IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    ми, те ги гушнаха, сега - Държавата плаща
    Бъркаш , ТОЙ плаща !

От собствения си джоб !

Щото Държавата , това е ТОЙ !

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Да кажеш нещо и по Бойковите терзания?

Дали сме Богоугодни с това решение, което взимаме? Дано сме Богоугодни!
      Май се правиш на "шушопал"!!!
      Last edited by kefala; 05.12.2014, 23:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
        Представяте ли си ти милиарди да ги бяхме гушнали , вместо на баламурниците да плащам !?

От собствения си джоб !
        ми, те ги гушнаха, сега - Държавата плаща

Коментар

• Първоначално изпратено от БОГ
          АНАТЕМА!

А ти сестро, имам чувство че много си "набрала". Ако изпитваш нужда да се изповядаш на твоя БОГ, направи го. Насреща съм (на лични).
          Да кажеш нещо и по Бойковите терзания?

Дали сме Богоугодни с това решение, което взимаме? Дано сме Богоугодни!

Коментар

И да не кажете, че го плюя....
            За това - еваларка!!!
            Не съм на едно мнение с него какво аджеба е диверсификация, ноооо... Евала Бойко!!!
            парогазови централи – няма замърсяване, няма вредни емисии, газта си е от нашата газ. Колко ще струва токът? Няма милиардни инвестиции, няма 20 милиарда за АЕЦ. Дали сме Богоугодни с това решение, което взимаме? Дано сме Богоугодни! В името на хората, повярвайте ми, това е!
            Досега винаги съм симпатизирал на ББ но откакто е дошъл на власт сега само глупости прави и говори

Коментар

• И да не кажете, че го плюя....
              За това - еваларка!!!

Не съм на едно мнение с него какво аджеба е диверсификация, ноооо... Евала Бойко!!!

БОЙКО БОРИСОВ: Колеги, тук искам да ви кажа, че това са най-смелите решения, които това правителство ще вземе. Това ви го гарантирам. Всичко друго е важно, но това е най-смелото решение.
              Нашите огромни проблеми на предишното правителство дойдоха след като пуснахме на концесия добива на газ в акваторията на Черно море – „Хан Аспарух“, и го взе голям европейски консорциум: „Репсол“ – испанската, френската „Тотал“ и австрийската „OMV“.
              България ще бъде износител на газ, а в два от тези блока днес, които пускаме – „Силистар“ и „Терес“, има и много големи находища на нефт. С една дума, България ще се превърне в конкурент по износа на газ, защото находищата са огромни. Факт е, че никой досега не си е позволявал да го прави, вие сте първото правителство, което го прави. Това е 100% диверсификация. Не да ни казват дали ще взимаме руска газ през Турция или през Гърция, или през Украйна и ние да го наричаме диверсификация и да правим интерконектори, ние сме заложили 100 милиона, ще направим интерконектори, но все ще идва оттам газ. А през нашите тръби и това, което ще направим след няколко години, България ще изнася газ и тогава мога да гарантирам, дано сме живи да го видим – и евтино електричество, и евтино топло, и парно, евтина вода и огромен ръст на икономиката. Повярвайте ми, тогава ще дойде индустрията на Европа да стои тук, защото ще е близко до тази газ.
              От „Галата“ – от едно мъничко находище, ние в момента 10% от нуждите си ги покриваме. А там са милиарди кубически метра и са ни на няколко километра от тръбите, от границата.
              Затова искам да знаете, че с приемането на днешното решение се подлагаме на огромен натиск. Искам да знаете, че го правим с ясното съзнание, че не бъдещите, това поколение още (защото това в рамките на 4-5-6 години ще стане) ще се възползва от природните богатства на България. На Ловеч – Ъглен, имаме 10 милиарда кубика, открити, готови за експлоатация.
              Така че като вдигнете ръка сега да подкрепите тези две неща, трябва да знаете, че сме много временни, защото с това ще нервираме страшно нашите конкуренти по добив, производство и продажби на газ в целия регион. Защото, повтарям, огромни количества газ има. Във всички случаи поне за 30-40 години това, което й трябва на България. Хич да не продаваме – това, което ни трябва.
              Надявам се, госпожо Петкова, да сте гледали внимателно с господин Лукарски договорите, всичко да е юридически издържано и всяко едно нещо, което внасяме по концесиите, ми трябва 100% съгласуване с икономиката. Без една дума „съгласувано“ от Министерство на икономиката, не го пускаме. Така че, максимално да се направи.
              Но все пак съм длъжен да ви предупредя, че с тези решения се явяваме на пазара – най-конкурентният пазар, най-тежкият пазар може би е пазарът на газ в света. А България става производител.
              Друг не би се осмелил. Ние го пуснахме в предишното правителство и веднага, първите дни на правителството „Орешарски“, бяха закрити тези концесии. Повярвайте ми, не бих искал на глас да кажа това, което ми е казано, това, което ни носи като риск, но то е гаранция, че България ще бъде много добре в следващите години. Представете си парогазови централи – няма замърсяване, няма вредни емисии, газта си е от нашата газ. Колко ще струва токът? Няма милиардни инвестиции, няма 20 милиарда за АЕЦ. Дали сме Богоугодни с това решение, което взимаме? Дано сме Богоугодни! В името на хората, повярвайте ми, това е!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                що не четеш - писала съм, че с ДПС искате промяна на мажоритарния елемент при гласуването - да няма пак изненади
                За Конституцията да се променя не искате, камо ли нова, да не сте луди - нито вие, нито те, нито другите искат....докато не стане по-напечено

И да, не съм политик, затова ми е лесно да пиша, каквото мисля
                Ти му мисли ...
                Мислиш!!!Знам ли!!!

