IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    А тролчо е на линия....
    Аз като видя на някоия руска улица 20 танка им се възхищавам повече от 20 мерцедеса...
    Да знаеш...
    Защото 41 тона желязо може да изкараш една година ,даже и да го нарежеш на скрап а с мерцедеса само разходи ...за стопаниня...
    Това е обяснение за тъпанари от първи клас....
    Много си пров: Руските танкове стават само за скраб и за мачкане на невъоръжени хора. Видяхме как, ги насраха в афганистан и им избиха половината армия.
    Технологиите печелят войните, Един танк има 3 минути живот на бойното поле и бива унищожен.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      ......, . Ето днес и в Донецк и Лугансг и в Одесса и къде ли не от Източна и Южна Украина има многохилядни пророссийски митинги!....
      Я дайте малко днешно инфо по темата стига сте се препирали за глупости , че нашенската цензура нищо не пуска по националните медии....
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
        Гигов субсидира само завода за тоалетна хартия и маркета.
        Хората с осигуровките и даньците субсидират Гигов. Така е справедливо смятам.
        90% от овенните в българия имам предвид офцерите (от фатмашките партенки нищо не зависи), са машинки за лайна, уплашени до смърт от тоталитарния режим и ДС.
        Ако имаше истински военни в БГ нямаше да оставят 25 години, бандитите от БСП в съдружие с ДС да ограбват страната и да им подхвърлят жълти копейки за труда им.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
          Аз пък да ти преведа на езика на малоумник русофил, с промит мозък от комунистиеския режим в България.
          Русия е една бита карта.- държава от АФРИКАНСКИ ТИП, използвана от Запада за да и ограбват ресурсите на безценица.
          В Русия технологиите са от първибитно общинския строй, както и устройството на държавната им система. Диктатурата в момента никога няма да направи Русия голяма сила. напротив. Ще накара прогресивните и мислещи хора (не като теб) да избягат на Запад и да творят там.
          Ако не ми вярваш, ще ти дам един прост пример като за теб;
          когато отидеш в Германия и се спреш на някоя улица и започнеш да броиш колко автомобила руско производство минават от всеки 100 и когато тяхния брой е над 5 тогава можеш да кажеш, е Русия е някакъв фактор в света.
          сега е ядрена сила с допотопен арсенал.
          Запада обаче е заинтересован в Русия да има здрава ръка в управлението и затова не им прави проблем за диктатурата, погазването на овешките права, убийството на журналисти, скалъпените саморазправии с политиески опоненти и т.н.
          А тролчо е на линия....
          Аз като видя на някоия руска улица 20 танка им се възхищавам повече от 20 мерцедеса...
          Да знаеш...
          Защото 41 тона желязо може да изкараш една година ,даже и да го нарежеш на скрап а с мерцедеса само разходи ...за стопаниня...
          Това е обяснение за тъпанари от първи клас....

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
            Поздрав от братския китайски народ:
            http://www.youtube.com/watch?v=P1L-Jfhq2IQ
            хехехе...има и катюша в изпълнение ан Китаиски военен хор

и тоав цепи мрака: http://www.youtube.com/watch?v=jbArkrFZHwg
            Last edited by markov; 30.03.2014, 23:07.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
              Да ти преведа на български: Путин дава последен шанс на САЩ и ЕС. Следва аншлус. И изобщо не се е хванал за палците!
              И Запада изобщо не подценява ситуацията. Просто засега нямат решение как да подходят - с военна намеса или да продължат с политически ходове. С икономически няма да стане и го знаят в Брюксел и Вашингтон.......
              Аз пък да ти преведа на езика на малоумник русофил, с промит мозък от комунистиеския режим в България.
              Русия е една бита карта.- държава от АФРИКАНСКИ ТИП, използвана от Запада за да и ограбват ресурсите на безценица.
              В Русия технологиите са от първибитно общинския строй, както и устройството на държавната им система. Диктатурата в момента никога няма да направи Русия голяма сила. напротив. Ще накара прогресивните и мислещи хора (не като теб) да избягат на Запад и да творят там.
              Ако не ми вярваш, ще ти дам един прост пример като за теб;
              когато отидеш в Германия и се спреш на някоя улица и започнеш да броиш колко автомобила руско производство минават от всеки 100 и когато тяхния брой е над 5 тогава можеш да кажеш, е Русия е някакъв фактор в света.
              сега е ядрена сила с допотопен арсенал.
              Запада обаче е заинтересован в Русия да има здрава ръка в управлението и затова не им прави проблем за диктатурата, погазването на овешките права, убийството на журналисти, скалъпените саморазправии с политиески опоненти и т.н.
              Last edited by 4ono; 30.03.2014, 23:01.

