If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Летището на Балбек да не е на територията на руската база Севастопол?
Виж координатите. Това е на няколко километра северно от Севастопол. На 7 км северно от залива дето е Черноморския флот.
Това е АБ Кача, тя е към ВМС на РФ, там е разположена морската авиация на флота. Последните данни, които бях чел от 2012 г., се базират поне един ударен полк на Су-24, плюс още един смесен на вертолети, така че е норм. да си преброил толкова, ама те са си там от преди конфликта.
Ако говориш за АБ Белбек, там украинците имат цяла бригада на МиГ-29. Аз ти пиша, че няма данни РФ да са вкарали засега друго, освен хеликоптери, май към 30-на. По интересното, поне за мен е, че наскоро пуснах тук едно клипче от прекарването на цял дивизион С-300ПС, плюс инф. от оня ден, че са докарали и Бал-Е, а се споменава и идеята и за Искандери...
Летището на Балбек да не е на територията на руската база Севастопол?
Виж координатите. Това е на няколко километра северно от Севастопол. На 7 км северно от залива дето е Черноморския флот.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
аха абсурдни , точно на втората година , А за справка - виж кога Буш започва войната в залива
Войната в Залива е част от предизборната кампания на американския президент?
Не го знаех? Това от Държавния департамент ли ти го казаха? Щото не съм чул Буш да го твърди.
Имат, имат.
Отвори си Гуглето Земя. Там се вижда летището. Аз преброих около 50 бойни самолета. А има и укрития за самолети.
Координати
Север 44гр 41'10.55''
Изток 33гр34'10.20''
А на друго летище са вертолетите. Към 40 бяха.
Случайно попаднах на него. Сега не мога да го открия.
Ако говориш за АБ Белбек, там украинците имат цяла бригада на МиГ-29. Аз ти пиша, че няма данни РФ да са вкарали засега друго, освен хеликоптери, май към 30-на. По интересното, поне за мен е, че наскоро пуснах тук едно клипче от прекарването на цял дивизион С-300ПС, плюс инф. от оня ден, че са докарали и Бал-Е, а се споменава и идеята и за Искандери...
от първото май нямат, а от второто бройката е по-малка.
Имат, имат.
Отвори си Гуглето Земя. Там се вижда летището. Аз преброих около 50 бойни самолета. А има и укрития за самолети.
Координати
Север 44гр 41'10.55''
Изток 33гр34'10.20''
А на друго летище са вертолетите. Към 40 бяха.
Случайно попаднах на него. Сега не мога да го открия.
Не, не е логично три години преди това да се прави. Прави се не по-рано от година, дори месеци преди изборите, иначе се забравя. Ентусиазмът отшумява с времето.
Всъщност не Путин свали правителството в Киев, така че твърденията ти са абсурдни.
Референдумът в Крим и присъединяването към Русия са пряко следствие от киевския преврат.
А това, че твоите американски приятелчета са изхарчили 5 милиарда долара само за да стане Крим руски, ни говори какви идиоти управляват САЩ. Като оная кифла Ноланд, "fuck EU".
аха абсурдни , точно на втората година , А за справка - виж кога Буш започва войната в залива
Нормално. Дори закъсняват от графика. Те вече са чужда армия в Русия.
А Русия има в Крим около сто бойни самолета и около 50 бойни вертолета. Така че добре би било да побързат, за да не изхвърлят голи и боси с шутове.
от първото май нямат, а от второто бройката е по-малка.
Нормално. Дори закъсняват от графика. Те вече са чужда армия в Русия.
А Русия има в Крим около сто бойни самолета и около 50 бойни вертолета. Така че добре би било да побързат, за да не изхвърлят голи и боси с шутове.
Абе Гигов ти кво очакваш една седмица преди това ли ? Тия работи са най удачни в средата на мандата логично нали ? Дори в Бг популизма яко започва след втората година на правителството
Не, не е логично три години преди това да се прави. Прави се не по-рано от година, дори месеци преди изборите, иначе се забравя. Ентусиазмът отшумява с времето.
Всъщност не Путин свали правителството в Киев, така че твърденията ти са абсурдни.
Референдумът в Крим и присъединяването към Русия са пряко следствие от киевския преврат.
А това, че твоите американски приятелчета са изхарчили 5 милиарда долара само за да стане Крим руски, ни говори какви идиоти управляват САЩ. Като оная кифла Ноланд, "fuck EU".
Какви избори наближават в Русия бе? Ти май нищо не вдяваш?
Избори за президент на Русия ще има чак след три години. През 2017г.
Абе Гигов ти кво очакваш една седмица преди това ли ? Тия работи са най удачни в средата на мандата логично нали ? Дори в Бг популизма яко започва след втората година на правителството
"Целта : 1. Укрепване във вътрешно политически план . "
Гълабе бял - нали точно туй съм ти написал ? Играе го американската даго ебем - кат наближат избори се удря у гърдите . Демек с тия 75 % доказваш че съм бил прав
Какви избори наближават в Русия бе? Ти май нищо не вдяваш?
Избори за президент на Русия ще има чак след три години. През 2017г.
"Целта : 1. Укрепване във вътрешно политически план . "
Гълабе бял - нали точно туй съм ти написал ? Играе го американската даго ебем - кат наближат избори се удря у гърдите . Демек с тия 75 % доказваш че съм бил прав
много наподобяваш един друг потребител в изказа си...
Коментар