IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
    Какво става бре, червените яко изостават.
    ЦИГАНИТЕ ЛИ СВЪРШИХА ИЛИ БАРЕКОВ ВЗЕ ДОСТА ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!!!
    Боклуците си искат народната република!!!
    Те не обичат да се състезават!!!
    От всекиго според способностите, на всекиго според потребностите!!!
    Ся ша молат Барека!!!
    Той ша ги оправи!!!
    Волен е много къс!!!

Коментар

• Какво става бре, червените яко изостават.
      ЦИГАНИТЕ ЛИ СВЪРШИХА ИЛИ БАРЕКОВ ВЗЕ ДОСТА ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!!!
      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Виетнамки да искаш. Тук на север са дребни и фини. Утре другиден заминаваме за Сайгон. Там са по нормални и пак са убави.
        Земи да олабиш жилата

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Да бе, ми тоз кронос е нов тук и се напъва да се докаже

И как е там? Овърте ли се около некоя виетнамка?
          Виетнамки да искаш. Тук на север са дребни и фини. Утре другиден заминаваме за Сайгон. Там са по нормални и пак са убави.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Отговорих ти бре. У Виетнам съм. Ма ме изтриха и може да не си прочел.
            Да бе, ми тоз кронос е нов тук и се напъва да се докаже

И как е там? Овърте ли се около некоя виетнамка?

Коментар

Та къде се затри, дге?
              Отговорих ти бре. У Виетнам съм. Ма ме изтриха и може да не си прочел.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                видях ,ги
                В Дарик не ми стана ясно ,какво правят...
                В другите играят с разлика от 3 до 6 %...
                ще трябва да гласувам... все пак за брюкселски бюрократи...
                До 18 ,3 ч. пикирам....
                Има и в Банкер.Там е най-близко като тематика до форума.
                Life won't wait for you.

Коментар

Може. Точно от нищото е. Само дето и нищото е от сътворението. Представи си го като вълна. Върхове и долове до и от безкрайност. Всеки дол се ражда от връх и всеки връх от дол. Сега ако можеш да си представиш, че всичко това се случва едновременно, а не в последователност, значи разбираш зависимият произход.
                  Та къде се затри, дге?

Коментар

Браво!
                    И нали си знаеш - бюлетина номер 18
                    Разгледах черешите!!!Добре са!!!Ся може пред кампютъро!!!

Не така на Дзюмбюл!!!

Коментар

видях ,ги
                      До 18 ,3 ч. пикирам....
                      Браво!
                      И нали си знаеш - бюлетина номер 18

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Резултати има на "Дневник", Дарик", Бгнес". Сигурно има и на други. Въпрос е доколко може да им се вярва.
                        видях ,ги
                        До 18 ,3 ч. пикирам....

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          т.е. сътворението не може да е от нищото?
                          Може. Точно от нищото е. Само дето и нищото е от сътворението. Представи си го като вълна. Върхове и долове до и от безкрайност. Всеки дол се ражда от връх и всеки връх от дол. Сега ако можеш да си представиш, че всичко това се случва едновременно, а не в последователност, значи разбираш зависимият произход.
                          tnm

Коментар

А, те политическите ми възгледи в деструктивен план си остават старите, комунистите на стадиона.

Обаче философските ми възгледи се попромениха малко. Само малко. Свободата е в основата на всичко, както си мислех и преди. Но сега разбрах и какво има предвид Нагарджуна под термина "зависим произход". Това е сътвореното (разрушеното) от свободата, може да се каже и самата свобода в проявление. Малко по различно е от това, което наричах преди пречене.
                            т.е. сътворението не може да е от нищото?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Какво е твоето субективно възприятие по този въпрос?

п.п.Ако отговорът ми хареса, може да стане и обективно.
                              А, те политическите ми възгледи в деструктивен план си остават старите, комунистите на стадиона.

Обаче философските ми възгледи се попромениха малко. Само малко. Свободата е в основата на всичко, както си мислех и преди. Но сега разбрах и какво има предвид Нагарджуна под термина "зависим произход". Това е сътвореното (разрушеното) от свободата, може да се каже и самата свобода в проявление. Малко по различно е от това, което наричах преди пречене.
                              tnm

Коментар

Чичо,
                                дай някой сайт с предварителни резултати...
                                Не ми се гласува за 17 хрантутняци по 40 К в евро ,но ако мутрата има голямо предимство да докарам няколко гласовоподаватели...
                                Много слаб интернет и много трудно ми зареждат страниците в северна България...
                                Резултати има на "Дневник", Дарик", Бгнес". Сигурно има и на други. Въпрос е доколко може да им се вярва.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X