Коментар

Къде ги тия масови блокове с по седем входа бе Гигов? Да не са блоковете на овенните в Шумен?
                Погледни до южният парк блокове като китайска стена на 12-13 етажа и с по 5-6 входа.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Истината е че вече няколко пъти ти ме обиждаш по най-груб начин, без изобщо да съм те засегнал с нещо. И тази вечер пак ти се заяждаш, а не аз. Или ще кажеш че "овенен" е случайна грешка?
                  Ако нямаш какво да кажеш по темата с Украйна приключвам с тебе и другото енергийно недоразумение.
                  Добре да приемем, че си прав.Имам много какво да кажа в темата за Украйна и във вече несъществуващата тема за СССР-2, въпреки, че имам роднини и в двете страни , . Ето днес и в Донецк и Лугансг и в Одесса и къде ли не от Източна и Южна Украина има многохилядни пророссийски митинги!

ПП. И за теб не е много добре да ме квалифицираш като милиционер. Все пак това са само зловредни слухове, аз съм си инвеститор в НИ, акции, депозити и злато....

Коментар

• Гигуфф ...,

матрьошките като нападнат БГ-то - ти ще се от присъединилите се към "братската" армия, налЕ?

Коментар

• Питали един немец какво мисли за анексирането на Крим. И немецът казал:
                      "Добра работа - благодаря много! А не искате ли да анексирате и Гърция или ви идва малко далече?"..

Коментар

• Вярно ли е, че Джуджи заплашвал държави-членки на ООН как да гласуват, бря?
                        ------------------------------------------------------------------

Русия заплашвала членки на ООН преди гласуването за Крим

Русия е заплашила няколко държави от Източна Европа и Централна Азия, че ще им отмъсти в случай, че гласуват в подкрепа на резолюцията за Крим на Общото събрание на ООН, информира Ройтерс.

http://www.novini.bg/news/187904-%D1...%B8%D0%BC.html
                        -------------------------------------------------------------------

Ех, тоя Джуджи - хихи

Коментар

• - Володя, излез на дъската! Покажи ни къде се намира Крим на картата.
                          - Ето тук, в Русия.
                          - Грешен отговор! Седни си на мястото, Путин! Двойка!
                          - Хмммм, ще я видим тази работа…

Коментар

Радвам се, че ме четеш в много теми, но все пак не е нужно да обиждаш!
                            Аз знам защо ме мразиш конкретно ти. Считаш, че субсидираш "Топлофикация-София", включая и нейните потребители в частност мен. Само, че не разбираш или не проумяваш, че и аз не искам тази фирма да работи и да ме ограбва за сметка на съседите ми. Аз не те мразя. Мисля, че често имаш много точни попадения в политическите теми, дори на БФБ. Наздраве! Зубровката е страхотна....
                            Истината е че вече няколко пъти ти ме обиждаш по най-груб начин, без изобщо да съм те засегнал с нещо. И тази вечер пак ти се заяждаш, а не аз. Или ще кажеш че "овенен" е случайна грешка?
                            Ако нямаш какво да кажеш по темата с Украйна приключвам с тебе и другото енергийно недоразумение.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Аз знам защо ме мразиш конкретно ти. Считаш, че субсидираш "Топлофикация-София", включая и нейните потребители в частност мен. Само, че не разбираш или не проумяваш, че и аз не искам тази фирма да работи и да ме ограбва за сметка на съседите ми. Аз не те мразя. Мисля, че често имаш много точни попадения в политическите теми, дори на БФБ. Наздраве! Зубровката е страхотна....
                              Гигов субсидира само завода за тоалетна хартия и маркета.
                              Хората с осигуровките и даньците субсидират Гигов. Така е справедливо смятам.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Пий си водката със сельодката, хапвай зелена салата и не се занимавай с неща, които милиционерския мозък не може да проумее.

Коментар

Working...
                                X