IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Добрите отношения с Турция са важни...ето един добър пример от историята...

Почетната рота на Българската армия за погребението на Кемал Ататюрк 1938 г.
    Така е .... Но в случая нещата не стоят така. Днес сигурно Мустафа Кемал се обръща в гроба - цялото дело на живота му е съсипано от този ислямист. Не останаха ли достойни турски офицери с топки в тая Турция бе!
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Финансите не са проста работа но просто няма как да го знае, и съвсем не са работа за охранител който през живота си е прочел само "Винету !От кравеферма Борисов: Финансите са просто нещо – 1 и 1 прави 2

Финансите са просто нещо – едно и едно прави две, и ако нямаш две, трябва да кажеш откъде ще вземеш липсващата част. До този извод стигна Борисов, след като откри кравеферма в Самуилово, цитиран от бТВ.
      http://btvnews.bg/article/bulgaria/p...1-pravi-2.html
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        М, дааа, нещата се задълбочават, Роско отишъл на коронацията.....
        Добрите отношения с Турция са важни...ето един добър пример от историята...

Почетната рота на Българската армия за погребението на Кемал Ататюрк 1938 г.

Коментар

• Дон Карлос,кво рипаш като некой гимназист?!? И 6 млн да са го избрали, на мен лично, не ми аресва човек, който прави изявление,че нещо ще стане, но то после не се случва.... Това е ДЪРЖАВНИЯТ ГЛАВА, бе джанъм....
          Що се отнася до името, не мисля, че обръщението Роско е обидно, или се различава от Станишко, Боко и т.н.
          Може би по-страшно е какво следва за Турция, след като МКА е направил държава от един феодален императорски двор.
          Айде хубавден!
          Last edited by Вълчо-34; 28.08.2014, 18:36.
          И това ще мине ...

Коментар

• Давай!

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Както казва неговият вожд и учител " .....и магаре да беше пак щяха да го изберат.."

пп Не ни трябват магарета и шушумиги....Мъже и водачи ни трябват .....

Никой не те спира. Щом се чувстваш мъж и водач - давай!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
              Ако имаш предвид г-н Плевнелиев, той не е Роско, а Президент на Република България, избран от 1 700 000 българи.

.................................................. .................................................. ..........
              Както казва неговият вожд и учител " .....и магаре да беше пак щяха да го изберат.."

пп Не ни трябват магарета и шушумиги....Мъже и водачи ни трябват .....

Коментар

• Президент

Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                М, дааа, нещата се задълбочават, Роско отишъл на коронацията.....
                Ако имаш предвид г-н Плевнелиев, той не е Роско, а Президент на Република България, избран от 1 700 000 българи.
                А ти какво предлагаш? Да не ходи ли, какъвто вой надават националистите?
                А да си чувал за Протокол, дипломация и добросъседски отношения? И на мене не ми се нрави особено, че се е наложило да отиде Президентът, но ситуацията е такава, че в момента няма кой друг да води делегацията. Премиерът е служебен и в този смисъл е г-н Никой, председател на Парламента нямаме, а четвъртият в държавната йерархия г-жа Фандъкова не е удачно да води делегацията, все пак има Протокол.
                Бедата е в това, че в момента България е в цугцванг.
                И Обама и Путин не могат да се гледат, но се налага да се срещат, да се ръкуват, че дори и да се усмихват.

Коментар

• М, дааа, нещата се задълбочават, Роско отишъл на коронацията.....
                  И това ще мине ...

Коментар

• Наивник

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    ЦИК уведоми, че избирателите са 6 931 855!!!

Бах мааа му. Ми то с дечурлигата сме над 9 милиона
                    Не сме. Най-малко 2 милиона от имащите право на глас не са в България. Според някои данни те са дори 2,5 милиона, но ми звучи малко пресилено. Както и да е. Но ако именно тези 2 милиона имат възможност да гласуват, България няма да изглежда толкова жалка, както в момента.
                    И за да не бъда разбран погрешно, ще поясня. Защото това ще стопи процентите на най-голямото зло за България - ДПС.
                    Прочие, помните ли данните от предишни избори? В Турция се разкриват стотици секции за българските граждани там. А помните ли колко секции се разкриват в САЩ? Няколко. А там живеят около и над 1 милион българи.
                    И няма кой да удари с юмрук по масата, за да не може Мая Манолова да дирижира изборите, както го прави вече два пъти. Веднаж чрез Костинбродската афера и втори път "законно", чрез измисления си изборен кодекс.
                    Спомням си обаче един лаф от детството: "Ще дойде мечка за ремичка".

Коментар

• ЦИК уведоми, че избирателите са 6 931 855!!!

Бах мааа му. Ми то с дечурлигата сме над 9 милиона

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        как се получава всички дето се превъзнасяте по герб
                        преди сте гласували за костич
                        пък неговата партия все едни и същи резултати
                        3-6%
                        как един
                        не си призна за червено минало
                        абе да сте живи и здрави
                        да си ги изберете-пък ние ще се веселим
                        с дълбокомислените и авторитетни слова
                        на Цоко и Боко

+111

пп Щото гащите им кафяви а задниците червени ...

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          3-6%
                          как един
                          абе да сте живи и здрави
                          на Цоко и Боко
                          Избирателите на СДС от 1990-1997 са живи, над два милиона бяха. Пилееха се до 2009, кой за лесничея, кой за болния, някои и за Дарт Вейдър биха гласували само да се отърсят от комунета и фесове. Накрая припознаха Герб. Прощават грешки и залитания, защото не са фатални, има чуваемост, целта е добре формулирана, подкрепена от европейските партньори и съвпадаща с интересите им - да си оправим и развиваме държавата.

Та не сме толкова различни, Миломе. Но докато с реформите трябваше рамо до рамо да закопаваме национал социализма, те извадиха лакти да ръгат по нас. Понеже тяхната борба "не е с БСП, а с Герб". Като минат изборите Радан сигурно ще иска три министерства, както ги искаше Костов. Това в случай, че ББ може да формира самостоятелно правителство. Ако не може и са му нужни няколко депутата, Радан ще чака молби и салтанати. Но вече не очаквам от РБ да направят или поне да искат да направят нещо за България.
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Странности да искаш.

На мен пък ми беше срамно /гласувах 2009 за ДСБ/, че в 41-то НС лъснаха договорките на Костов в пълен унисон с наложения от партията-майка курс на изолация на Герб. Лошото е, че с негова помощ дойде и кабинета Орешарски. Една критика срещу БСП, ДПС и Атака от РБ не се чу и през последните 14 месеца, освен някакви заучени наизуст фрази. Две предизборни кампании водиха "автентичните" срещу герб, ще се изтърпи и трета.

.
                            3-6%
                            как един
                            абе да сте живи и здрави
                            на Цоко и Боко
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                              Откакто ме изпляска с мокър парцал неадекватността костова след победата на Герб през 2009.
                              Значи имаш нужда от Подслон, понеже скоро няма видиш Дъгата......

Васил Петров - Подслон в дъжда - http://www.youtube.com/watch?v=wv9C813x1v8
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                ОК - я ми кажи от колко години се интересуваш от Политика (по специално от БГ)?
                                Откакто ме изпляска с мокър парцал неадекватността костова след победата на Герб през 2009. Дотогава не съм се много замисляла, не съм се съмнявала ... и бях много ангажирана със себе си хахаха
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X