IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
    За съжаление още не са. Очаквах повече от този ден, очаквах ГЕРБ и АБВ вече да са в предкоалиционно споразумение.
    Мнението ми е, че перфектната коалиция в тежкия момент, в който се намира страната ни би бил ГЕРБ, РБ. Патриотите и АБВ. По много причини:
    1. Доста стабилно мнозинство.
    2. Осъществяване на много популярната и уважавана по света широка коалиция, т.е. съюз на партии с противоположни идеи в интерес на нацията.
    3. Взаимен контрол и предпазване от залитания в крайности и грешки и в двете посоки.
    4. Осъществяване на широкоспектърни идеи. България като никога има нужда и от нормална лява политика. А друга лява партия освен АБВ в момента няма.
    5.Пълна изолация на носителите на властта от провалилия се с гръм и трясък предишен Парламент - партиите БСП, ДПС, Атака и ББЦ. Не бързайте да ми възразявате - ББЦ също беше парламентарно представена, макар и за кратко време.
    Тази коалиция би имала и много други положителни страни. Има и някои недостатъци, разбира се. Но редно е от две злини да се избере по-малката. Нямам достатъчно време за пълен анализ.
    И ако позволите, едно лично съображение /впрочем то има не малко привърженици/: Участието на АБВ във властта би натрило допълнително и без това счупения нос на БСП. Но хак им е, след като изключиха някои от най-качествените си хора, които сега са в АБВ. Ама Станишев да им бере гайлето, той ги изключи еднолично, въпреки, че повечето от Изпълнителното им бюро или както там се казва, гласуваха "единодушно". Голяма част и от тях и от редовите членове бяха против, ама смеят ли да се опълчат срещу бащицата? А този бащица сякаш забрави, че само и единствено на Президента Първанов дължи премиерския си пост, след като с 82 депутати не можа да състави правителство с мандата на БСП след изборите през 2005 г.
    А едва ли Герб ще се забъркат с агнет ГОЦЕ, точно с големият шлем в енергетиката с един гьол за стотици милиони ли? Поповядващ ЕС ценостти след колко години като президент. От село СИРИЩНИК.

Най големия катарзис след Пеевски беше, СТРОЕНЕТО НА АЕЦ БЕЛЕНЕ, ВЪПРЕКИ ЕС ПРАВИЛАТА И НОРМИТЕ,НАЛИ НЕ СА ГО ЗАБРАВИЛИ ЧЕРВЕНИТЕ НИ ДРУГАРИ ИБРИКЧИИ.

Коментар

• Dimitar

Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
      За съжаление още не са. Очаквах повече от този ден, очаквах ГЕРБ и АБВ вече да са в предкоалиционно споразумение.
      Мнението ми е, че перфектната коалиция в тежкия момент, в който се намира страната ни би бил ГЕРБ, РБ. Патриотите и АБВ. По много причини:
      1. Доста стабилно мнозинство.
      2. Осъществяване на много популярната и уважавана по света широка коалиция, т.е. съюз на партии с противоположни идеи в интерес на нацията.
      3. Взаимен контрол и предпазване от залитания в крайности и грешки и в двете посоки.
      4. Осъществяване на широкоспектърни идеи. България като никога има нужда и от нормална лява политика. А друга лява партия освен АБВ в момента няма.
      5.Пълна изолация на носителите на властта от провалилия се с гръм и трясък предишен Парламент - партиите БСП, ДПС, Атака и ББЦ. Не бързайте да ми възразявате - ББЦ също беше парламентарно представена, макар и за кратко време.
      Тази коалиция би имала и много други положителни страни. Има и някои недостатъци, разбира се. Но редно е от две злини да се избере по-малката. Нямам достатъчно време за пълен анализ.
      И ако позволите, едно лично съображение /впрочем то има не малко привърженици/: Участието на АБВ във властта би натрило допълнително и без това счупения нос на БСП. Но хак им е, след като изключиха някои от най-качествените си хора, които сега са в АБВ. Ама Станишев да им бере гайлето, той ги изключи еднолично, въпреки, че повечето от Изпълнителното им бюро или както там се казва, гласуваха "единодушно". Голяма част и от тях и от редовите членове бяха против, ама смеят ли да се опълчат срещу бащицата? А този бащица сякаш забрави, че само и единствено на Президента Първанов дължи премиерския си пост, след като с 82 депутати не можа да състави правителство с мандата на БСП след изборите през 2005 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
        И сега какво - Сидеров като не става за кум ... шаферка ли ще бъде
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Вероятно не си гледал интервюто на Осман Октай при Диков?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Споко. Ще ги разведем.

Бигша, четеш ли бре ???

Аз казах ли ви, че сички са един червен дол дренки, казах ли ви, казах ли ви, казах ли ви, казах ли ви, а, а, а, а, а ?????????????????????????????????????????????????? ??
            Чете бре мечо ама комунистите времено са му затворили устата. Сега Аз ще го замествам.
            И ДА ЩЕ ГИ РАЗВЕДЕМ. ОСТАВКА!

Коментар

Споко. Ще ги разведем.

Бигша, четеш ли бре ???

Аз казах ли ви, че сички са един червен дол дренки, казах ли ви, казах ли ви, казах ли ви, казах ли ви, а, а, а, а, а ?????????????????????????????????????????????????? ??
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Когато ставаш за резил, няма значение дали си реформатор или си „блял” 360 дни на протести http://newsline.bg/read_more.php?post=3907
                +1

Коментар

• Сго-ди-ха се! Сго-ди-ха се!

Коментар

• Когато ставаш за резил, няма значение дали си реформатор или си „блял” 360 дни на протести http://newsline.bg/read_more.php?post=3907
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Новата депутатка Баракова: Аз съм принципен човек - щом съм решила да съм руса, ще съм руса

Баси мамата

Коментар

• Внос на ЕС от Русия:
                        1)
                        - за 7 месеца от началото на 2012г. беше на стойност 123.1 МИЛИАРДА евро
                        2)
                        - за 7 месеца от началото на 2014г. беше на стойност 112.7 МИЛИАРДА евро
                        Тоест има спад от над 10 МИЛИАРДА евро за 2 години.

Честито!

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/por...tistics/themes

Коментар

• Е, в една класация да сме на почетното второ място в света за 2013-та година

12 Countries That Hate Their Government Most

Да благодарим на другаря Орешарски за почетното място!
                          Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Остава ти вътрешното удовлетворение
                            То е най лесното да се смейш теоретически.

А кажи как може да стане да видим.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              Цитатите на игнорираните се виждат, какъв е смисъла от този игнор????
                              И как ще разбере компютърот кой кого е цитирал.
                              tnm

Коментар

• Час по -скоро трябва да се проведе тотална реформа ,но не само в съдебната система ,а и в МВР то !Христо Иванов, служебен министър на правосъдието: Съпротива ще има, но промените са неотложни.Ако на 15 декември нямаме ясен план за промени в съдебната система, подкрепен със силен парламентарен консенсус, рискуваме още по-силно свличане на България в ролята на страна-парий в ЕС, която зорлем се самоизтласква към периферията.
                                Цялото интервю с вицепремиерът четете на :http://www.dnevnik.bg/intervju/2014/..._pravosudieto/
                                Last edited by коки; 18.10.2014, 08:51.
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X