IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...te_za_kabinet/

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
      Не разбирам какво казваш, но ще ти отговоря от контекста.

Едни хора искат да бъдат политици. Т.е. публични личности. Тези хора обаче ми се струва че често несъзнават че това са много повече отговорности, отколкото права. Всъщност като публични личности те си губят част от частните права. И когато някооя публична личност почне да действа все едно че и растят само правата, но не и отговорностите е редно да си получи публичното смъкване в реалността. Защото публиката много по-често вика УУУУ, отколкото ръкопляска.

разбира се в по-старите демокрации публичните личности са се усетили че ако си вършат работа задоволително, и не са особено публични, то живота им става по-лесен. И правителствата по-стабилни. Никой не се интересува от правителство и министри които просто работят, не правят скандали и не дразнят никого. Идеалния управляващ е такъв който не се забелязва.Работата си върви, политическите страсти са за запалени по политика - където никъде не са много.

Обаче в България това някак си не се получава. Все много скандали, много публичност и никаква работа. Ето в София Фандъкова според мен се справя прекрасно. Работи, а не говори. Аз поне не познавам човек който да не и се кефи как си върши работа. Обаче като се стигне до правителство и става някакво мазало. Много ПР, никаква работа. Ама то хората не разбират от ПР, а разбират от работа.

И какво става когато за министри се назначават някакви хора доказали се че не могат да вършат работа. Доста лесно е да се предвиди. ще стават скандали, стачки, окупирания на пътища, нападки по медиите. Драми с две думи. койтого кефи да живее в латиносериал съм сигурен че ще му хареса. Който иска да не знае имената на министрите, като атестат че си вършат както трябва работата - ами той няма да се кефи. Аз съм по-скоро от вторите. Не искам да се интересувам от политика, не искам по никакъв начин да ме засуга кой ще бъде на власт, кой ще е премиер, кой ще е министър. Но това предполага министрите да си вършат работата - хайде премиера със сигурност ще е политик, т.е. нищо няма да прави, ама поне министрите да схващат какво правят, или поне да схващат че не схващат и да оставят на адиминистарцията да работи.

Ама то и за това се изисква някакво ниво на интелигентност - да се дръпнеш назад от работата че да отидеш напред на приемите. А тези предложени министри, ами те го нямат този праг на интелигентност.
      Повече ми приличаш на кино-критик!!!Нищо не разбира от кино, но ръси оценки!!!Мисля,че си краен!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Ами тогава буди фер!!!
        Не разбирам какво казваш, но ще ти отговоря от контекста.

Едни хора искат да бъдат политици. Т.е. публични личности. Тези хора обаче ми се струва че често несъзнават че това са много повече отговорности, отколкото права. Всъщност като публични личности те си губят част от частните права. И когато някооя публична личност почне да действа все едно че и растят само правата, но не и отговорностите е редно да си получи публичното смъкване в реалността. Защото публиката много по-често вика УУУУ, отколкото ръкопляска.

разбира се в по-старите демокрации публичните личности са се усетили че ако си вършат работа задоволително, и не са особено публични, то живота им става по-лесен. И правителствата по-стабилни. Никой не се интересува от правителство и министри които просто работят, не правят скандали и не дразнят никого. Идеалния управляващ е такъв който не се забелязва.Работата си върви, политическите страсти са за запалени по политика - където никъде не са много.

Обаче в България това някак си не се получава. Все много скандали, много публичност и никаква работа. Ето в София Фандъкова според мен се справя прекрасно. Работи, а не говори. Аз поне не познавам човек който да не и се кефи как си върши работа. Обаче като се стигне до правителство и става някакво мазало. Много ПР, никаква работа. Ама то хората не разбират от ПР, а разбират от работа.

