IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    И как ги разбра тези неща, да не би да си нещо от типа на Х_Й или амстердам, няма начин да проследиш ИП адреса след сървъра, трябва ти разрешение от админа. Не казвам че радослава не е трол, но тези връзки които правиш ????????
    Ми Amsterdamm ти го е написал, бре... "Младежка толерантност" е ясна на всички тук... освен на някой по-семпли персони...

    А иначе топлата ви рушко-турска връзка е също ясна...

    Коментар


    • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Много подходящ ми се вижда един коментар и ще го цитирам:"Има ли орден Св.Министър закрил България?"[B][SIZE="4"][COLOR="Red"]Алексий II и Кирил, както и руския президент Владимир Путин, президента Георги Първанов и бившия премиер Симеон Сакскобургготски.
      http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%...B0_474513.html
      По повод на твоите думи
      https://infobalkani.wordpress.com/20...0%D1%80%D0%BC/
      Какво остана от гордата българска армия след САЩ, НАТО и 25 години демокрация
      През 1990 г. армията ни бе 104 000 души, като най-голямата численост през последните 60 години е била 156 000 души.
      Имахме 2200 танка, близо 4000 бойни бронирани машини, 1450 артилерийски системи, калибър над 100 мм, и 120 бойни и спомагателни кораба. ВВС бяха въоръжени с около 230 бойни самолета.
      България наряза най-страшните си оръжия под американски натиск.
      Унищожихме 24 пускови установки със 72 ракети Р-300 ,с боен радиус 300 км. Нарязахме и най-модерните си ракети СС-23 с далекобойност 400 км – 8 пускови установки и 24 ракети за тях. СС-23 и бяха страшилище за турците,защото не можеха да ги прихванат.Носеха и касетъчни бойни заряди и ядрени заряди.
      Уникумът на ГЕРБ е Бялата книга за отбраната. На 29.12.2010 г. кабинетът на Бойко Борисов прие днешните смешни параметри на армията – 26 000 души, танкове – 80, бойни бронирани машини – 280, артилерийски системи, калибър над 100 мм – 96 бр., бойни самолети – 16, бойни вертолети – 6, бойни кораби – 6. МВР стана с два пъти повече състав и получи по-висок бюджет от армията. Нашият членски внос в НАТО последните години варира между 15 и 24 млн. лв. годишно.
      И в момента бойната мощ или по-точно немощ на армията ни се гради на съветските оръжия. Единственито придобито ново, са вертолети „Кугар“ и „Пантер“ и самолетите „Спартан“ за близо 700 млн. лв. ,а за флота 3 белгийски (беззъби) фрегати и един минен ловец – всичките втора ръка, общо за 77 млн. евро.

      Някакви коментари???

      Коментар


      • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Radoslava=Setver=Perun=mnz и така нататък...

        С други думи клуб "Младжка толерантност" при ДПС...
        И как ги разбра тези неща, да не би да си нещо от типа на Х_Й или амстердам, няма начин да проследиш ИП адреса след сървъра, трябва ти разрешение от админа. Не казвам че радослава не е трол, но тези връзки които правиш ????????

        Коментар


        • Много подходящ ми се вижда един коментар и ще го цитирам:"Има ли орден Св.Министър закрил България?"Светият синод е решил да връчи на премиера Бойко Борисов орден „Св. цар Борис – Покръстител“ първа степен - най-високият орден на църквата



          Орденът ще му бъде връчен по време на тържествата по повод 1145-годишнината от основаването на самостойна Българска православна църква на 2 май, когато църквата чества св. цар Борис Покръстител, съобщи Нова телевизия.

          Орденът „Св. цар Борис – Покръстител“ първа степен е най-високият орден на църквата. Той е учреден с решение на Св. Синод през пролетта на 1979 г. по повод 1300 години от създаването на българската държава.

          Отличието се връчва на предстоятели на православни църкви и на държавни глави с особени заслуги към църквата.

          С орденът са отличени българският патриарх Максим, руските патриарси Пимен, Алексий II и Кирил, както и руския президент Владимир Путин, президента Георги Първанов и бившия премиер Симеон Сакскобургготски.
          http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%...B0_474513.html
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

          Коментар


          • Още един закон на герберската мафия е обявен за антиконституционен.

            Конституционният съд обяви следенето в интернет за противозаконно
            Конституционният съд (КС) обяви в четвъртък част от разпоредбите на Закона за електронните съобщения (ЗЕС) за противокоституционни, с което на практика постави следенето в интернет извън закона.

            Делото бе образувано в средата на април м.г. по искане на омбудсмана Константин Пенчев, който атакува всички разпоредби на ЗЕС, приети през 2010 г., за да регламентират следенето в интернет.

            Според омбудсмана, макар да преследва цел в обществен интерес, събирането и съхраняването на трафични данни от всички потребители с цел "евентуално използване на част от тези данни по отношение на ограничен кръг от лица, неясно кога, за евентуално разкриване на престъпления, е неоправдана и непропорционална намеса от страна на държавата в личния живот и свободата на кореспонденцията на гражданите, гарантирани от Конституцията на РБ".

            Според ЗЕС родните провайдъри са длъжни да съхраняват всички трафични данни в продължение на 1 година. МВР, ДАНС и прокуратурата имат право да ги изискват при разследване на престъпления, за които се полага затвор над 5 години. Последните промени в закона реално улесниха достъпа на службите до тези данни, защото свалиха нивото на съдебен контрол от председател на окръжен съд до председател на районен съд, въпреки острите критики.
            Ако зависеше от клана на ченгетата-мафиоти ГРОБ, то днес щяхме да живеем в абсолютно ченгесарска държава, следени неотлъчно от ДАНС, НСБОП и подобни. Да не забравяме и внесения (вече оттеглен) проект на "правосъдното" министерство за носене на наказателна отговорност за политическо говорене.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
              Мултиакаунтинг
              Radoslava=Setver=Perun=mnz и така нататък...

