IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
    Батка, не зная защо непрекъснато се опитваш да ме ласкаеш, че съм активист на ГЕРБ. Не съм, за съжаление, защото навремето се заклех, че се отказвам от професионалната политика. Не мога да престъпя думата си, за което истински съжалявам. Иначе отдавна щях да бъда по върховете на йерархията в ГЕРБ. Обществените ми позиции са доста силни, името ми е добре известно в обществото. Нали си спомняш, споделял съм го,че навремето ехеее, в зората на "демокрацията" отказах поред кметско и министерско кресло, след като излязох от листите на СДС за Великото Народно Събрание. Бях мажоритарен кандидат в Софийски район, но се отвратих от някои неща и се разделих с Раковски 134. Всъщност никак не е задължително да си чел какво съм споделял.
    Доне не ме лъжи.Ти си в политиката.Няма лошо.Всеки има правото да харесва когото си ще.Желая ти успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
      Пичове, не се карайте заради Бюрека, не си заслужава. А ББ няма да осъди никого, ще се дръпне така както направи с Цонев онзи ден. ББ има всичко друго, но не и топки.
      Аз не се карам с никого просто мразя да ме лъжат

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Стига плю ма! Най-вероятно е битово убийство. Какво да направи полицията? Да назначи 3 милиона полицаи да охраняват останалите 3 милиона?
        Скарали се, единия извадил пистолет и го застрелял в яда си.
        Убитият Найденов възстановявал изтритите файлове в МВР?

Убитият снощи в София 38-годишен Николай Найденов е работел в знаковата фирма „Информационно обслужване”, съобщава сайтът "АФЕРА", като се позовава на свои източници. Те твърдят, че Найденов е работел по възстановяването на унищожените файлове от „цецомобила”, с който МВР по времето на Цветан Цветанов подслушваше и заради което бе образувано разследване, а впоследствие дело.

Николай Найденов е бил компютърен специалист и към международна фирма, пише още "Афера".В списък за СЪДЕБЕН РАЙОН НА СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД за 2006 г. се чете, че Николай Найденов Хранов фигурира като ползван експерт:259 Николай Найденов Хранов - разчитане на компютърни продукти; криптиране; разшифроване на пароли и регистри; анализ и компилиране бази данни.

През 2013 година при катастрофа загина проф. Евгени Николов, който бе единственият експерт, който е заявил при следствието за подслушването с „цецомобила”, че автомобилът за подслушване „Крайслер” действително може да подслушва от разстояние и в него могат да се намерят доказателства за това. http://www.dnes.bg/politika/2013/08/...vetanov.197237 припомня "Афера". Според източници на сайта по делата срещу Цветанов има свидетели, които са били притискани и с предложени крупни оферти.Найденов беше застрелян снощи в района на 19-о училище в центъра на София с пет куршума. Днес главният секретар на МВР
        Светлозар Лазаров уточни, че стрелбата по Найденов е с малозарядно оръжие, но не каза дали става въпрос за пистолет.Николай Найденов е държал помещение под наем в блока на ул. "Яков Крайков" 28, пред който е станало убийството. Сигналът за престъплението е подаден в полицията около 20.40 часа снощи.Полицията работи по няколко версии за смъртта му. Според едната от тях става дума за спор за паркомясто, а другата сочи, че в основата на разстрела стоят неизяснени междуличностни отношения. Предполага се, че Николай Найденов е познавал убиеца си. Полицията в София продължава да издирва стрелеца, съобщава БНР.

http://glasove.com/politika/43052-ub...-fajlove-v-mvr
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Батка, не зная защо непрекъснато се опитваш да ме ласкаеш, че съм активист на ГЕРБ. Не съм, за съжаление, защото навремето се заклех, че се отказвам от професионалната политика. Не мога да престъпя думата си, за което истински съжалявам. Иначе отдавна щях да бъда по върховете на йерархията в ГЕРБ. Обществените ми позиции са доста силни, името ми е добре известно в обществото. Нали си спомняш, споделял съм го,че навремето ехеее, в зората на "демокрацията" отказах поред кметско и министерско кресло, след като излязох от листите на СДС за Великото Народно Събрание. Бях мажоритарен кандидат в Софийски район, но се отвратих от някои неща и се разделих с Раковски 134. Всъщност никак не е задължително да си чел какво съм споделял.
          Пичове, не се карайте заради Бюрека, не си заслужава. А ББ няма да осъди никого, ще се дръпне така както направи с Цонев онзи ден. ББ има всичко друго, но не и топки.
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Бате Пешо

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Не ти отива на годините да си толкова наивен.Злобата ти срещу Дудуков е ясно доказателство че си герперски активист и получаваш заплата за това.Омразата ти към БСП е разбираема ама срещу Дудука не.Аз ловя бас с тебе че нито Бареков ще бъде осъден нито Мая.

