IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Смяташ ли,че Генералите ще подкрепят ваденето на Армията от казармите ....и атака срещу....СпецНаза на....не знам коя Държава.Що си мисля,че са техни възпитаници.

Куче,дето лае,не хапе.

Харков е на 40км от границата.Не знам колко е вярно,но четох ,че за 12-13мин може да се направи десант.След час максимум градът е превзет.Русия е близо....Европа далече....УСА още повече
    По-скоро бих заложил генералитета да вземе положението в ръцете си и да свали хунтата

Освен това в Яндекса има достатъчно инфо за легендарната 6-та рота от легендарната Псковска ВДВ и подвига срещу 30 кратното превъзходство на Хатаб... Словата са излишни!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Тоя яко шмърка :

Турчинов объявил о начале "широкомасштабной антитеррористической операции"

Има много по-важни събития :
      Кратко и ясно!

https://www.youtube.com/watch?v=2Y1EYsnDYoE

Коментар

• проди

Ами стой си там тогава.
        Щом те кефи, значи си добре! Да ти припомня само за един форумец който преди пет-шест години немаше време да пие кафе, за да си купне еФтини хартийки на 7 лева, и които сега струват кинта и двайсе. Този човек загуби парите си. И не че е негова вината за състоянието на държавата, но е показателно какво се случва в България вече 25 години. Дали ше ти приберат парите с инфлация, дали през борсата - резултата е един и същ. Има още една държава в която се случват такива неща, даже ако погледнаш фалитите им ще видиш че са по едно и също време.
        Ха познай коя е другата държава?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Армията срещу мирното население, защото Силовите структури, в частност СпецНаз, като цяло отказват да подкрепят превратаджиите...

На Турчинов не се достатъчни обещанията за гаранции, дадени от Пиндосите, за да въведе ЧП.... Защото след ЧП, следва трибунал
          Смяташ ли,че Генералите ще подкрепят ваденето на Армията от казармите ....и атака срещу....СпецНаза на....не знам коя Държава.Що си мисля,че са техни възпитаници.

Куче,дето лае,не хапе.

Харков е на 40км от границата.Не знам колко е вярно,но четох ,че за 12-13мин може да се направи десант.След час максимум градът е превзет.Русия е близо....Европа далече....УСА още повече

Коментар

Факи, талибаните от НПО-хранилката на Дневник, употребява израза за Джордж Буш син, Жоро Тъпото... Гледам и ти си почнал да боравиш с термините на Тексаските кравари
            Ми и аз мисля че е тъпото. Треаше да ви пукне задниците отдавна още, и всичко вече щеше да е мирно и тихо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Русия е едно миризливо ла...но.
              Факи, талибаните от НПО-хранилката на Дневник, употребява израза за Джордж Буш син, Жоро Тъпото... Гледам и ти си почнал да боравиш с термините на Тексаските кравари

Коментар

• Тоя яко шмърка :

Турчинов объявил о начале "широкомасштабной антитеррористической операции"

КИЕВ, 13 апреля. /ИТАР-ТАСС/. Совет национальной безопасности и обороны Украины "принял решение начать широкомасштабную антитеррористическую операцию с привлечением Вооруженных Сил Украины". Об этом говорится в заявлении назначенного Верховной Радой и.о. президента Украины Александра Турчинова, размещенном на официальном сайте Рады.....
                .........................

Местные жители, в свою очередь, заявляли, что обстановка в городе спокойная и никаких столкновений не происходит. Также активисты заявляли, что берут в свои руки власть в городе из-за бегства мэра.
                Вечером в воскресенье МИД Украины обвинил Россию в причастности к событиям на Украине. В ведомстве заявили, что "свидетельства и доказательства будут представлены международному сообществу на встрече 17 апреля в Женеве".
                Има много по-важни събития :

МОСКВА, 13 апреля. /ИТАР-ТАСС/. Президент России Владимир Путин в понедельник проведет совещание, посвященное выполнению задач, которые были поставлены главой государства в Послании Федеральному Собранию РФ в развитие майских указов 2012 года. Об этом сообщила в воскресенье пресс-служба Кремля.
                В ходе совещания планируется обсудить реализацию Плана деятельности министерства культуры Российской Федерации на 2013-2018 годы, подготовку основных направлений налоговой политики на 2015-2017 годы, а также ряд актуальных текущих вопросов, сообщили в пресс-службе........
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Украинският президент даде ултиматум на сепаратистите в Югоизточна Украйна (ОБЗОР)
                  13 Април 2014 | 19:53 | Агенция "Фокус"

