IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой съмнява ли се че ЦРУ извърши преврата в Киев?

Агенти от ФБР и ЦРУ съветват властите в Киев

Тия мръсни американски гадове подтикват превратаджиите да изпращат срещу цивилното население танкове и войски.

И понеже очевидно на Господ не му пука за хората и няма да накаже убийците, то е време президентът Путин да заповяда на руската армия да се заеме с това.
    А като начало да трясне с по няколко стотин килотона Ленгли и Държавния департамент, та да няма кой да провокира преврати и насилие в света.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Мда само руски подлоги като теб markov могат да се вържат на поредната пропаганда на руската агенция REX.
      поредната еничарка... която служи на чужда кауза...
      Карл Билд си го е написал....черно на бяло..... за православните и правословието...
      Само че ти не си от нашите....ти си отчуждите...

Коментар

• barbaron

А според мен Запада са едни безгръбначни мекотели...щом Путин им беше приятел доскоро и инвестираха при него пари като луди значи просто са оглупели и тук не става въпрос за демокрация а за клептомания.
        D.Y.F-091066

Коментар

• УРААААААААААААА!

http://www.focus-news.net/news/2014/...-selishta.html

УКРАИНА, РОССИЯ!

Коментар

• http://rusforce.org/showpost.php?p=2...ostcount=10608

Списъкът на внимание на Алфа, Вимпел, ГРУ, ФСБ, Тайфун и МВД

http://vbox7.com/play:0be81758

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
              Какво да правиш, сине, демокрация Не идиоти, а наивници, които повярваха, че Русия може да прескочи няколко века духовна еволюция, от феодално към демократично общество

Гледай повече Забранени филми: http://uionv.com/fc
              Биберонов много яко си захапал демокрациата на пиндонстанците.Земи си я заври някъде и не ни я пробутвай тука.Интелекта ти е нисък

Коментар

• Трейдърчо, тотално ти е размътено в главата относно Крим. Стана ми ясно че никакви познати нямаш в Крим , няма смисъл да се пънеш.

Коментар

• Русия отказва да обсъжда цената на газа с Украйна

Тези идиоти спряха реката, която тече към Крим, въпреки че нищо не струва, а искат газ!
                  Малоумните украински дебили искат да плащат газа на половин цена от договорената. И то да плащат когато искат. Няма да им се отвори парашута. Чака ги студена зима. Тепърва малоумните майдановски превратаджии ще разбират какво значи да дразниш руската мечка. Ако оцелеят до есента де. Щото може преди това да ги гепят командосите на Спецназа, а тогава лошо им се пише.
                  А ако оцелеят до зимата, то ще ги обесят на Майдана самите украинци.

Коментар

• gigow

това е на местна почва при вас в Шумен, в други градове не е така и аз ти го казах и вземете го оправете това нещо защото при вас човек за елементарна административна услуга да не попада в Шумен. Ти сигурно не можеш да си представиш че в България има места където не е така !!!
                    В Крим положението няма да се оправи, моите познати са образовани хора и те виждат че не е да не се случва нищо а напротив правят много неща и те виждат каква е целта.
                    Last edited by chronos; 04.05.2014, 12:33.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Тръбите от нефт и газ през Украйна са голямата геополитика.Който ги притежава
                      той ще командва парада в ЕС.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Двойни пенси и заплати също няма, имам познати. Пенсионери са, но отскоро и са сравнително млади и са отчаяни.
                        Че само един и половина месеца са минали от присъединяването на Крим, бе!
                        Как се пренастройва социалната система от една държава в друга? За седмица?
                        Аз от три месеца съм си пуснал справката за трудовия стаж, за увеличаване на пенсията и още няма резултат, въпреки че формулата е ясна от 10 години или повече. И го правят вече 10 години при мен, щото съм на трудов договор и си плащам всички осигуровки.
                        Last edited by chronos; 04.05.2014, 12:27.

Коментар

Те не мислят че ще се оправи и ги чакат по добри времена, не знам не съм там и смятам че те по добре усещат ситуацията.С всеки изминал ден са все по убедени че изхода за тях е да си отидат от този Свят и е голяма мизерия -това е истината.
                          След като разориха Бьлгарският народ и го прогониха по чужбините да работи
                          без пари режисьорите на нашта демокрация го докараха до безпътица и
                          да психяса от проблеми.

Коментар

• Grosss

Те не мислят че ще се оправи и ги чакат по добри времена, не знам не съм там и смятам че те по добре усещат ситуацията.С всеки изминал ден са все по убедени че изхода за тях е да си отидат от този Свят и е голяма мизерия -това е истината.
                            D.Y.F-091066

Коментар

Кога съм оправдалал изтаряне и убийство на хора ? Ти не си добре !
                              А кога си заклеймил убийците? Постоянно пишеш против русите и нито дума против фашистките убийци. И съзнателно (а може би и несъзнателно) разпространяваш идиотизмите на антируската пропаганда за Крим.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Стокхолм. Министърът на външните работи на Швеция, един от архитектите на Източната политика на Европейския съюз, Карл Билд смята, че през последните няколко години Русия се е променила към лошо. Ако през първото десетилетия след разпадането на СССР тя е демонстрирала в политиката привързаност към западните ценности и се опитваше да ги наложи на гражданите си, то сегашното ръководство на Русия заема твърда позиция срещу Запада, предаде руската агенция REX. По думите на Карл Билд, Владимир Путин демонстрира привързаност не към световните, а към православните ценности. Това става ясно от информация в неговия „Туитър”.
                                Новата антизападна и антидекадентска линия на Путин се основава на дълбокия консерватизъм на православните идеи”, убеден е Билд. И именно стремежа да се унищожи украинската църква и да се върне украинската автокефалия в лоното на Московската патриаршия Билд обяснява със стремежа на Путин да наложи контрол над Украйна. Но именно православието, според Билд, представлява главната заплаха за западната цивилизация.
                                Мда само руски подлоги като теб markov могат да се вържат на поредната пропаганда на руската агенция REX.
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X