IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако Вашингтон въведе санкции срещу Русия, Москва най-вероятно ще провали санкциите на Вашингтон срещу Иран, което ще отвори такава "пробойна" във вошнополитическата конструкция на Обама, че той няма да знае как да реагира. Между другото, тези дни в Москва, за консултации с руското ръководство, се появи високопоставен ирански дипломат (очевидно става дума за зам. външния министър Хосейн Амир-Абдулахи ). Това ще покаже на Обама границите на американските възможности.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
      Лорде, ти руснак ли си, че пишеш Россия.

Не е ли Русия. Или нещо не го харесваш българския език.
      Тук ме хвана

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Аз се радвам, че Крим се върна в Россия, не защото съм голям русофил, а защото се поправи една дълбока историческа неправда. Не може русите да са погубили толкова животи в защита на Севастопол, а Крим да не е в Россия.
        Лорде, ти руснак ли си, че пишеш Россия.

Не е ли Русия. Или нещо не го харесваш българския език.
        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• LANDLORD 31

Другия вариант е Китай и Русия стават една държава мирно и управляват китайците - те имат мнозинство.Т.е. държавата ще се казва Китай - новата.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Flanker

Да бе и Рогозин не бил добре информиран, не съм само аз.
            D.Y.F-091066

Коментар

• LANDLORD 31

Ти не знаеш, китайската икономика е силно изкривена и жестоко инвестиционно базирана. Нейния икономически ръст с 7% на година няма да продължи цяло столетие, вече сме близо да момента в който парите трябва да обърнат посоката там и да не прииждат в Китай а да се изнасят от инвеститорите. Там манджата е дълбоко пресолена и после Китай как ще спасява когато икономиката му пада, естественно за падащата икономика ще бъдат обвинени тези които управляват. Знаеш ли колко са много китайците , масово селата им са с по 100 хиляди жители..така селца мънички. Там като пламне става хаос и гори.Предстои трета световна война в която Русия трябва да воюва крещу Китай, а руснаците са безнадежно изостанали и само САЩ могат да спрат военната техника на жълтите.Те тези ново поколение оръжия няма да ги имат и направят жълтурите и чипове никога няма да произведат с висока степен на интеграция, всичките са произведени в лаболатории в силиконовата долина, нищо че на тях пише Китай, Германия дори също прави процесори и пише Германия но чипа е само от там - лабораториите в Щатите.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Не мисля че САЩ ще ударят на руснаците въоръжението, дари да го направят ще изкарат от строя 90% от него и все някоя ракета ще изпуснат. Втората причина според мен е че тази технология е доста евтина и Пентагона няма да засмуче кой знае какви пари, а военнопромишления им комплект "трябва" и той да произвежда доста скрап и не моге да се спре производството на старите поколения въоръжение което е загубило смисъл но носи пари.
                Виж Китай неизбежно ще ударят с цел да си вземат Сибир, тези китайци в Сибир са там защото в миналото е бил населен с китайци и въобще не е на руснаците - българите исторически.

Мхм, да... пролетта е времето, в което се обострят психичните заболявания, да знаеш!

Коментар

• Това е доста идейно

Ами верно си е, много ги млатеше ...

Коментар

• Flanker

Не мисля че САЩ ще ударят на руснаците въоръжението, дари да го направят ще изкарат от строя 90% от него и все някоя ракета ще изпуснат. Втората причина според мен е че тази технология е доста евтина и Пентагона няма да засмуче кой знае какви пари, а военнопромишления им комплекс "трябва" и той да произвежда доста скрап и не моге да се спре производството на старите поколения въоръжение което е загубило смисъл но носи пари.
                    Виж Китай неизбежно ще ударят с цел да си вземат Сибир, тези китайци в Сибир са там защото в миналото е бил населен с китайци и въобще не е на руснаците - българите исторически.
                    Last edited by supertrader; 22.03.2014, 18:55.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Бе те погубиха повече животи и в Полша и Германия, пък не са техни.
                      Това е отплатено. 45 години държаха Полша и част от Германия.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Аз се радвам, че Крим се върна в Россия, не защото съм голям русофил, а защото се поправи една дълбока историческа неправда. Не може русите да са погубили толкова животи в защита на Севастопол, а Крим да не е в Россия.
                        Бе те погубиха повече животи и в Полша и Германия, пък не са техни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                          По-скоро са етнически руснаци, в по-голямата си част. Това вече го разисквахме веднъж. Що се касае до мачове, рашки и тем подобни глупости, това определено сваля нивото на дискусията, но е тема на друг разговор.

п.с. И една новина, която показва какви хора управляха преди това...

"$4 млн. и 42 кг злато открити у бившия енергиен министър на Украйна" - http://economic.bg/news/29199/1/1/4-...a-Ukrajna.html
                          Е то такива са навсякъде
                          Ся раша, рашки, - това ми е отношението към тях, базирано на дългогодишен опит в комуникацията с този етнос. Правил съм бизнес с тях едно време, и се научих че ако искашда правиш бизнес с тях, трябва през посредник. Взимаш си парите, и не ги ебаваш изобщо. В смисъл, за да е всичко ОК(харашо), никакви преки контакти с руснаци. И тук ги гледам - същите миризливи ла...й...на.
                          Извода е - както казва един форумец - ако искаш да имаш общо с рашки, èби им жените, останалото го зàбрави.

Коментар

Дам, вече е част от РФ.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Не се занимавай с американския пед.рунгел. Неговата единствена цел е да обижда и да троли. Да си го забелязал да изкаже аргументирано мнение? Аз не съм. И затий трола в игнора.
                              Всеки има право на мнение, а че в дискусията с нему, няма аргументация, а само "аз така казах", "рашките не струват", и подобни, е отделен въпрос. Как и да е, очевидно хората имат някакви комплекси или проблеми, че все руснаците са им виновни!

Коментар

По-скоро са етнически руснаци, в по-голямата си част. Това вече го разисквахме веднъж. Що се касае до мачове, рашки и тем подобни глупости, това определено сваля нивото на дискусията, но е тема на друг разговор.

п.с. И една новина, която показва какви хора управляха преди това...

"$4 млн. и 42 кг злато открити у бившия енергиен министър на Украйна" - http://economic.bg/news/29199/1/1/4-...a-Ukrajna.html
                                Не се занимавай с американския пед.рунгел. Неговата единствена цел е да обижда и да троли. Да си го забелязал да изкаже аргументирано мнение? Аз не съм. И затуй трола в игнора.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X