IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
    Абе не е баш тъй!
    Много си я искаше даже, сума ти милиарди беше готов да изсипе за да ги вкара в Митническия съюз, ама не стана работата

Друг е въпросът колко му е необходим Крим, защо реши да действа по този начин и как ще приключи цялата тази каша ... Но че Украйна е много важна за Русия изобщо няма смисъл да спорим.
    Беше принуден от тъпите дебелогъзи чиновници на ЕССР.
    Русия нямаше избор след действията на дебелогъзите и дебелоглавите "европейци".

Тя и сега няма избор, ... е, освен да клекне и лиже задника на Запада. Както много други нации правят.
    Но надали Русия ще го прави, казано меко и хумористично.

Вие, и Западът, си нямате представа, колко див и твърд е руснакът. Рускинята тож.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Територии се отделят СЪС СИЛА !!!
      Айде пак поредните "бисери", щот' така ни отърва.

Чехия и Словакия със сила ли се отделиха? А, сега референдума на Шотландия дали ще остане по ЮКей или Не и той ли е сила?

Ърмм ...?

П.П. Кажи си направо, че Джуджи е пълен селтик и тия методи са били до 20 век.

Т'ва, че матрьошките живеят 150 години назад след останалите не означава, че останалите трябва да ги чакат и да им белят яйце.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Запада инвестира в Русия, вече само отинвестира, Путин няма интерес да се източват пари от там. Той иска да се изолира, никакъв Крим не му трябва на него и Украйна също не му трябва.
        Абе не е баш тъй!
        Много си я искаше даже, сума ти милиарди беше готов да изсипе за да ги вкара в Митническия съюз, ама не стана работата

Друг е въпросът колко му е необходим Крим, защо реши да действа по този начин и как ще приключи цялата тази каша ... Но че Украйна е много важна за Русия изобщо няма смисъл да спорим.

Коментар

• energetik

Запада инвестира в Русия, вече само отинвестира, Путин няма интерес да се източват пари от там. Той иска да се изолира, никакъв Крим не му трябва на него и Украйна също не му трябва.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Румъния иска да анексира Молдова!!!!!!

К'во праим???
            Демократично ли е или не?
            Международно законно ли е или не?
            Каква е позицията на ЕС??

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Ами, на мен ми писна да обяснявам на БГ матрьошките, че Русия е една псевдо-държавица на няма и 300 години.

Как да ти обясня, че много народи е имало преди тях по тия земи и тия са ги окупирали?

П.П. Като не им дават референдум - следват атентатчета

Още колко време ще се правиш на ощипан да ми отговориш: Защо на тях не им дават право на референдум? Да се посмеем с резултатите
              Marandi, цар си на тролщината !!!

Къде си ме чул да хваля Путин, или да превъзнасям референдума?

Що Путин не дадял референдум на кавказците? Ми да не е луд, нали ще се отцепят веднага!!!
              И кой изобщо дава току тъй да му се отцепват малцинствата? Да не би Украйна да беше съгласна с референдума в Крим?
              То си е ясно, че сума ти народи по света с радост биха провели референдум и биха се отделили, но никой и не помисля да им даде този шанс

Територии се отделят СЪС СИЛА !!!
              В случая с Крим мнозинството от населението искаше да се отдели от Украйна, ама това е второстепенен проблем - те това са си го искали нонстоп през последните 23 години и какво от това?
              Сега обаче Путя се почувства достатъчно уверен да вкара "зелените човечета", а Украйна беше достатъчно слаба да не посмее да шукне и работата стана за нула време.

Права, самоопределение, референдуми - дъра, дъра !!! Няма ли "зелени човечета" на терен нищо не става

Та така, Маранди !!!

Коментар

С две думи ти си ОК с това материалче, а? Да си стои, лошо нема
                Да-а, добре, жив и здрав

ПП. Не ми се обяснява какво е Кавказ.орг, кой го финансира и какви дела са водени в Швеция за закриването му. Ако се интересуваш всичко е налично в нета - потърси и се информирай.
                Ами, на мен ми писна да обяснявам на БГ матрьошките, че Русия е една псевдо-държавица на няма и 300 години.

Как да ти обясня, че много народи е имало преди тях по тия земи и тия са ги окупирали?

