IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
    И както сме подкарали по темата - Унгарците в Трансилвания, Сърбите в Косово и Босна, Албанците в Македония, Руснаците в Естония и Латвия, и пр. и пр. и пр.

Я се освести и спри с тези басни !!!
    Басните ги сътвори Джуджи, защото скоро всичките му республики ще се разцепят по "схемата", която той сам им даде.

П.П. Иначе БГ матрьошките ме кефят - осъждаме Косово, ама признаваме Крим.

Е, няма такъв смях

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      А ти да кажеш нещо по темата, освен да даваш акъли за маса можеш ли?
      за Украйна ли ?
      или друга те интересува ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Значи ти си голям фен на самоопределенията по европейски?

Ами тогава какъв ти е проблема с Крим? И би ли подкрепил още неколко референдума - примерно в Донецк, Луганск и Харков? Щото Украинците са твърдо ПРОТИВ!!! И аз напълно ги разбирам и подкрепям !
        Бе, и да си ги вземе пак няма да ги признаят и в следващите 20 години забрави да видиш руснак на живо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Джафкачите, що не си направите тема :
          " Жалките фалирАли, пияници - руснЯците и последните им мигове по исконно АМЕРИКАНСКИТЕ земи !!! ",
          Там, да се съберате единомишленици и да се потопите в неземната радост от края (финансов, военен, политически, икономически, футболен, леководолазен и нАучен) на Русия ...
          Баста от жалки форумни писарушки
          А ти да кажеш нещо по темата, освен да даваш акъли за маса можеш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            За Европа говорим, бря

За?
            ( какво )?
            Европааа ....

П.П. В Азия и Африка си грабвай БГ матрьошките и ходете там. Може и при Джуджи - той шъ съ разплачИ от умиление кат' ви скива.

Значи ти си голям фен на самоопределенията по европейски?

Ами тогава какъв ти е проблема с Крим? И би ли подкрепил още неколко референдума - примерно в Донецк, Луганск и Харков? Щото Украинците са твърдо ПРОТИВ!!! И аз напълно ги разбирам и подкрепям !

И както сме подкарали по темата - Унгарците в Трансилвания, Сърбите в Косово и Босна, Албанците в Македония, Руснаците в Естония и Латвия, и пр. и пр. и пр.

Я се освести и спри с тези басни !!!
            Last edited by energetik; 28.03.2014, 22:04.

Коментар

Офф, писна ми от теб !!!

Чехия, Шотландия, ....?????

Я погледни през последните 20-25 години колко случаи на отделяне има и колко от тях са протекли мирно !!!
              Май бившия СССР и Чехия/Словакия и Македония/Черна гора са единствените изключения !
              ............
              А изключенията просто потвърждават правилото
              За Европа говорим, бря

За?
              ( какво )?
              Европааа ....

П.П. В Азия и Африка си грабвай БГ матрьошките и ходете там. Може и при Джуджи - той шъ съ разплачИ от умиление кат' ви скива.

Коментар

• Джафкачите, що не си направите тема :
                " Жалките фалирАли, пияници - руснЯците и последните им мигове по исконно АМЕРИКАНСКИТЕ земи !!! ",
                Там, да се съберате единомишленици и да се потопите в неземната радост от края (финансов, военен, политически, икономически, футболен, леководолазен и нАучен) на Русия ...
                Баста от жалки форумни писарушки
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Кво отделяне бе??? Къде? Кой?
                  Аз чета само за присъединяване, аншлуси и такива работи. Да не се е отделил Сахалин вече?
                  Ама вас кой ви е излъгал, че самоопределянето и сепаратизма е дело на "поробените народи"

Ами разбира се че в повечето "успешни" случаи става дума за решителна намеса на външна сила !!!

Я погледнете нашата славна история, как са ни освобождавали и как са ни чертали границите без хич да ни питат!!! Самоопределения, права, референдуми и плебисцити - ХА ХА ХА !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                    И кво?
                    Как решаваме проблема?
                    Със сила? Срещу Русия?

Нека се повторя, Маранди: руснакът земята ще гризе от глад, но няма да си плюе в лицето, както го разбира.
                    Така ми се струва; а познавам твърде добре руснаците, отвътре.
                    Пич,

няма вечни империи - и тази ще се разпадне, както много други преди тях.

П.П. То навремето в Европа е имало само 3 империи - Римска империя, Франкска империя и наша милост БГ империя.

И сега като ударим чертата има само БГ империя и то доста поорязана - другите 2 отдавна са в кофата

Коментар

Офф, писна ми от теб !!!

Я погледни през последните 20-25 години колко случаи на отделяне има и колко от тях са протекли мирно !!!
                      Май бившия СССР и Чехия/Словакия и Македония/Черна гора са единствените изключения !
                      А въпросния UK бая време се бореше със северноирландските сепаратисти, ако не се лъжа
                      Републиките в бивша Югославия (Словения, Босна, Хърватска), Косово, Еритрея, Тимор, Южен Судан, Нагорни Карабах, Южна Осетия, Абхазия, Приднестровието ... навсякъде отделянето става със сила! Да не се връщаме по-назад във времето, че примерите стават десетки ! И тук въобще не броим сума ти неуспешни опити за отделяне, където силата явно не е била достатъчна

Хич не се заблуждавай - правилото е, че отделяне става със сила!

Кво отделяне бе??? Къде? Кой?
                      Аз чета само за присъединяване, аншлуси и такива работи. Да не се е отделил Сахалин вече?

Коментар

Айде пак поредните "бисери", щот' така ни отърва.

Чехия и Словакия със сила ли се отделиха? А, сега референдума на Шотландия дали ще остане по ЮКей или Не и той ли е сила?

Ърмм ...?

П.П. Кажи си направо, че Джуджи е пълен селтик и тия методи са били до 20 век.

Т'ва, че матрьошките живеят 150 години назад след останалите не означава, че останалите трябва да ги чакат и да им белят яйце.
                        Офф, писна ми от теб !!!

А въпросния UK бая време се бореше със северноирландските сепаратисти, ако не се лъжа
                        Републиките в бивша Югославия (Словения, Босна, Хърватска), Косово, Еритрея, Тимор, Южен Судан, Нагорни Карабах, Южна Осетия, Абхазия, Приднестровието ... навсякъде отделянето става със сила! Да не се връщаме по-назад във времето, че примерите стават десетки ! И тук въобще не броим сума ти неуспешни опити за отделяне, където силата явно не е била достатъчна

Хич не се заблуждавай - правилото е, че отделяне става със сила!

Last edited by energetik; 28.03.2014, 21:37.

Коментар

• Само един ръкопляска на Обама в Холандия (КОНФУЗНО ВИДЕО)

http://www.blitz.bg/news/article/258530
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ама, нали ЕС и УСА им помагат сега като им хлопнат визите.

Да си стоят там в Азия и да се правят на диви и щастливи, колкото си искат
                            И кво?
                            Как решаваме проблема?
                            Със сила? Срещу Русия?

Нека се повторя, Маранди: руснакът земята ще гризе от глад, но няма да си плюе в лицето, както го разбира.
                            Така ми се струва; а познавам твърде добре руснаците, отвътре.
                            Свободен във виелицата.
                            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              И има защо....
                              Недоволстваш ли???Нимой с лошо!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение

Вие, и Западът, си нямате представа, колко див и твърд е руснакът. Рускинята тож.
                                Ама, нали ЕС и УСА им помагат сега като им хлопнат визите.

Да си стоят там в Азия и да се правят на диви и щастливи, колкото си искат

Коментар

Working...
                                X