IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
    __________________________________________________ _______________________

Дълбоко грешиш. Най-вече в изречението, което заслужено ти изтриха. Манипулираш хората. Пак се подпираш на опорните точки.

Ето какво не искат хората:

Хората искат да живеят достойно, а не унизени без хляб, ток и парно. Хората не желаят повече национални катастрофи. Две тежки национални катастрофи за седем години /1990 - 1997/ им стигат. Ако правителството на Орешарски беше продължило да управлява, нова национална катастрофа беше неизбежна. Тя и сега виси на косъм след принципа на "изгорената земя", който турксоциалистите приложиха и капаните за следващото правителство, които заложиха. Дано сами се хванат в тях!
    Хората не желаят повторение на статуквото.
    А за статуквото ще пиша по-късно, ако ми остане време, но както винаги се стремя - с факти и доказателства. А не с хвърлени на посоки думички, както правят някои драскачи тук, ползвайки социалистическата лексика едно към едно.
    Нали знаеш ,че не си в час.....
    ГЕРБ се подкрепя от шепа общинска администрация в големите градове и няколко големи групи Котараци......
    Зад нея не стоят нито бедните ,нито пенсионерите ,, нито дребните фирмаджии ,нито турците ,даже и циганите не стоят вече....

Коментар

• Монти

[QUOTE=Монти;
      Борисоф ще направи правителство и с 50 депутати...да знаеш....
      В момента ГЕРБ е атакуван от всички страни и ако сега не влезе във властта ,догодина ще е аут.....
      Идеята ,че ще носи стабилност ,не е печеливша ,хората искат просперитет а не сегашното положение...[/QUOTE]
      __________________________________________________ _______________________

Дълбоко грешиш. Най-вече в изречението, което заслужено ти изтриха. Манипулираш хората. Пак се подпираш на опорните точки.

Ето какво не искат хората:

Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
      Абе стига смешки! Че нали Луканов и Жан Виденов ни съдраха шушоните от уроци по гладуване и живот без парно и ток през 21-ви век! По времето на Луканов магазините бяха празни, ама абсолютно празни. В 3 часа през нощта ходех в супера да се редя на опашка. Всеки божи ден. Около 6:30 - 7 пристигаха 2 каси хляб, 2 каси прясно мляко и 2 каси кисело мляко. Това беше всичко за денонощието. Ставаха боеве, хората изнемогваха, имаха пари, а нямаше какво да купят с тях. Няма да забравя, как една сутрин, след като се добрах до един хляб, на излизане от супера, ме пресрещна отвън една бременна жена, която плачеше и ме молеше за две филийки хляб. Разчупих с ръце моя хляб и й дадох половината. Жената се спусна да ми целува ръцете! Потрес...
      А другаря Луканов, за да регулира нямането и глада ни спретна...купонна система?! През 21-ви век!
      Само да припомня на забраванковците, че тогава за БСП гласуваха 2,886 млн. души, които видяха звезди посред бял ден.
      А при Жан Виденов стана още по-лошо. Той пък ни спретна хиперинфлация и фалити на банки. Сега една банка е в криза и дори не е фалирала и виждате какво става. А тогава фалираха десетки банки и завлякоха парите на хората. Доларът стигна до 3000 лева. Една средна заплата беше няколко долара, а имаше пенсии под един долар.
      И като капак на всичко другарят Виденов ни спретна и режим на тока. През 21 век! Веднаж бързах да се прибера, но токът угасна 30 секунди по-рано. прекарах в асансьора на тъмно 3 часа в компанията на майка и количка с пет месечно бебенце. То, горкото, рева през цялото време от страх на тъмното, майка му рева заедно с него, а аз бях безсилен да помогна с каквото и да било.
      И някой да не вземе да си помисли, че докато нямаше ток имаше поне парно? Нямаше, защото помпите работят с ток. Студ, глад, мрак. Мизерия. БСП.
      Моля някои съфорумници като дращят по опорните точки, да внимават много да не пишат "мъдри" мисли като горната и да не дразнят и да не припомнят мъката на хората, били в зрелите си години по онова време. Както и да не събуждат гнева им. След като са ставали такива идиотщини и извращения, поне бъдете коректни.
      Но аз си чакам възмездието, което ми се полага. Милионите - също.
      Хората искат да живеят достойно, а не унизени без хляб, ток и парно. Хората не желаят повече национални катастрофи. Две тежки национални катастрофи за седем години /1990 - 1997/ им стигат. Ако правителството на Орешарски беше продължило да управлява, нова национална катастрофа беше неизбежна. Тя и сега виси на косъм след принципа на "изгорената земя", който турксоциалистите приложиха и капаните за следващото правителство, които заложиха. Дано сами се хванат в тях!
      Хората не желаят повторение на статуквото.
      А за статуквото ще пиша по-късно, ако ми остане време, но както винаги се стремя - с факти и доказателства. А не с хвърлени на посоки думички, както правят някои драскачи тук, ползвайки социалистическата лексика едно към едно.
      Last edited by Дон Карлос; 02.09.2014, 13:27.

Коментар

• Председателят на ЕС Доналд Туск.
        Дядо му , СС Йозеф Туск !
        Архивите са живи !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          ...."Борисов размисли: Може да прави кабинет и със 110 депутати...."