Украинският съвет за сигурност и отбрана се е отказал да въвежда извънредно положение в Източна Украйна. Предложението за въвеждане на извънредно положение в Донецка и Луганска област е било внесено от украинския вътрешен министър Арсен Аваков и началника на президентската администрация Сергей Пашинский. Повечето от членовете на Съвета обаче са против предложението.
                  Освен това, информиран източник заяви, че антитерористичната операция в град Славянск е преустановена, тъй като силите за сигурност са се отказали да влязат в града без прикритие от бронетехника. Бронираните автомобили не бяха изпратени в града, тъй като засега липсва решение за въвеждане на извънредно положение.
                  В същото време временният президент на Украйна Александър Турчинов обеща да използва армията срещу сепаратистите, които превзеха административни и военни сгради в Югоизточна Украйна, ако до понеделник сутринта не предадат оръжието си и не напуснат зданията. „Днес, на своето заседание Съветът за национална сигурност и отбрана реши да започне мащабна антитерористична операция с участието на въоръжените сили на Украйна”, посочи Турчинов.
                  „За тези, които не са стреляли по нашите сили за сигурност, които предадат оръжието си и излязат от превзетите административни сгради до понеделник сутринта, ще изготвя указ, в който ще им дам гаранции, че няма да бъдат наказани”, подчерта още президентът.
                  В обръщението си към украинския народ Турчинов заяви, че „във войната, която Русия е повела срещу Украйна, се е проляла кръв”. Той обясни, че украинските власти са започнали мащабна антитерористична операция, за да сложат край на насилието в Източна Украйна. „Няма да оставим Русия да повтори в източните региони това, което се случи в Крим”, подчерта президентът
                  В рамките на антитерористичната операция, която бе проведена в неделя в град Славянск, бе убит един човек, а девет бяха ранени. Междувременно, неизвестни нападатели са убили един човек и са ранили тежко друг.
                  В неделя сцена на насилие и сепаратистки настроения бяха още градовете Харков, Мариупол, Запорожие, Макеевка, Енакиево.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Русия е Космос, Велика и Безкрайна. Руската душа е необятна, искам да поздравя на патерица с Деня на космонавтиката с една Велика песен

ВИА Земляне - Трава у дома (Официальный клип)
                    Земляне - Трава у дома
                    https://www.youtube.com/watch?v=jpne8fCwFJ8
                    Русия е едно миризливо ла...но.

Коментар

В Източна Украйна няма да бъде въведено извънредно положение, операцията в Славянск е прекратена

[I]Киев. Украинският съвет за сигурност и отбрана се е отказал да въвежда извънредно положение в Източна Украйна, предаде „Лига”.

"Свалиха гарда" евро-майдановците....Басииии....трябвало им прикритие от бронетехника....слаба ракия са тия....
                      Армията срещу мирното население, защото Силовите структури, в частност СпецНаз, като цяло отказват да подкрепят превратаджиите...

На Турчинов не се достатъчни обещанията за гаранции, дадени от Пиндосите, за да въведе ЧП.... Защото след ЧП, следва трибунал

Коментар

В Източна Украйна няма да бъде въведено извънредно положение, операцията в Славянск е прекратена

Марков ме е изпреварил,извинявам се.....

"Свалиха гарда" евро-майдановците....Басииии....трябвало им прикритие от бронетехника....слаба ракия са тия....
                        Нормално!

Ако бяха чели родните спецове, досега да бяха натръшкали от Киев до Будапеща и да напредват към Париж.

Добре, че блядовете не четат тук форума, че вече щяхме да се поздравяваме на Здраствуйте

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                          В Азия се извършва асемблирането на тия устрройства. Въобще не можете да направите разлика. Във въпросния смартфон 90% от компонентите са на US компании.
                          Петрола за пластмасите, както и алуминия може и да са с произход Россия, ама не съм много сигурен,
                          Не им разбирам вече - около мен хората минаха на скъпи смартфони - от Китай.
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Русия е Космос, Велика и Безкрайна. Руската душа е необятна, искам да поздравя на патерица с Деня на космонавтиката с една Велика песен

ВИА Земляне - Трава у дома (Официальный клип)
                            Земляне - Трава у дома
                            https://www.youtube.com/watch?v=jpne8fCwFJ8