И какво става когато за министри се назначават някакви хора доказали се че не могат да вършат работа. Доста лесно е да се предвиди. ще стават скандали, стачки, окупирания на пътища, нападки по медиите. Драми с две думи. койтого кефи да живее в латиносериал съм сигурен че ще му хареса. Който иска да не знае имената на министрите, като атестат че си вършат както трябва работата - ами той няма да се кефи. Аз съм по-скоро от вторите. Не искам да се интересувам от политика, не искам по никакъв начин да ме засуга кой ще бъде на власт, кой ще е премиер, кой ще е министър. Но това предполага министрите да си вършат работата - хайде премиера със сигурност ще е политик, т.е. нищо няма да прави, ама поне министрите да схващат какво правят, или поне да схващат че не схващат и да оставят на адиминистарцията да работи.

Ама то и за това се изисква някакво ниво на интелигентност - да се дръпнеш назад от работата че да отидеш напред на приемите. А тези предложени министри, ами те го нямат този праг на интелигентност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
          А, на мен твоите Бай Ганьо! ОК...?!!!
          Отворко що не вземеш да спреш пиенето и да си лягаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Душевните терзания на Буци са ми през дедовия
            А, на мен твоите Бай Ганьо! ОК...?!!!

Коментар

Тцъ. Публична работа не е за мен. Аз гледам дори да няма никакви мои снимки никъде
              Ами тогава буди фер!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Ми концентрирай се връз него тогава.
                Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  Помниш ли преди година в едно интервю Борисов каза, че ще дойде ден, когато властта ще се търкаля по улиците, но никой няма да я иска ... така и стана ...
                  Това го каза Баба Ванга преди 20 години , но този момент още не е настъпил .

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Помниш ли преди година в едно интервю Борисов каза, че ще дойде ден, когато властта ще се търкаля по улиците, но никой няма да я иска ... така и стана ...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Нещо да не си се объркАл? Ковачки е с Бареков. Не че нещо му пречи да се прехвърли при "Скат".
                      Вярно, обърках се Той преди бе с ВМРО.

Коментар

Беше против Южен поток, погна Лукойл. А Брикел и Бобов дол и сега няма да ги затворят щото разчитат на ПФ и на гласовете на ковачки които вървят с тях.
                        Нещо да не си се объркАл? Ковачки е с Бареков. Не че нещо му пречи да се прехвърли при "Скат".
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          вече нямам време и търпение да ги чакам - ВСИЧКИТЕ ВЗЕТИ ЗАЕДНО
                          следващата стъпка ще бъде ново управление на БСП, отново подкрепено под някаква форма от ДПС
                          и това съвсем скоро ще се случи
                          а до тогава ще ни обясвянат как да не вярваме на очите си, а да слушаме какво ни говорят
                          Е не омръзна ли вече тоя сериал?Докога?Животеца ми мина да им гледам наглите крадливи и некадърни мутри

Коментар

Добре,хайде направи едно анонимно правителство!!!Можеш да се пишеш за министър -председател!!!Подаряваме ти поста!!!
                            Yeah

Коментар

Добре,хайде направи едно анонимно правителство!!!Можеш да се пишеш за министър -председател!!!Подаряваме ти поста!!!
                              Тцъ. Публична работа не е за мен. Аз гледам дори да няма никакви мои снимки никъде

Коментар

Сега поне е ясно кой е човека на КОЙ. А РБ ако се навият Горанов да е министър на финансите бих им казал много здраве и успех в живота, но не и в политиката.
                                Още си зелен но имаш данни ще се научиш.Кеф ли ти е като гласува за едни а те направиха коалиция с този когото не харесваш.Аз на тия и пожелах успех в живота още през 1997г.Остана ми само надеждата Господ най накрая да се намеси и да въздаде правосъдие.Моля му се да доживея този момент за да умра щастлив.Да прати някой като Борис първи и да гледаме филма той жена му и децата му и целият му род и събаряне на всички имоти.Да ги изтрият от ЕСГРАОН-а все едно никога не са се раждали деба и мършите мазни

Коментар

Working...
                                X