IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Титана на мисълта Цветанов:Хора с пълни очи идват и ме подкрепят и това ме прави по-силен

http://btvnovinite.bg/article/bulgar...-po-silen.html
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• ''Заради свои расистки изказвания, депутат от крайнодясна унгарска партия беше наказан да живее няколко дни с роми. Повлияни от новината, от тв „Алфа“ обмисляли да пуснат в ефира си екшън хорър риалити сериал - „Магдалена Ташева живее със сирийските бежанци във „Военна рампа“ Свежа доза хумор от МИРОСЛАВ МИЛКОВ чети на : http://clubz.bg/14643-sedmichen_obzo..._razpredelenie
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Поредна дисциплинарка срещу съдия Румяна Ченалова образува ВСС, готви се такава и срещу съдия Ивайло Родопски. По този повод Ченалова и Родопски отишли при правосъдния министър Христо Иванов и го попитали: „Ние ли сме най-черните овце, г-н министър?“ Тогава Христо Иванов отвърнал: „Разберете, нищо лично. Във ВСС решихме да образуваме дисциплинарка срещу съдии, за да отвърнем подобаващо на критичния доклад на Европейската комисия. Ползвахме системата за случаен подбор на съдии и пак се паднахте вие!“
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнение
          Без да се заяждам, откровено питам щото ми е интересно-какво искаш да се промени и как да се оформи новият текст
          Общо взето, целият форум от 3 години се чуди, какво пише Соколов и за какво се бори.....

Коментар

• Добре де , как може някои хора да пишат глупости , без да имат елементарна политическа култура. Имало референдум за НАТО , имаше ма на кукуво лято.
            Референдума за Белене си беше редовен по закона , но понеже нямаше 50% трябваше да мине през народното събрание....е не мина.

Изобщо някои хора преди да пишат за политика , да вземат малко да се попрочетат това онова ........че да не се излагат
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
              Лъжеш резултата от референдума беше невалиден.заради недостатъчния процент гласували,а закона за референдумите беше приет от твоите хора
              Колега, може ли малко по-кротко?
              Защото лъжеш ТИ.
              Резултатът от референдума за АЕЦ беше ВАЛИДЕН, защото гласуваха повече от 20% от избирателите, както изисква закона, но не беше ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за автоматично изпълнение, ами изискваше допълнително гласуване и решение на Народното събрание. И парламентът доминиран от ГЕРБ гласува против волята на болшинството избиратели, като отхвърли волята им.

А сега очаквам да ми се извиниш. понеже нито в предния пост, нито сега съм излъгал дори с една буква.
              Достатъчно е да кажеш, че съм прав, а ти и се объркал.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                За да коментираш поне маалко компетентно политиката все пак трябва да имаш елементарни познания.
                За това си запиши;
                Референдум за НАТО НЕ Е ИМАЛО.
                Единственият референдум през последните 25 години демокрация е референдумът 2013г за АЕЦ Белене. Той беше спечелен с над 60% от гласовете от желаещите да се строи АЕЦ Белене, но управляващата тогава партия ГЕРБ не се съобрази с народния вот и прекрати строежа.
                Друг референдум имаше през 1971г за приемане на т.нар. "Живковска" конституция на Народна република България. И това е. Имало е и един през 1946г за премахване на монархията и друг през двайсетте години при Александър Стамболийски. Това е.
                Общо 4 броя за цялата ни история. Три организирани от управляващата в момента партия и един организиран и спечелен от опозицията, но е пренебрегната волята на народа.
                Лъжеш резултата от референдума беше невалиден.заради недостатъчния процент гласували,а закона за референдумите беше приет от твоите хора
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от das Разгледай мнение
                  Волен нещо се е объркал с пропагандата.
                  Нали народа ни реши на референдума преди много години да станем член на НАТО? Сега от какъв зор пак референдум ще правим?

На посещение в Крим Волен Сидеров поиска референдум за излизане от НАТО
                  целта е необходимо да бъдат събрани подписите на поне 60 депутати или 300 хиляди граждани.
                  Защо ли така си мисля че целокупния Бг народ е пропуснал този референдум, сигурно само ти си гласувал

Коментар

• Първоначално изпратено от das Разгледай мнение
                    Волен нещо се е объркал с пропагандата.
                    Нали народа ни реши на референдума преди много години да станем член на НАТО? Сега от какъв зор пак референдум ще правим?
                    За да коментираш поне маалко компетентно политиката все пак трябва да имаш елементарни познания.
                    За това си запиши;
                    Референдум за НАТО НЕ Е ИМАЛО.
                    Единственият референдум през последните 25 години демокрация е референдумът 2013г за АЕЦ Белене. Той беше спечелен с над 60% от гласовете от желаещите да се строи АЕЦ Белене, но управляващата тогава партия ГЕРБ не се съобрази с народния вот и прекрати строежа.
                    Друг референдум имаше през 1971г за приемане на т.нар. "Живковска" конституция на Народна република България. И това е. Имало е и един през 1946г за премахване на монархията и друг през двайсетте години при Александър Стамболийски. Това е.
                    Общо 4 броя за цялата ни история. Три организирани от управляващата в момента партия и един организиран и спечелен от опозицията, но е пренебрегната волята на народа.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение
                      Да бе с тази ми ти КОНСТИТУЦИЯ ЛУКАНОВА(РУСКА) И тези ми ти Висши съдии назначени от БСП АГЕНТА НА РУСИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ ВЪВ БЪЛГАРИЯ, КАК Е МАЙ ТИ Е МНОГО ЛОШО????.
                      Без да се заяждам, откровено питам щото ми е интересно-какво искаш да се промени и как да се оформи новият текст

