IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Другарят Путин с един куршум уби два заека и разцепи една тиква.

Военно-политическа част:

1.Отряза възможността Украйна да влезе в НАТО.
    Без подкрепа от Турция това е невъзможно.
    2. Влизането на Украйна в Руската федерация е въпрос на време.
    Без въглища и газ им давам 3 години макс. После доброзорно щат-не-щат ще влязат. Само с пшеница и водка не се живее.

Икономическа част:

1.Турците ще купуват газ на преференциални цени, и ще пре-продават на който искат както си искат. Няма как.
    2. Осигури си голям потребител за газта която така или иначе трябва да продаде.
    Булгаристан е нищо спрямо пазара в Турция.
    3. Запази възможността да изнася газ за Гърция, Италия и евентуално Централна Европа.

3. И сега тиквената част.
    Тиквун - ако не сме го изгонили още, само ще гледа как тръбата се прекарва през
    българския шелф в Черно Море. Към Инеада най-вероятно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
      Ти откри Америка! Разбира се, че чакам от Боса своето възмездие за погубените години, откраднатите пари. Това ме интересува повече от всичко и ще поддържам и Дявола, ако може да ми го осигури. Комунистите, турците и Костов не могат да ми го осигурят, защото те ми го причиниха.
      И като праволинеен комунист търсиш под вола теле. Борисов е управлявал няма и 4 години. Образование и здравеопазване не се съсипват за 4 години. Те се съсипват целенасочено от 1989 година насам. А беден и низвергнат /например аз/ е народът от 1998 година когато безсрамно го ограбиха чрез фалити на банки и предизвикана хиперинфлация. Просто нямам думи колко сте нагли - ти и твоите другари.
      Конституцията не иска промяна, нужна е нова Конституция. Кърпежите са за демократическите дупки по пътищата, поради това, че парите са откраднати и ямите красят европейска държава от 21 век, защото четвърт век не са виждали ремонт. Борисов ти е виновен, нали?
      Да, на първо време е добре да има и частична промяна на Конституцията. Но за това са нужни 161 гласа. И откъде тези гласове?! Това за ДПС, което каза, беше голяма смешка. Та нали тази конституция обслужва именно олигарсите от ДПС, как ги виждаш да си отсекат клона, на който са седнали? Същото важи и за БСП. Нали наричат Конституционния съд частната адвокатска кантора на ДПС? Как ще посегнат на себе си?
      Ама и ти си един пишман политик...
      що не четеш - писала съм, че с ДПС искате промяна на мажоритарния елемент при гласуването - да няма пак изненади
      За Конституцията да се променя не искате, камо ли нова, да не сте луди - нито вие, нито те, нито другите искат....докато не стане по-напечено

И да, не съм политик, затова ми е лесно да пиша, каквото мисля
      Ти му мисли ...

Коментар

• Първоначално изпратено от БОГ
        Нищо чадо НЕ кахъри се. Скоро ще разбереш.

пп Така да бъде
        Важното е Марко като е отзад, да не клепаш с уши

Четохте ли стенограмата?

Госпожа Петкова, поел съм ангажимент – до петък искам да имаме всички договори, споразумения по „Южен поток“, да се спази всичко, което касае класифицирана информация, всичко, което има, но искам от „А“ до „Я“ вие да сте запозната и да ми се направи резюме, за да мога да отговарям в парламента като ме питат, а не да „клепам с уши“ като Орешарски и да викам „не съм го чел“ или „не ми го дават“, което не ми отива.

Коментар

НЯМАШ СТРАХ ОТ БОГ.
          БОЖИЯТА ПРИСЪДА Е...
          .
          .
          .
          .
          МУХЪЛ НА ВСЕКИ КВАДРАТЕН МЕТЪР НА КЪДЕТО И ДА СЕ ОБЪРНЕШ В ТВОЙТЕ НЕДВИЖИМОСТИ....
          Еййййййййй, как ме прокле Боже! Вече виждам паяци, а те са на.......

Коментар

• КОЛУМБ!

