Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Финансите не са проста работа но просто няма как да го знае, и съвсем не са работа за охранител който през живота си е прочел само "Винету !От кравеферма Борисов: Финансите са просто нещо – 1 и 1 прави 2
Финансите са просто нещо – едно и едно прави две, и ако нямаш две, трябва да кажеш откъде ще вземеш липсващата част. До този извод стигна Борисов, след като откри кравеферма в Самуилово, цитиран от бТВ.
http://btvnews.bg/article/bulgaria/p...1-pravi-2.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМ, дааа, нещата се задълбочават, Роско отишъл на коронацията.....
Почетната рота на Българската армия за погребението на Кемал Ататюрк 1938 г.
Коментар
-
Дон Карлос,кво рипаш като некой гимназист?!? И 6 млн да са го избрали, на мен лично, не ми аресва човек, който прави изявление,че нещо ще стане, но то после не се случва.... Това е ДЪРЖАВНИЯТ ГЛАВА, бе джанъм....
Що се отнася до името, не мисля, че обръщението Роско е обидно, или се различава от Станишко, Боко и т.н.
Може би по-страшно е какво следва за Турция, след като МКА е направил държава от един феодален императорски двор.
Айде хубавден!Last edited by Вълчо-34; 28.08.2014, 18:36.И това ще мине ...
Коментар
-
Давай!
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКакто казва неговият вожд и учител " .....и магаре да беше пак щяха да го изберат.."
пп Не ни трябват магарета и шушумиги....Мъже и водачи ни трябват .....
Никой не те спира. Щом се чувстваш мъж и водач - давай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеАко имаш предвид г-н Плевнелиев, той не е Роско, а Президент на Република България, избран от 1 700 000 българи.
.................................................. .................................................. ..........
пп Не ни трябват магарета и шушумиги....Мъже и водачи ни трябват .....
Коментар
-
Президент
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМ, дааа, нещата се задълбочават, Роско отишъл на коронацията.....
А ти какво предлагаш? Да не ходи ли, какъвто вой надават националистите?
А да си чувал за Протокол, дипломация и добросъседски отношения? И на мене не ми се нрави особено, че се е наложило да отиде Президентът, но ситуацията е такава, че в момента няма кой друг да води делегацията. Премиерът е служебен и в този смисъл е г-н Никой, председател на Парламента нямаме, а четвъртият в държавната йерархия г-жа Фандъкова не е удачно да води делегацията, все пак има Протокол.
Бедата е в това, че в момента България е в цугцванг.
И Обама и Путин не могат да се гледат, но се налага да се срещат, да се ръкуват, че дори и да се усмихват.
Коментар
-
Наивник
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЦИК уведоми, че избирателите са 6 931 855!!!
Бах мааа му. Ми то с дечурлигата сме над 9 милиона
И за да не бъда разбран погрешно, ще поясня. Защото това ще стопи процентите на най-голямото зло за България - ДПС.
Прочие, помните ли данните от предишни избори? В Турция се разкриват стотици секции за българските граждани там. А помните ли колко секции се разкриват в САЩ? Няколко. А там живеят около и над 1 милион българи.
И няма кой да удари с юмрук по масата, за да не може Мая Манолова да дирижира изборите, както го прави вече два пъти. Веднаж чрез Костинбродската афера и втори път "законно", чрез измисления си изборен кодекс.
Спомням си обаче един лаф от детството: "Ще дойде мечка за ремичка".
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениекак се получава всички дето се превъзнасяте по герб
преди сте гласували за костич
пък неговата партия все едни и същи резултати
3-6%
как един
не си призна за червено минало
абе да сте живи и здрави
да си ги изберете-пък ние ще се веселим
с дълбокомислените и авторитетни слова
на Цоко и Боко
+111
пп Щото гащите им кафяви а задниците червени ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениекак се получава всички дето се превъзнасяте по герб
3-6%
как един
абе да сте живи и здрави
на Цоко и Боко
Та не сме толкова различни, Миломе. Но докато с реформите трябваше рамо до рамо да закопаваме национал социализма, те извадиха лакти да ръгат по нас. Понеже тяхната борба "не е с БСП, а с Герб". Като минат изборите Радан сигурно ще иска три министерства, както ги искаше Костов. Това в случай, че ББ може да формира самостоятелно правителство. Ако не може и са му нужни няколко депутата, Радан ще чака молби и салтанати. Но вече не очаквам от РБ да направят или поне да искат да направят нещо за България.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеСтранности да искаш.
На мен пък ми беше срамно /гласувах 2009 за ДСБ/, че в 41-то НС лъснаха договорките на Костов в пълен унисон с наложения от партията-майка курс на изолация на Герб. Лошото е, че с негова помощ дойде и кабинета Орешарски. Една критика срещу БСП, ДПС и Атака от РБ не се чу и през последните 14 месеца, освен някакви заучени наизуст фрази. Две предизборни кампании водиха "автентичните" срещу герб, ще се изтърпи и трета.
.
3-6%
как един
абе да сте живи и здрави
на Цоко и Бокоhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеОткакто ме изпляска с мокър парцал неадекватността костова след победата на Герб през 2009.
Васил Петров - Подслон в дъжда - http://www.youtube.com/watch?v=wv9C813x1v8Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОК - я ми кажи от колко години се интересуваш от Политика (по специално от БГ)?Yeah
Коментар
Коментар