Коментар

Абсолютно вярно!
              Именно затова разчитам на възмездие. Мая Манолова и Бареков ги чакат решетки заради Костинброд. Организаторът на цялата схема - също.
              Решетки ги очакват и поръчителите и участниците в пуча от 19 февруари 2013, както и виновниците за "грешките" в сметките за ток малко преди това.
              Посланието от днешните разговори на ГЕРБ и ББЦ е, че на Бареков му беше отказана индулгенция. За какво мислите, че похарчи милиони, за да си осигури Брюкселски имунитет? Да, ама не. Не е познал. Ела сега байо да видиш как се кроят номерца и как се погазва Законът за деня на размисъл. Станишев да му бере греховете - всичко това стана заради неговите лични интереси.
              Не ти отива на годините да си толкова наивен.Злобата ти срещу Дудуков е ясно доказателство че си герперски активист и получаваш заплата за това.Омразата ти към БСП е разбираема ама срещу Дудука не.Аз ловя бас с тебе че нито Бареков ще бъде осъден нито Мая.

Коментар

• Точно така!

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                бареков ако тиквата стане премиер ,ще бъде съсипан до живот...
                Раданчо и сие ги чака същата работа...
                Борисоф е прост и отмъстителен.... а и не забравя...

Абсолютно вярно!
                Именно затова разчитам на възмездие. Мая Манолова и Бареков ги чакат решетки заради Костинброд. Организаторът на цялата схема - също.
                Решетки ги очакват и поръчителите и участниците в пуча от 19 февруари 2013, както и виновниците за "грешките" в сметките за ток малко преди това.
                Посланието от днешните разговори на ГЕРБ и ББЦ е, че на Бареков му беше отказана индулгенция. За какво мислите, че похарчи милиони, за да си осигури Брюкселски имунитет? Да, ама не. Не е познал. Ела сега байо да видиш как се кроят номерца и как се погазва Законът за деня на размисъл. Станишев да му бере греховете - всичко това стана заради неговите лични интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  Цитатите на игнорираните се виждат, какъв е смисъла от този игнор????
                  Остава ти вътрешното удовлетворение

Коментар

• Цитатите на игнорираните се виждат, какъв е смисъла от този игнор????

Коментар

ГЕРБ проводиха ББЦ по живо, по здраво

Преговорите приключиха по-кратко, защото те не можеха да продължат като разговори по същество, съобщи в НС Румяна Бъчварова, част от преговорния екип на ГЕРБ и изрази надежда, че са помогнали на колегите си от ББЦ да се ориентират в ситуацията.
                      Само по запазване на евроатлантическата ориентация имаме съгласие с ББЦ. По финансовата политика имаме сериозни разминавания. Диаметрално противоположни са мненията ни относно 3 от точките. Макар, че колегите се опитаха да подкрепят нашите виждания, такова разминаване между предизборните им обещания ни притесни, на свой ред заяви Менда Стоянова.
                      Не подкрепяме такъв морал в политиката, да привличаш избиратели с обещания и след като влезеш в политиката, да нарушиш обещанията си, добави и Цецка Цачева.
                      Тази новина е отлична.
                      Изглежда са решили , че ББЦ не им трябва, значи решението е извън ББЦ. Реално, може би ГЕРБ+ДПС+ПФ е вече договорено и ББЦ-то на никой не му трябва вече.
                      По всичко личи, че по-другата седмица ще имаме правителство.
                      Честито.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Бюрека е пич!

Коментар

Преговорите приключиха по-кратко, защото те не можеха да продължат като разговори по същество, съобщи в НС Румяна Бъчварова, част от преговорния екип на ГЕРБ и изрази надежда, че са помогнали на колегите си от ББЦ да се ориентират в ситуацията.
                          Само по запазване на евроатлантическата ориентация имаме съгласие с ББЦ. По финансовата политика имаме сериозни разминавания. Диаметрално противоположни са мненията ни относно 3 от точките. Макар, че колегите се опитаха да подкрепят нашите виждания, такова разминаване между предизборните им обещания ни притесни, на свой ред заяви Менда Стоянова.
                          Не подкрепяме такъв морал в политиката, да привличаш избиратели с обещания и след като влезеш в политиката, да нарушиш обещанията си, добави и Цецка Цачева.

Коментар

• ББЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Турция на Ердоган свали маските и вече открито подпомага Ислямска държава http://newsline.bg/read_more.php?post=3731

Ами добре ,дори толкова добре,че ние българите след време ще го оценим като дюшеш.

Коментар

• Турция на Ердоган свали маските и вече открито подпомага Ислямска държава http://newsline.bg/read_more.php?post=3731

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X