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Апологет на Боса си.
            Каквото и да се опитваш да разглеждаш от някаква нормална, почти човешка гледна точка....накрая, пак стигаш до мерките на боса Борисов.
            Като Не е добър човешкият материал, защо всячески се опитвате и не подбирате средства и нечистоплътни методи, за да владеете властта???

Правите всичко възможно да държите в подчинение същия този Материал, да е беден и низвергнат, да няма нормално образование и грижи за здравето.
            Да е зависим от благоразположението ви и зле информиран от окупираните медии на властта.

Предай на Боса си, че един Български политик няма право да нарича народа си - Лош матрял!
            Това и идолът му Живков никога не си го е позволявал.
            Засрамете се!

За Конституцията, естествено, че иска промяна - бърза и сериозна, както в частта за съдебната система, така и за политическите партии и народни представители.
            Но питай Боса ти дали е съгласен? 2009та имахте пълно мнозинство, вече е съвсем пълно с коалицията ви с комунистите АБВ и разни други видими и не толкова партийки.
            Но ГЕРБ няма интерес от промяната, за която говориш.
            Дори мажоритарната част в изборите вече им пречи и с дружките ви от ДПС ще я промените отново в закона, за да сте спокойни за местните избори
            Ти откри Америка! Разбира се, че чакам от Боса своето възмездие за погубените години, откраднатите пари. Това ме интересува повече от всичко и ще поддържам и Дявола, ако може да ми го осигури. Комунистите, турците и Костов не могат да ми го осигурят, защото те ми го причиниха.
            И като праволинеен комунист търсиш под вола теле. Борисов е управлявал няма и 4 години. Образование и здравеопазване не се съсипват за 4 години. Те се съсипват целенасочено от 1989 година насам. А беден и низвергнат /например аз/ е народът от 1998 година когато безсрамно го ограбиха чрез фалити на банки и предизвикана хиперинфлация. Просто нямам думи колко сте нагли - ти и твоите другари.
            Конституцията не иска промяна, нужна е нова Конституция. Кърпежите са за демократическите дупки по пътищата, поради това, че парите са откраднати и ямите красят европейска държава от 21 век, защото четвърт век не са виждали ремонт. Борисов ти е виновен, нали?
            Да, на първо време е добре да има и частична промяна на Конституцията. Но за това са нужни 161 гласа. И откъде тези гласове?! Това за ДПС, което каза, беше голяма смешка. Та нали тази конституция обслужва именно олигарсите от ДПС, как ги виждаш да си отсекат клона, на който са седнали? Същото важи и за БСП. Нали наричат Конституционния съд частната адвокатска кантора на ДПС? Как ще посегнат на себе си?
            Ама и ти си един пишман политик...

Коментар

Чичин, Герена или Локомотив?
              Явно не съм толкова възвишен , че не мога да ти разбера посланието ти Боже....божеее....

пп Съгласен само на националния....
              Last edited by 4i40; 05.12.2014, 22:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Вече разбрахме, че си Цар и си от Варна или околията. Давай нататък
                объркал си се, няма как това да е ...провадийски Мечо той искрица от електрожена не би дал за путин, ни пък синджиря....сам ще си се връзва, ма не го дава

Коментар

Ясно Приет си!

Приет отворен what's that /отзад/ Бог!!!

Коментар

Ясно Приет си!

Коментар

Мечо Лъвът скъса синджиря.
                      Ясно Приет си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                        Визираш магарето ли като свърши в гз на лъва?
                        Мислех си, че само данъчни и милиционери го знаем този виц!
                        Разчул се е

Коментар

Ти го казваш ве.
                          Вече разбрахме, че си Цар и си от Варна или околията. Давай нататък

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                            Вицът е жесток

Коментар

- Ти не си цар, бе. Ти си Бог.

Коментар

Добър вечер миряни. Как я карате. Според мен да хващате електрожените и Южен поток да правите.
                                - Ти не си цар, бе. Ти си Бог.

Коментар

Working...
                                X