              С други думи клуб "Младжка толерантност" при ДПС...

              Коментар


              • Моля, придържайте се към темата!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                  Мултиакаунтинг
                  Кой? Кажи ми, че е Радослава

                  Коментар


                  • Гъобелсова пропаганда .

                    Коментар


                    • Мултиакаунтинг

                      Коментар


                      • В същност ти откровено лъжеш(към модератора-не обиждам никой, просто констатирам факт; обида би било, ако не е вярно).

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
                          Добре е да се каже и да се знае че се справихме отлично с бедствието у нас. Нека опозицията да замълчи с лъжите, ние не оставихме народа да бедства, да стои без ток или без вода. Храна и лекарства бяха осигурени за всички нуждаещи се и това трябва да се знае, за да са благодарни хората и да не се подвеждат по пропагандата и лъжите на опозицията.
                          http://www.segabg.com/article.php?id=742482
                          60 000 души в Родопите още нямат ток, телефон и път

                          Над 400 населени места в страната продължават да са без ток заради падналия обилен снеговалеж, съобщава в четвъртък БНР. Общо над 60 000 души вече шести ден са откъснати от света.
                          Най-тежко остава положението в областите Кърджали и Смолян, където снабдяването със стоки от първа необходимост и обслужването на болни все още е възможно само със специализирана техника на пожарната.
                          Дефинирай "справяне", моля те

                          Коментар


                          • Добре е да се каже и да се знае че се справихме отлично с бедствието у нас. Нека опозицията да замълчи с лъжите, ние не оставихме народа да бедства, да стои без ток или без вода. Храна и лекарства бяха осигурени за всички нуждаещи се и това трябва да се знае, за да са благодарни хората и да не се подвеждат по пропагандата и лъжите на опозицията.

                            Кунева доволна: Справихме се с бедствието!
                            Според нея са били взети мерки, още преди снегът да завали


                            „Тежка обстановка, много тежък сняг, счупени дървета, прекъсната електропреносна мрежа, над 40 аварирали електропровода, и то в планински области, на места имаше преспи над 3 метра. Още в първия момент, когато стана ясно, че тази обстановка предстои, свикахме кризисен щаб, дирекциите на МОСВ и МВР разпоредиха на кметове и областни управители да информират за ситуацията“, каза тя в парламента.
                            Кунева похвали и вече бившия министър на вътрешните работи Веселин Вучков, който на 4 март подаде оставка, но трябваше да участва в организирането на мерките за справяне с тежката ситуация.
                            „Вучков, независимо че беше в оставка, не отстъпи от задълженията си и планът се задвижи“, обяви тя.
                            Според нея дори и при такава необичайна ситуация - министърът на вътрешните работи да е в оставка, не е имало проблеми в координацията.
                            „Това е знак за политическа стабилност и българските граждани могат да разчитат на правителството“, коментира вицепремиерът.
                            Кунева припомни, че на 7 март сутринта беше активиран централният оперативен щаб и беше въведен план за действие. Тя добави, че се е свързала с ЕК и ако положението беше станало по-тежко, българските власти са били готови да поискат помощ от съседни страни.
                            По думите й приоритетно са били осигурявани храни и лекарства на хората в бедстващите райони.

                            Коментар


                            • Ако ДПС контролираше сигурността, положението би било по-добро, смята депутат
                              12.03.2015, 09:21




                              Ако внушението, че ДПС управлява или контролира системата за сигурност в държавата беше вярно, тези системи нямаше да бъдат в това положение, щяха да бъдат в по-добро положение.
                              Това коментира в студиото на Нова телевизия депутатът от ДПС Мустафа Карадайъ. С тази теза Карадайъ се противопостави на коментара на Радан Кънев, че "истинската заплаха за националната сигурност са двете лица на ДПС".
                              Депутатът от ДПС посочи обаче, че в системите за сигурност имат проблеми в момента, и МВР има проблеми, и ДАНС има проблеми. "ДПС не е допускана до тези системи", коментира Мустафа Карадайъ.
                              "Ние трябва да се целим в първа политическа сила и го правим. В ДПС са едни от най-добрите експерти на държавата. Това го слушаме и от трибуната на Народното събрание и от нашите опоненти", каза още депутатът от ДПС.
                              ДПС се опитва да приобщи към себе си около 7 милиона български граждани", подчерта Карадайъ.
                              Към водещата Ани Цолова той дори се обърна с думите: "Ако искате държавата да бъде добре, значи ще бъдете ДПС".
                              Припомняме, Мустава Каравайъ стана известен като човека, който обезвреди нападателя на Ахмед Доган по време на конференцията на ДПС преди две години. "Ахмед Доган е жив и здрав. Той е много добре. Когато имаме да вършим определена работа, ние с него се виждаме", изтъкна днес народният представител от ДПС.

                              Коментар


                              • " .....ако приемем, че целта на медиите е да информират, но гражданите научават само част от историята за определени обществени проблеми, то тогава не можем да кажем, че това са добре информирани граждани".
                                Може да прочетете пълната презентация на посланик Марси Рийс на http://bulgaria.usembassy.gov/amb_speech03112015.html
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                                Коментар

                                Working...
                                X