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Изглежда че добре си правят сметката.
                              Без това "неспециализирано оборудване" даже и северна корея не може да функционира. Но малко се отпляскваме от темата дет' започна този разговор.
                              Напълно погрешно схващаш структурата на американската икономика. Както спомена един друг форумец, таксите на нотариуси и адвокати, счятоводители са мизерни в сравнение с България. За пример ще ти дам нотариусите. Заверка на документи струва $2-$3, нотариуси има във всяка аптека буквално. Но ако имаш сметка в банка, можеш да отидеш във всеки клон (там също има нотариус), и заверката е безплатна. Казвам го защото няколко пъти съм ползвал нотариуси и знам. Направи сравнение с мафията в България където тези персони са едни от най-богатите хора.
                              Същото е и като купуваш имот - повечето имоти се финансират от банки, и услугата е безплатна. А колите - просто взимаш парите, даваш ключевете и тайтъла и това е. Никакви нотариуси.
                              И друго - както споменах, ако някъде има електронно правителство то то е тук.
                              От няколко години данъчните декларации се подават електронно (може и по пощата).
                              От началото на тази година всички данъци могат да се платят онлайн. Новостта е за обикновенния човек. Може и по стария начин - до 15 април трябва да изпратиш чек или мъни ордер, или да ги разсрочиш до 72 месеца.
                              Има доста неща които не знаеш.
                              За здравеопазването, за социалните служби, за безработните как е решен проблема...
                              Има и неща които ама хич не ми харесват, например за теяна уелфеър...
                              Е - ако искаш да разбереш, заповядай, само че трябва да е май на друго място, че да не излезе като пропаганда.
                              Стига и ти, не съм от гората, нито тийнейджър. Виждам стремеж да се говори в детайли и да се дават измислени примери за да се избегне общата картина, но тя просто е много очевадна. На махленско ниво, от години нямам приятели заминали за постоянно в САЩ, за разлика от Европа.
                              Държиш да даваш за пример най изкярилите „професии“ в България – нотариуси и частни съдебни изпълнители. Ми, въпреки че са си за реформиране отвсякъде в България едно пълномощно при нотариус ми е 4 долара, в центъра на София. Няма и данък наследство, как е в САЩ процента на този данък?
                              Здравеопазване, казваш... В САЩ основния процент от фалитите на физически лица е заради здравни проблеми, едно секцио ако не ти признае застрахователя и подсмърчаш две години после. А за вирусен менингит на детето може и с 200-300к дълг да осъмнеш. Тук оперираха баща ми по каса за една година с няколко операции, които биха стрували над 400К в САЩ, почти всички в частни болници и успешни. Вярно на мен ми взимат по 120 долара на месец и не ползвам, но и до живот няма да платя толкова пари, колкото е получил като помощ.

И така, уж взимат по 50К годишно а нямат по 100$ в джоба, всеки повод за дело с финансов интерес, било развод или друго, може да ти стъжни живота за постоянно. За неща дето в Великобритания може да ти струват на съд максимум 30К в САЩ и милион някой съдия може да ти опердаши. Оставили са ги с едно здравеопазване, съдебна система и образование да се оправят и от трите само в едното са ОК

ПС що касае данъци и в България има електронно правителство, не се налага да се срещаш с тях, освен ако не дай боже те не държат, почти всичко може онлайн и като бонус дават перфектни безплатни консултации на колцентъра си. Апропо, основната заслуга за това е на Световна Банка, която финасира и подкрепи с експетиза тази успешна реформа/проект!
                              Last edited by prodigal; 13.04.2014, 19:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Когато емитират бондове не емитират пари, напротив чрез тях изсмукват емитираните вече пари. Обаче на хора които не разсъждават няма какво да се мъчиш да им обясняваш. Ние сме на този хал защото сме неграмотни, не защото сме нечии агенти. Простотията е проблема.
                                Това важи при ПС, обаче в случай да кажем че ФЕД поеме частично или изцяло емисията имаме създаване на пари, част от които са петродолари. Темата за петродолара е върло актуална. Става въпрос за сделка между Россия и Иран за няколкостотин барела дневно, до 500 хил. на стойност петрол срещу зърно, стоки и оръжие разбира се.... Пиндосите се държат, като малко дете, ту е млякото горещо, ту пък друго нещо...

САЩ отказаха виза на новия посланик на Иран в ООН
                                http://www.focus-news.net/news/2014/...ran-v-oon.html

Коментар

Working...
                                X