П.П. Като не им дават референдум - следват атентатчета

Още колко време ще се правиш на ощипан да ми отговориш: Защо на тях не им дават право на референдум? Да се посмеем с резултатите

Коментар

И как разбра, че е шведски сървър?

П.П. Отделно гледам 'орицата директно казват, че са незаконно окупирани територии и не са навити.

За тях референдум няма ли да даде Джуджи?
                  С две думи ти си ОК с това материалче, а? Да си стои, лошо нема
                  Да-а, добре, жив и здрав

ПП. Не ми се обяснява какво е Кавказ.орг, кой го финансира и какви дела са водени в Швеция за закриването му. Ако се интересуваш всичко е налично в нета - потърси и се информирай.

Sweden chief prosecutor's office: Kavkaz Center does not violate Swedish laws
                  http://kavkazcenter.com/eng/content/...30/18350.shtml
                  Last edited by energetik; 28.03.2014, 20:06.

Коментар

За съжаление не е партенка !

http://www.kavkazcenter.com/russ/con...4/103716.shtml

В дъното на страницата са линковете с инструкциите
                    И как разбра, че е шведски сървър?

П.П. Отделно гледам 'орицата директно казват, че са незаконно окупирани територии и не са навити.

За тях референдум няма ли да даде Джуджи?

Коментар

Линк дал ли си? Или просто си твърдиш нещо си там ...?
                      За съжаление не е партенка !

http://www.kavkazcenter.com/russ/con...4/103716.shtml

В дъното на страницата са линковете с инструкциите

Коментар

Дал е. Ама ти нали си голямата работа и не ходиш на всеки линк, който разни по-прости от теб пускат ....

Айде у лево, днес ми е писнало от психари.
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Понеже се правиш на тапа:

Аз просто се възмутих че на шведски сървър са качени инструкции как да се организират терористични актове.

Ти изрева на умряло! Ама той Путин, ама това ама онова ...

Та на въпроса - Трябва ли да се допуска подобен род "информация" да стои по европейски сървъри или трябва да се блокира?

Кажи си мнението бе, приятелю?

Коментар

Аз к'во да давам, бря?

Писах ви още като видях хавата, че Джуди ще се самоизолира от целия свят и това вече е факт.

П.П. През това време ви четях простотиите колко бил "велик".

Обяснявай ти за какво беше всичката помия, която се изсипа към Цивилизацията? Имаш табло гледай си "съюзниците" на Джуджи.

Отбор-пчеларки
                            Понеже се правиш на тапа:

Аз просто се възмутих че на шведски сървър са качени инструкции как да се организират терористични актове.

Ти изрева на умряло! Ама той Путин, ама това ама онова ...

Та на въпроса - Трябва ли да се допуска подобен род "информация" да стои по европейски сървъри или трябва да се блокира?

Кажи си мнението бе, приятелю?

Коментар

Изобщо не ме интересуват причини-мричини !!!

Тероризмът е ЗЛО, което трябва да се преследва, а не да му се измислят оправдания!!!
                              Като искат да воюват - прав им път - нека атакуват политици, военните, ченгетата ...
                              Но да се избиват целенасочено цивилни, особено пък деца - НЕ, НЕ и 100 пъти НЕ !!!

Сега някой ще каже - бомардировките, обстрелите, войните - ДА това също е ужасно и аз не го приемам.
                              Но не може да се сравни с това да се изправиш пред 7, 8, 9 годишни деца, да се прицелиш и да започнеш едно по едно да ги разстрелваш
                              вземи се образовай малко.... за всичко са ти виновни ЦРУ, но точно в Афганистан мизериите започнаха след руската окупация придружена с заличаване на непокорни села и махали.... Сега Русия е жертва на ислямските фундаменталисти от юга....но никой не се замисля, че когато живееш в жестокост....загубваш човешкият си образ...
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Давай, давай Маранди
                                Дълго кафе, дъ-ъ-ълги обяснения
                                Аз к'во да давам, бря?

Писах ви още като видях хавата, че Джуди ще се самоизолира от целия свят и това вече е факт.

П.П. През това време ви четях простотиите колко бил "велик".

Обяснявай ти за какво беше всичката помия, която се изсипа към Цивилизацията? Имаш табло гледай си "съюзниците" на Джуджи.

Отбор-пчеларки

Коментар

Working...
                                X