IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо българския гражданин постоянно трябва да се притеснява и трепери за това, какъв номер ще му спретне правителството във всеки един момент.
    Това българско правителство ли е в края на краищата?
    За кого работи то и в чий интерес е съсипването на страната?
    Отдавна е ясно, че не работи в полза на гражданите, които са го издигнали..
    Вместо да се даде думата на екип от експерти, на кормилото се мъдрят кръгли идиоти!
    Това е умишлено, повече от очевадно е!

Коментар

• Стамба , каза ли нещо Меркелица за пенсионната ре форма !?

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
        Те едни предприятия бяха, мани-мани.... Съвсем логично извън плановата икономика оцеляха едва единици....
        Аз мога да ти посоча няколко завода направо убити от приватизацията на другаря Костов
        1.Генерал Ганецки Плевен
        2.Винзавод Плевен
        3.Бирена фабрика Плевен
        4.Асен Халачев Плевен
        Предприятия с пазар но пречещи на синята мафия.Има и още но мисля че тия са достатъчни.Не казвам че всички заводи от времето на комунизма са били добри.За малките блокове на Козлодуй направо ми се плаче.Произвеждаха 1760 мегавата по 12 лева мегавата.Това се разеуши за да се уредят престъпнците със централи МИ1 и МИ3.
        А спомняш ли си чекиджийския термин на Мафиянски когенерация?

Коментар

• Нещо не разбирам, комунизъм ли пропагандирате? Щото първо се гътнаха предприятията, а след това комунизма, но за да схванеш нещо толкова сложно се иска поне малко мисъл.

Коментар

Те едни предприятия бяха, мани-мани.... Съвсем логично извън плановата икономика оцеляха едва единици....
            Е как е възможно в цяла Бг да останат сигурно 100-200 фирми, те ли бяха най читавите,

Коментар

Пропуснал си Русия, вероятно е случайно В Русия колко оцеляха?
              А ти не отговори на въпроса ми !

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                А в днешна Сърбия, Румъния, Полша, Унгария какво бяха ? Колко оцеляха ?
                Пропуснал си Русия, вероятно е случайно В Русия колко оцеляха?

Коментар

• ГЕРБ успяха да направят и невъзможната коалция между ДПС и ПФ, само и само да откраднат парите от пенсионните вноски. Днес в бюджетната комисия поправката в КСО е гласувана от депутатите на ГЕРБ, ДПС и ПФ.

Коментар

А в днешна Сърбия, Румъния, Полша, Унгария какво бяха ? Колко оцеляха ?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      И не знам кой беше но това е истината на 10 11 89 имахме 5800 предприятия, колко имаме сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        Ти още ли продължаваш
                        Бойко Борисов е министър-председател за втори път. И това се случва за пръв път от 70 години насам...

Не е ли време да признаеш тоталното си поражение

ББ първият път открадна 1,5 млрд от здравната каса, сега ще открадне 8млрд от УПФ, чудно ми е ако го изберем още веднъж какво ще открадне

И не знам кой беше но това е истината на 10 11 89 имахме 5800 предприятия, колко имаме сега

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                          В-тинчо е в Северен Рейн Вестфалия някъде. Аз скоро ходих там на гости, ми то яко скъпо, 100 евра на ден за дреболии хвръкват без да усетиш, някоя бира, малко кръчми, паркинги, добър ден 5 евро, добър ден 10 евро.. И на тия цени 1500 евра заплатка? Ми не е чудно че е такъв комуняга.
                          Върви до франкфурт, а след това до мюнхен да те питам тогава за цените

Коментар

Не знам какво значи " дзифтар ", но плюсовете за обикновеният човечец от европата са :
                            1. Свободно предвижване с цел туризъм и рекреация - българинът няма пари !
                            2. Свободно предвижване в рамките на трудовият европейски пазар - българинът в общата си част няма нито необходимото образование, нито необходимите трудови навици ! Затова мие , чисти, строи и т.н. докато не се изравни по квалификация и ценз с европееца. След това отново взима по-малко от европееца, но повече от този останал в Булгаристан.
                            3. Европрограми - че той средностатистическият българин не знае правата си в собствената си държава, пък ще ползва европейски пари. Дори и да успее да си пусне проект.

П.П В български форум сте. Пишете на български. " Дзифтар " нещо като от анадола ми звучи.............
                            Не оправдавайте втората част от ника си , моля !
                            Айде да не се изказваш толко генерално.В моята професия отговорът е не назначаваме чужденци щото касае националната сигурност.Изобщо не става дума за квалификация.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                              Ей дзифтар, в ЕС никой не те пита беден ли си - а какво знаеш и можеш
                              Не знам какво значи " дзифтар ", но плюсовете за обикновеният човечец от европата са :
                              1. Свободно предвижване с цел туризъм и рекреация - българинът няма пари !
                              2. Свободно предвижване в рамките на трудовият европейски пазар - българинът в общата си част няма нито необходимото образование, нито необходимите трудови навици ! Затова мие , чисти, строи и т.н. докато не се изравни по квалификация и ценз с европееца. След това отново взима по-малко от европееца, но повече от този останал в Булгаристан.
                              3. Европрограми - че той средностатистическият българин не знае правата си в собствената си държава, пък ще ползва европейски пари. Дори и да успее да си пусне проект.

П.П В български форум сте. Пишете на български. " Дзифтар " нещо като от анадола ми звучи.............
                              Не оправдавайте втората част от ника си , моля !

Коментар

всички трябва да признаят поражението си.
                                освен руски проекти други имало ли е или щом е руско значи е лошо ?
                                това бяха възможности строителният и логистичен бизнес да дръпне в българия, а това да мултиплицира и свързани такива.
                                беше възможност в булгаристан да се развият и нормални специалности освен " икономист " , " юрист " и " педагог " . да не забравяме и медиците, но те така или иначе заминават.
                                европата какво е дала на българия ? пари по европрограми, които потъват в свързани фирми ?
                                свободно предвижване на населението - че, то е най-бедното в европа, къде да върви освен да мие и чисти ?

за втори път в българите избират мутра да ги управлява. наистина , честито !

Ей дзифтар, в ЕС никой не те пита беден ли си - а какво знаеш и можеш

Коментар

Working...
                                X