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                        Мутра е башбаканина.
                        А аз просто изразявам мнение.
                        При това цивилизовано, не плаша с бесене и репресии никой.
                        Ама вие нищо хубаво не сте научили от Тато.
                        А пак са бъркаш нещо, Ти си човека извън реалността, "БАШБАКАНИНА" ЛИ, ти трябва да си много чугунен, явно.

КАКВО ИСКАШ АТАКА РУСКИ АГЕНТ, БСП ОТ 120 РУСКИ ПРОВОДНИК, И СЛЕД ВСИЧКО ТОВА, ти искаш някакви червени на власт ли???

Няма смисъл от такива... като Вас.. щото сте похабени да работите цял живот и какво ли още не. Както и да е..
                        Жълтият мозък е проблем, наред с червения.. също, а жълтия е след червения явно.

Какво, въобще ми говориш за ТАТО...тато е имал среден 2.99 и е с средно.А и е сричал не един път на симпозиумите на на КПСС на ЦК на БКП... ХАХАХАХА
                        А ти е бил президент 45 години. Защо ли?????
                        Резултата е явен ясен и какво ли не...
                        Last edited by Дръзновенн; 13.02.2015, 22:10.

Коментар

Нали ти написах, че сте проблемни и няма нищо добро да се случва докато има такива като Вас.

Подкрепяй когото си искаш.Мутрите са ти май по удобни..явно..
                          Мутра е башбаканина.
                          А аз просто изразявам мнение.
                          При това цивилизовано, не плаша с бесене и репресии никой.
                          Ама вие нищо хубаво не сте научили от Тато.

Коментар

тоя ли да подкрепим във факебуце?
                            Нали ти написах, че сте проблемни и няма нищо добро да се случва докато има такива като Вас.

Подкрепяй когото си искаш.Мутрите са ти май по удобни..явно..

Коментар

Да бе с тази ми ти КОНСТИТУЦИЯ ЛУКАНОВА(РУСКА) И тези ми ти Висши съдии назначени от БСП АГЕНТА НА РУСИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ ВЪВ БЪЛГАРИЯ, КАК Е МАЙ ТИ Е МНОГО ЛОШО????

Смешен начин на мислене е този Чугунски....

Цветанов за нищо не е виновен, но уви система на МВР.. поема, смила и изхвърля, смешна работа Това няма как да продължава, а съда е както си го направиш, не КАКТО Е МОРАЛА И ЗАКОНА.. А ТОЙ И ТОЙ ЧЕРВЕН ЗАКОН.. нищо ЗАПАДНО НЯМА КАТО МОДЕЛ В ТИЯ НАШИТЕ ЗАКОНИ.. АМА НИЩО... само ЧЕРВЕНИ ГЛУПОСТИ..

Вие обаче, пак не сте доволни, като васали на Русия все още... ЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ СТЕ ВЛЕЗЛИ В НАТО, МАТО, ЗА ВАС Е ВСЕ ТАЯ.

ТАКА или иначе един ден ще ви избесим като продажници това най много да ви се случи.. принципно и морално.
                              тоя ли да подкрепим във факебуце?
                              Attached Files

Коментар

Мда.
                                Подкрепете го с нов паспорт и го пратете на гости при братя Галеви.
                                Да бе с тази ми ти КОНСТИТУЦИЯ ЛУКАНОВА(РУСКА) И тези ми ти Висши съдии назначени от БСП АГЕНТА НА РУСИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ ВЪВ БЪЛГАРИЯ, КАК Е МАЙ ТИ Е МНОГО ЛОШО????

Смешен начин на мислене е този Чугунски....

Цветанов за нищо не е виновен, но уви система на МВР.. поема, смила и изхвърля, смешна работа Това няма как да продължава, а съда е както си го направиш, не КАКТО Е МОРАЛА И ЗАКОНА.. А ТОЙ И ТОЙ ЧЕРВЕН ЗАКОН.. нищо ЗАПАДНО НЯМА КАТО МОДЕЛ В ТИЯ НАШИТЕ ЗАКОНИ.. АМА НИЩО... само ЧЕРВЕНИ ГЛУПОСТИ..

Вие обаче, пак не сте доволни, като васали на Русия все още... ЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ СТЕ ВЛЕЗЛИ В НАТО, МАТО, ЗА ВАС Е ВСЕ ТАЯ.

ТАКА или иначе един ден ще ви избесим като продажници това най много да ви се случи.. принципно и морално.

Коментар

Working...
                                X