IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Корейская детская песенка - Сдохни, проклятая Америка!
    https://www.youtube.com/watch?v=4ZYvDCfuBNc

Вот, что поют эти способные корейские детишки в своей задорной песенке: Наш свободный народ Смеется над вашими президентами Они хоть и разного цвета, Но одинаково глупы. Вы грозите Великой Корее, Но не знаете, что мы Приготовили вам подарок Он прилетит к вам через океан И сравняет вас с землей! Сдохни, проклятая Америка! Ваши толстые тела, Раскормленные гамбургерами, Превратятся в лужицы жира И мы будем полоскать в них ваши флаги. А ведь, казалось, начиналось всё так мило и безобидно...,
    Нищо подобно няма в текста.

http://vbox7.com/play:72e26d994a
    Last edited by val/she; 06.04.2014, 21:04.

Коментар

Вот, что поют эти способные корейские детишки в своей задорной песенке: Наш свободный народ Смеется над вашими президентами Они хоть и разного цвета, Но одинаково глупы. Вы грозите Великой Корее, Но не знаете, что мы Приготовили вам подарок Он прилетит к вам через океан И сравняет вас с землей! Сдохни, проклятая Америка! Ваши толстые тела, Раскормленные гамбургерами, Превратятся в лужицы жира И мы будем полоскать в них ваши флаги. А ведь, казалось, начиналось всё так мило и безобидно...,
      Тук сме все още Европа, но ако помислим колко държави от Африка , Азия и дори Латинска Америка, как много мразят американците........
      геоГРАФ съм, но не ми се изброява...някой друг да го стори

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        На теб отдавна съм ти спожил точка!!!

Коментар

....Да изплакнем окото със стюардесите на Еър Србия
          http://s4.stc.all.kpcdn.net/f/12/ima...26/6612685.jpg
          И слуха също! Ама освен да ги поздравя виртуално,друго не мога в момента да направя....

http://vbox7.com/play:103374e91b
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Друго не можеш да кажеш...
            защото всяка друга написана от теб дума се помни....а обиди не се помнят.....
            А ти не искаш да я помним ,ти си трол .... и нещастник който сее продал за два гроша...

Освен другия ... Американския трол ,никой не мисли за диалог с теб...
            Трябва да слезат на твоето ниво....
            Мога и друго да кажа, но за теб само това. Друго не ми хрумва.

Коментар

Абе,Марков!!!Ти до преди време беше едно обикновенно счети във форума!!!Много те привлече тая политика бе човек!!!И стига наистина с тази Россия!!!Не съм видял тука някой непрекъснато да пише Америка,канада,Австралия и тем подобни!!!Вие непрекъснато навирате Россия ,та Россия!!!
              Сега вече е необикновено счети и кьсно вечер мечтае да е рускиЯ Спайдьрмен. Но все още си е там откадето пише. Няма да мрьдне и на милимунди.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Не е вярно, темата е за Украйна, но американофилите и ЕС-филите я подменят с мисли за Россия.
                темата на 21 век е Русия... маани ги евро-филиите, европа е окупирана от америка, а нато е камуфлажа...

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                  Хахахахаха нещастник.
                  Друго не можеш да кажеш...
                  защото всяка друга написана от теб дума се помни....а обиди не се помнят.....
                  А ти не искаш да я помним ,ти си трол .... и нещастник който сее продал за два гроша...

Освен другия ... Американския трол ,никой не мисли за диалог с теб...
                  Трябва да слезат на твоето ниво....

Коментар

ми отвори тема за хамерика бе, аз отсега ти казвам че надали там ще стъпя... ама русия е интересна, както за тези които я обичат, така и за тези, които я мразят... в русия има човек, душа, култура... хамерика е потребление, лицемерие, псевдоизключителност

точка!
                    На теб отдавна съм ти спожил точка!!!

Коментар

Абе,Марков!!!Ти до преди време беше едно обикновенно счети във форума!!!Много те привлече тая политика бе човек!!!И стига наистина с тази Россия!!!Не съм видял тука някой непрекъснато да пише Америка,канада,Австралия и тем подобни!!!Вие непрекъснато навирате Россия ,та Россия!!!
                      ми отвори тема за хамерика бе, аз отсега ти казвам че надали там ще стъпя... ама русия е интересна, както за тези които я обичат, така и за тези, които я мразят... в русия има човек, душа, култура... хамерика е потребление, лицемерие, псевдоизключителност

точка!

Коментар

Не е вярно, темата е за Украйна, но американофилите и ЕС-филите я подменят с мисли за Россия.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Не бил чувал са американофили .... даи адрес да ти пратя огледалце за моя сметка бе ...... да видиш един на живо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                            Е за кремълските медии може. За всички останали е ясно, (дори и за белорусите), че те са следващите.
                            Щот' големия брат е справедлив, и образно казано може да раздаде заслужени шамари.
                            Е затова ни мразите, щото харесваме жени и щото жените ни са красиви...
                            Да изплакнем окото със стюардесите на Еър Србия
                            http://s4.stc.all.kpcdn.net/f/12/ima...26/6612685.jpg

Коментар

• Когато идва на власт в САЩ Роналд Рейгън предприема следната стратегия
                              срещу СССР.Започва политика на свръхвъоражаване като кара руснаците
                              да правят същото,вкарвайки милиарди в оръжия.Когато идва на власт
                              Горбачов хазната е празна,оръжия много,но народа гладен.Доколкото си
                              спомням тогава Русия купи зърно срещу злото.Горбачов е принуден да
                              вдигне белият байряк и да започне перестройка.Другата атака на Рейгън
                              чрез папата поляк,който разбуни поляците на бунт срущу режима.
                              Буквално и САЩ влиза в рецесия,но те девалвират долара троино спрямо
                              германска марка и йената и да излязат сравнително сухи от цялата
                              работа.

Коментар

• Grosss

Соц.лагера се разпадна като свършиха петрола в Сибир, сега добиват с дрениране по технологии на американците..нямаха технология просто.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X