мислим. Пък да обвиняваш точно мен в наивност или пристрастия, леко смешно. Гледайте си партиите там и не ми се месете какво да мисля.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
              Много е виновен българския народ, много. Вместо да избере Станишев за 10 мандата занапред, да се възхити на мъдростта на Миков и експертността на Орешарски, той простия народ гласува за Бойко Борисов. Ужас

Затова гигов, маце мейси, кат 123 и останалите другари от БСП трябва да разпуснем народа и да си изберем друг, по-добър народ. Например руския - обича Путин...

Ти!
              Прехвърли ли се в НОИ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                Много е виновен българския народ, много. Вместо да избере Станишев за 10 мандата занапред, да се възхити на мъдростта на Миков и експертността на Орешарски, той простия народ гласува за Бойко Борисов. Ужас

Затова гигов, маце мейси, кат 123 и останалите другари от БСП трябва да разпуснем народа и да си изберем друг, по-добър народ. Например руския - обича Путин...
                Съвременна клетва:

Да те учи Тодор Танев!
                Да те лекува Петър Москов!
                Да те икономисва Божидар Лукарски!
                Да ти плаща Владислав Горанов!
                Да те управлява Бойко Борисов!

Коментар

Абе то е ясно ,че партията на милиционерите и калинките ,освен да крадът друго не могат да правят . http://btvnovinite.bg/article/bulgar...00-sgradi.html
                  Защо цитираш някакви празноглавци без да мислиш или просто не можеш да смяташ
                  1 000 000 000/1500 апартамента = 67 000 лв на апартамент - т.е. с тези пари могат да построят двойно повече жилища, като се има предвид себестойност на м2
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Не си ли много дърт за да вярваш в Дядо Коледа?
                    Щото варненското Лили точно коледна приказчица ни разправяше. Как едни добри хора щели да дадат едни милиарди евра за да си санирали българите жилищата ей така, напълно безплатно.
                    А бе не само безплатен обяд, ами и безплатна закуска и безплатна вечеря заедно с хотела. Ол инклузив и всичко безплатно.

Дрън дрън герберски самохвални небивалици.

Коментар

Че той не е прост. Хитър е като бай Тошо щом е втори мандат премиер, а ще стане и президент....

Прости са българите, които гласуват за този простак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Естествено, че няма, но с еврофондове този милиард ще се раздуе на 5 милиарда, а непреките ползи после ще налеят още милиарди в икономиката. Дано не побългарят отново идеята.
                        Не си ли много дърт за да вярваш в Дядо Коледа?
                        Щото варненското Лили точно коледна приказчица ни разправяше. Как едни добри хора щели да дадат едни милиарди евра за да си санирали българите жилищата ей така, напълно безплатно.
                        А бе не само безплатен обяд, ами и безплатна закуска и безплатна вечеря заедно с хотела. Ол инклузив и всичко безплатно.

Дрън дрън герберски самохвални небивалици.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Само дето няма безплатен обяд...просто няма.
                          Естествено, че няма, но с еврофондове този милиард ще се раздуе на 5 милиарда, а непреките ползи после ще налеят още милиарди в икономиката. Дано не побългарят отново идеята.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            най-малкото зло..
                            Които са пък в коалиция с Боко. Тоест те подкрепят явно властта на Тиквата.
                            Така че нямаш право да мрънкаш. Ако РБ излезе от коалицията-тогава. До тогава ще викаш "Браво бат Бойко!"
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Та каиш доверие в РБ имало.....Ма ти ме разсмиваш.Клоуна Радан политик това са вицове някакви.пръмовица и тя видна реформаторка.Това е някаква партия която защитава мафията в България като почнещ от дребните крадци та стигнеш до най едрите.Това е партия на джебчийте
                              най-малкото зло..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                РБ не са докарвали на власт ГЕРБ.
                                ГЕРБ ги докараха лелките, които са фенки на харизматични личности...
                                ГЕРБ вече очевидно не иска РБ за партньори,
                                което ще ги поведе към Доган,
                                след това към скамейката до умрялата БСП..
                                Ако РБ не се дръпнат сега,
                                доверието в новото ще си отиде и България пиши я бегала...
                                Та каиш доверие в РБ имало.....Ма ти ме разсмиваш.Клоуна Радан политик това са вицове някакви.пръмовица и тя видна реформаторка.Това е някаква партия която защитава мафията в България като почнещ от дребните крадци та стигнеш до най едрите.Това е партия на джебчийте

Коментар

Working...
                                X