Нито Реигън нито ниската цена на нефта докара соца до фалит, докара го сбъркания икономически модел и липсата на желание за промяна.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМи още по зле...отказал си се дори от БГ гражданството си ....... ако ти не си предател, не знам какво друго си ......
Оценки по въпроси касаещи България ще даваш само като ти поиска някои.....
А и не се съобразявамс мненията на продажници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАз не съм американофил. Аз съм Американец.
Но Америка не ми забранява да подкрепям друга държава. И като нейтив Българин, си обичам България и и желая добро.
Оценки по въпроси касаещи България ще даваш само като ти поиска някои.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениелеле мале, българофилино, прочети описанието на византийските историци за българите, които стъпват на балканите... ти си цивилизационен расист, който е забравил корените си
Русия е надежда за нормалните хора, Русия е алтернатива!
Алтернативата е Европа или Азия. The choice is yours.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМакс, Европа свършва там, където почва Рассия. Оттам нататък е Азия.
Ся, ако не вяха американците, азия щеше да почва от атлантика.
Русия е надежда за нормалните хора, Русия е алтернатива!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеФаки , съвсем не съм съгласен за това което си написал за "Лукойл". Той е най-големия данъкоплатец в БГ и от създаването на рафинерията досега е платил 17 милиарда лева данъци, а през нея са преминали на работа 60 000 работници и служители. Кажи ми коя американска компания е направила такива инвестиции? Единствено се сещам за "мариците", но там далеч не в такъв мащаб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАма аз пак не разбрах , ти като Американофил що да не си продажник като Русофилите. Обясни моля с какво си по - добър на тук простосмътните ....
Но Америка не ми забранява да подкрепям друга държава. И като нейтив Българин, си обичам България и и желая добро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЕее и хамериканците хапнаха от залъка на сиромашкия ни народ, затвориха 1-4 ЯЕБ на АЕЦ-а с обща мощност от 1760 МВт, като 3 и 4 могат да започнат работа утре, както се вика, за да ни продават мариците 1 и 3 енергия
можем и да си говорим за демократичните ценности, в латвия 1 ден в годината момиченцата ходят с дрехи на момченца, а момченцата наоборот... трябва да се свиква с различията, а пък в германия вече в училище се изучава за третия полНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеПо-добре дай нещо по същество - докато българина не се научи че първо трябва да е българин а после някакъв ...фил, така ще е там.
Ами вземете пример от руснаците - в по-голямата си част патриоти. Американците, британците, французите, германците... чехите, поляците...
Само България остана пълна с продажници.
Дори и Беларус взема мерки да ограничи руското влияние, поучени от последните движения на техния северен "приятел"
ето просвещавай се
http://by24.org/2014/04/05/belarus_b...ssia_partions/Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеИма малка разлика- насила никой не те кара да купуваш технологии. Виж - суровините вашите хора искат само от "братята" да купуваме. То не че имат съвременни технологии де,
можем и да си говорим за демократичните ценности, в латвия 1 ден в годината момиченцата ходят с дрехи на момченца, а момченцата наоборот... трябва да се свиква с различията, а пък в германия вече в училище се изучава за третия пол
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеПо-добре дай нещо по същество - докато българина не се научи че първо трябва да е българин а после някакъв ...фил, така ще е там.
Ами вземете пример от руснаците - в по-голямата си част патриоти. Американците, британците, французите, германците... чехите, поляците...
Само България остана пълна с продажници.
Дори и Беларус взема мерки да ограничи руското влияние, поучени от последните движения на техния северен "приятел"
ето просвещавай се
http://by24.org/2014/04/05/belarus_b...ssia_partions/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСанкциите срещу Русия са изстрел в крака и това се разбира най-вече от бизнесе
Америка е чуждо тяло в Европа, тя трябва да се свие до регионална сила и да си гледа канада и мексико и да не се бърка в делата на Европа
Ся, ако не вяха американците, азия щеше да почва от атлантика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hammer Разгледай мнениеТова също ли е от статия с руски снимки?
http://www.reuters.com/article/2014/...0MP1H820140328
Явно немският министър на икономиката не разбира много от работата си, освен Меркел да го сменя? Като гледам как се развиват нещата много скоро ще разберем кои експерти са имали право.
Америка е чуждо тяло в Европа, тя трябва да се свие до регионална сила и да си гледа канада и мексико и да не се бърка в делата на Европа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЗначи хубаво ни е, като продавкаме технологии, а ни е кофти, като купуваме суровини...
Коментар
Коментар