Коментар

• Наивник , както всеки път цитираш в разрез и дълбочина !

Коментар

Мое ли да продължа?
                    БОЙКО БОРИСОВ: Представяте ли си, вместо два милиарда за КТБ и деветстотин милиона за другата банка, тези пари да ги бяхме разпределили върху бюджета на министерствата ви. Опитайте си, ето така, давам ви една минута да си помълчите и да си представите с близо три милиарда, сега все едно да ви кажа: три милиарда дайте да ги разпределим в министерствата. Малко да си помечтаем!
                    Представяте ли си ти милиарди да ги бяхме гушнали , вместо на баламурниците да плащам !?

От собствения си джоб !

Коментар

Мое ли да продължа?
                      БОЙКО БОРИСОВ: Представяте ли си, вместо два милиарда за КТБ и деветстотин милиона за другата банка, тези пари да ги бяхме разпределили върху бюджета на министерствата ви. Опитайте си, ето така, давам ви една минута да си помълчите и да си представите с близо три милиарда, сега все едно да ви кажа: три милиарда дайте да ги разпределим в министерствата. Малко да си помечтаем!
                      прилича на сектантска сбирка

Коментар

..... Слава Богу, не вали в момента сняг в страната, освен на някои планински райони. Това ще ни даде възможност за аварийни ремонти, да подготвим проходите на републиката като най-важни и магистралите поне (до там ще ни стигнат възможностите),
                        ...
                        един проход - много републики

Коментар

• Мое ли да продължа?

Коментар

Божеееей, продължавам да чета стенограмата и си умиргам от смях

ЛИЛЯНА ПАВЛОВА: С това Постановление предоставяме необходимите 13 милиона в бюджета на пътната агенция, който към днешна дата е нула за подготовка на пътищата за безопасно движение през зимата. Слава Богу, не вали в момента сняг в страната, освен на някои планински райони. Това ще ни даде възможност за аварийни ремонти, да подготвим проходите на републиката като най-важни и магистралите поне (до там ще ни стигнат възможностите),

БОЙКО БОРИСОВ: Моля ти се – мантинелите.
                            ЛИЛЯНА ПАВЛОВА: Мантинелите ще можем само по магистралите в момента при зимни условия.
                            БОЙКО БОРИСОВ: Мантинелите са просто… Как карат тези хора! Сърцето ме боли – една здрава мантинела няма!
                            ЛИЛЯНА ПАВЛОВА: Ние ги сменяме непрекъснато.
                            ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ: Те затова са мантинели, въпросът е дали си възстановяват щетите на пътната агенция.
                            БОЙКО БОРИСОВ: Те са затова, но през 50-100 метра са огънати, счупени или направо ги няма, размазани.
                            ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ: Това им е работата, да ги има, за да не умират хората. Въпросът е дали си възстановяват парите.
                            ЛИЛЯНА ПАВЛОВА: Не винаги.
                            Като чета този абзац , които сполучливо си подбрал от стенограмата , разбирам какъв голям глупак се оказах че не емигрирах досега .

Но мисля че за този ход няма краен срок .

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                              Другарят Путин с един куршум уби два заека и разцепи една тиква.
                              .....
                              чакай да загреят малко залата, за да продължи представлението

Коментар

• Божеееей, продължавам да чета стенограмата и си умиргам от смях

ЛИЛЯНА ПАВЛОВА: С това Постановление предоставяме необходимите 13 милиона в бюджета на пътната агенция, който към днешна дата е нула за подготовка на пътищата за безопасно движение през зимата. Слава Богу, не вали в момента сняг в страната, освен на някои планински райони. Това ще ни даде възможност за аварийни ремонти, да подготвим проходите на републиката като най-важни и магистралите поне (до там ще ни стигнат възможностите),

БОЙКО БОРИСОВ: Моля ти се – мантинелите.
                                ЛИЛЯНА ПАВЛОВА: Мантинелите ще можем само по магистралите в момента при зимни условия.
                                БОЙКО БОРИСОВ: Мантинелите са просто… Как карат тези хора! Сърцето ме боли – една здрава мантинела няма!
                                ЛИЛЯНА ПАВЛОВА: Ние ги сменяме непрекъснато.
                                ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ: Те затова са мантинели, въпросът е дали си възстановяват щетите на пътната агенция.
                                БОЙКО БОРИСОВ: Те са затова, но през 50-100 метра са огънати, счупени или направо ги няма, размазани.
                                ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ: Това им е работата, да ги има, за да не умират хората. Въпросът е дали си възстановяват парите.
                                ЛИЛЯНА ПАВЛОВА: Не винаги.

Коментар

Working...
                                X