IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Тъй че не прекалявай с телевизията и интернета
    Ами ефекта е видим, КАЗАХА по телевизията и момчето вече знае. точка!

Помежду другото да повдигна топката за свободата на словото... В белград в двора на бомбардираната РТС растат 16 бройки петнадесет годишни дръвчета, това са убити журналисти, водещи живи новини по време на матовските бомбардировки... Срам, уроди!

Сега, сред санкционираните лица е журналиста дмитрий киселев, СРАМ! Свобода на словото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Аз мога да съм всякакъв...
      Но имам мнение и го защищавам...
      На мекотелите ,като теб , без свое мнение .... освен да да ги съжаляваш .. ..на нормалния човек нищо не му остава...
      какво стана със Станишев и ПЕС... ,Орешарски и оставка преди шест месеца......
      Какво стана с баса който бяхме се хванали....без капка мъжко достойнство и чест...
      Платена сволоч и от ден на ден все повече и то в този форум...
      Само днес четири нови ника...
      Хахахахаха нещастник.

Коментар

На мекотелите ,като теб , без свое мнение .... освен да да ги съжаляваш .. ..на нормалния човек нищо не му остава...
        Какво стана с баса който бяхме се хванали....без капка мъжко достойнство и чест...
        А някой брои ли още дните на протеста? Само май Илияна Беновска остана да ги брои

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Белорусия е малка страна и има собствена логика, евронатиск може би. В ООН Белорусия гласува против резолюцията за Крим осъждаща Русия. може би има връзка с неотдавнашната среща лукашенко и турчИнов, която изненада всички наблюдатели, даже и кремълските медии изразиха учудване...
          Е за кремълските медии може. За всички останали е ясно, (дори и за белорусите), че те са следващите.
          Щот' големия брат е справедлив, и образно казано може да раздаде заслужени шамари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Ти да видиш
            Де го чукаш, де се пука

http://by24.org/2014/04/02/belavia_c...hts_to_crimea/
            Белорусия е малка страна и има собствена логика, евронатиск може би. В ООН Белорусия гласува против резолюцията за Крим осъждаща Русия. може би има връзка с неотдавнашната среща лукашенко и турчИнов, която изненада всички наблюдатели, даже и кремълските медии изразиха учудване...

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
              ГНИДО жива ли си?
              И това е комлимент за теб, не е обида.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                ГНИДО жива ли си?
                Не го ласкай моля,

Коментар

Имам двойно гражданство.
                  А и не се съобразявамс мненията на продажници.
                  По голям продажник от теб тук не виждам ....... аз чуждо гражданство не искам, не искам и да имигрирам за разлика от теб ......
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Точно Рейгън направи така,че СССР да фалира.Помогна му много и папата.
                    Ти английски знаеш ли?!

http://www.btc-best.ru/images/stalin-2.jpg

Като изключим грозния хумор в картинката и калта която се хвърля срещу Сталин,бихме могли да приемем диалога за истина!
                    -----------------------
                    А ето и една друга достоверна история

Британский аукционный дом Mullock's выставит 1 октября на продажу гравюру, на которой изображены Адольф Гитлер и Владимир Ленин за игрой в шахматы. Владелец лота убежден в его подлинности и называет автором изображения Эмму Левенштрамм, учившую рисунку будущего фюрера. Гравюра, оцененная в 40 тысяч фунтов стерлингов, датирована 1909 годом, на ней написано, что дело происходило в Вене, пишет The Daily Telegraph......
                    http://rodonews.ru/i/full1274948297.jpg

Тъй че не прекалявай с телевизията и интернета
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Точно Рейгън направи така,че СССР да фалира.Помогна му много и папата.
                      Пвечето по темата е митове и легенди.....ти си направи икономиката като хората пък после някои нека те фалира ако може....не е виновен външен човек за това , просто соц лидерите за десетките години се износиха и не се променяха така че да са адекватни на промените в световната икономика ....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Дойдохме си на думата.....
                        Пред интересите на България ,избираш интересите на Щатите..
                        Ако са различни ,ти си предател за България... защото ти не мислиш по различно от американската политика...
                        Затова ти си проводник на интересите на щатите в България....
                        Само при това положение ,ти си изразител и на двете политики...
                        ГНИДО жива ли си?

Коментар

• Донецк се събуди!

Митингующие в Донецке вывесили флаги России над зданием обладминистрации
                          http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1100937

Коментар

• Макс

Ти да видиш
                            Де го чукаш, де се пука

http://by24.org/2014/04/02/belavia_c...hts_to_crimea/

Коментар

Аз не съм американофил. Аз съм Американец.
                              Но Америка не ми забранява да подкрепям друга държава. И като нейтив Българин, си обичам България и и желая добро.
                              Дойдохме си на думата.....
                              Пред интересите на България ,избираш интересите на Щатите..
                              Ако са различни ,ти си предател за България... защото ти не мислиш по различно от американската политика...
                              Затова ти си проводник на интересите на щатите в България....
                              Само при това положение ,ти си изразител и на двете политики...

Коментар

• Точно Рейгън направи така,че СССР да фалира.Помогна му много и папата.

Коментар

Working...
                                X