След 10 дни вече ще пише за нуждата от силен коалиционен партньор с поне 40 депутата ( дето правят убаво каве)...а след 30 ще мисли дали да бъде конструктивна опозиция, от която нищо не зависи....
          Днес видях че пас са пуснали машината за избори....
          пак са напълнили телевизията с Мира радева ,едвин сугарев , татяна дончева, некакви луди фенки на борисоф ......
          Борисоф ще направи правителство и с 50 депутати...да знаеш....
          В момента ГЕРБ е атакуван от всички страни и ако сега не влезе във властта ,догодина ще е аут.....
          Идеята ,че ще носи стабилност ,не е печеливша ,хората искат просперитет а не сегашното положение...
          Last edited by chronos; 02.09.2014, 11:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            ...."Борисов размисли: Може да прави кабинет и със 110 депутати...."

След 10 дни вече ще пише за нуждата от силен коалиционен партньор с поне 40 депутата ( дето правят убаво каве)...а след 30 ще мисли дали да бъде конструктивна опозиция, от която нищо не зависи....
            Няма да му се наложи, щото ще прави кабинет със 130 депутати, дали ще са само на ГЕРБ или на ГЕРБ и РБ, ще видим...

Коментар

• ...."Борисов размисли: Може да прави кабинет и със 110 депутати...."

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Гласувай за ГЕРБ и няма да имаш нужда от ток и парно и ще се научиш да не ядеш......
                Абе вас тоя ли ви е издразнил!!!А стига бе!!!
                Last edited by chronos; 02.09.2014, 11:25.

Коментар

• Наивник

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Не се заяждам, но всичките тези говна станаха през 20-ти век
                  Прав си! Извинявам се на всички за грешката.

ПП. Цял час не бях на себе си. Стана ми много зле, като си спомних преживения ужас и унижението на което бяхме подложени всички. Затова така остро реагирах на една неудачно подхвърлена от колегата реплика. Всичко това го преживяхме, беше много обидно и унизително. А и мъчително.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                    Абе стига смешки! Че нали Луканов и Жан Виденов ни съдраха шушоните от уроци по гладуване и живот без парно и ток през 21-ви век! По времето на Луканов магазините бяха празни, ама абсолютно празни. В 3 часа през нощта ходех в супера да се редя на опашка. Всеки божи ден. Около 6:30 - 7 пристигаха 2 каси хляб, 2 каси прясно мляко и 2 каси кисело мляко. Това беше всичко за денонощието. Ставаха боеве, хората изнемогваха, имаха пари, а нямаше какво да купят с тях. Няма да забравя, как една сутрин, след като се добрах до един хляб, на излизане от супера, ме пресрещна отвън една бременна жена, която плачеше и ме молеше за две филийки хляб. Разчупих с ръце моя хляб и й дадох половината. Жената се спусна да ми целува ръцете! Потрес...
                    А другаря Луканов, за да регулира нямането и глада ни спретна...купонна система?! През 21-ви век!
                    Само да припомня на забраванковците, че тогава за БСП гласуваха 2,886 млн. души, които видяха звезди посред бял ден.
                    А при Жан Виденов стана още по-лошо. Той пък ни спретна хиперинфлация и фалити на банки. Сега една банка е в криза и дори не е фалирала и виждате какво става. А тогава фалираха десетки банки и завлякоха парите на хората. Доларът стигна до 3000 лева. Една средна заплата беше няколко долара, а имаше пенсии под един долар.
                    И като капак на всичко другарят Виденов ни спретна и режим на тока. През 21 век! Веднаж бързах да се прибера, но токът угасна 30 секунди по-рано. прекарах в асансьора на тъмно 3 часа в компанията на майка и количка с пет месечно бебенце. То, горкото, рева през цялото време от страх на тъмното, майка му рева заедно с него, а аз бях безсилен да помогна с каквото и да било.
                    И някой да не вземе да си помисли, че докато нямаше ток имаше поне парно? Нямаше, защото помпите работят с ток. Студ, глад, мрак. Мизерия. БСП.
                    Моля някои съфорумници като дращят по опорните точки, да внимават много да не пишат "мъдри" мисли като горната и да не дразнят и да не припомнят мъката на хората, били в зрелите си години по онова време. Както и да не събуждат гнева им. След като са ставали такива идиотщини и извращения, поне бъдете коректни.
                    Не се заяждам, но всичките тези говна станаха през 20-ти век

Коментар

• ХАЙДЕ, БЕ!

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Гласувай за ГЕРБ и няма да имаш нужда от ток и парно и ще се научиш да не ядеш......

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                        кое от следните твърдения не е вярно:
                        1- Сорос спонсорира ромите в цяла европа и България вкючително
                        2 Ромите са основния електорат на БСП
                        3. БСП забележи много много преди ГЕРБ да се появи - БСП ни вкара в ЕС, НАТО и докара военните бази на американците в България

е кой сега е соросоида
                        Туш!
                        Трябва да се бута нагоре
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                          Находището на черни въглища в Добруджа е голямо, но и на голяма дълбочина, което не позволява експлоатация в момента. Това с "паленето" съществува като възможност и теория още от соца !
                          +1
                          Още тогава се пишеше за вредата от дълбочинното палене и проекта остана само в учебниците....Този проект вървеше заедно с плавателен канал Силистра - Варна......

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                            Светлана Жекова запали Добруджа!

http://www.ndt1.com/article.php/20140901110044862

Остават още 9 дни за обжалване.
                            Находището на черни въглища в Добруджа е голямо, но и на голяма дълбочина, което не позволява експлоатация в момента. Това с "паленето" съществува като възможност и теория още от соца !

Коментар

Обвиняваш опонента в греховете на правителствата на Луканов-Виденов-Станишев-Орешарски...

Коментар

И като екстра небръснатия и сърдит фалипръцко ще ти казва че си лош матрял и трябва да си на къса каишка.
                                Last edited by X_Y; 01.09.2014, 18:13.

Коментар

Working...
                                X