If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Факи не разбирам омразата ти към Русия.Трябва да се замислиш сериозно дали нямаш проблем.Не го разбирай като обида или заяждане не е.Хората обясниха колко индианци и негри са избити.Обясниха и кога е отменено робството през 1964г.Аз добавям и избиването на животните и отравянето на реките океана и земите.Добавям и убийствата и войните из целия свят.Проумей най накрая че тези ще платят с лихвите.Господ забавя ама не забравя.Аз ловя бас че до 15-20 г тия ще бъдат унищожени.Ще им се върне всичко с лихвите.В Природата няма неразплатени неща.Ще им дойде времето.Ако наистина си там намери начин да си дойдеш щото като се почне и да искаш няма да можеш.А ние българите може да сме бедни злобни мързеливи и прости ама не сме убийци и не сме държали роби.Никога.
На 6 април 2014г. добивът на въглища в Русия е намалял спрямо среднодневния добив на въглища през април 2013г. с около 8,365 %. На 7 април 2014г. добивът на въглища в Русия е намалял спрямо среднодневния добив на въглища през април 2013г. с около 9,645 %. Според вас има ли някаква връзка между този силен спад в добива на въглища в Русия и кризата в отношенията между Русия и Украйна.
Защото предадохме маика Росссия и татко Путин с влизането в евросъюза и нато.
Това е за наказание, ако продължаваме да се дървим и може и да ни бомбят.
Русия значи директно си признава, че гледа на България, като на руска губерния, а не като независима държава
Никаква супа няма да духат щото няма да има супа.Сега ще разберат за лицемерието на Запада.Ще видят какво е безработица студ и глад
Мен друго ме притеснява... мисля си че САЩ искат да правят рестарт на света и се готвят за ядрена война... при това не от сега... винаги са се готвили... и явно се доближават до целта си...
Само до преди няколко месеца бих си помислил, че някой е психопат ако ми каже такова нещо, но днес си мисля, че това е напълно реално... тия хора наистина са психопати и се готвят да се заровят под земята и да палнат фитиля...
За мен друго нещо е по умопомрачително... колко хора са готови да подкрепят САЩ при евентуална война с Русия... заради Украйна, сякаш забравили, че до преди 20 години, Украйна беше част от СССР. Сякаш забравили за студената война и забравили за това какво ще се случи при една евентуална ядрена война. Какво става... да не са пуснали някакво психотронно оръжие и на човечеството да му се умира?!
Авторите са различни. Един и същ е този, който поръчва материалите и им плаща. САЩ. В Дневник са 80% платени американски тролове. И тук ги има. Виж Факи и анализатор Марандито.
Гигов не подценявай Маранди.Не е лошо момчето и обича България но понякога се увлича по западното лицемерие.Не го съди толкова строго.Просто приеми че е малко по различен и няма проблем
Ми не знам, ама все пак човек трябва да направи избор.
Да 3-та световна война е избор... но сигурен ли си че този избор е правилен за теб... за България... изобщо сигурен ли си, че власта в Украйна е легитимна, за да се застъпи света за тях и да започне 3-та световна, да атакува Русия... да унищожи милиарди човешки животи... и заради какво?!
Знаеш ли каква е истината, САЩ умишлено иска да започне мащабна война и от много време съвсем открито търси конфликт именно с Русия.
Аз не го вярвах това нещо... не го вярвах до Януари месец тази година. Но сега, просто е толкова очевидно, че само най промитите мозъци продължават да си мислят, че намеренията на САЩ са благородни и хуманни. Тези в САЩ са пълни психопати...
Ти как би оприличил човек който е отишъл до клетката на мечката, и я дразни с една върбова клонка... дали мечката ще е виновна, че ще му отхапе ръката... къде е Москва, къде е Вашингтон, къде е Украйна... погледни ги на картата, не бъди промит мозък.
Още от сега, ще ти кажа, че ако мине номера в Украйна, след това ще продължат с Беларус, а после ще се опитат да дестабилизират и самата Русия...
По скоро лицемериито на империите, към която и да се присъединят това ги чака - глад и мизерия. Понеже са продажници - кръв проливат държавата им да се присъедини към някоя империя.
Дрън-дрън ярина .... Украйна е продадена вече, остава ни само да разберем каква е цената. Ако имаше даже и минимална вероятност за война, акциите на американския ВПК на NYSE досега да са отишли в небесата. Другата седмица големите ще се разберат, а украинците само ще гледат отстрани и ще духат супата.
Никаква супа няма да духат щото няма да има супа.Сега ще разберат за лицемерието на Запада.Ще видят какво е безработица студ и глад
С Украинско злато , ще се върне златото на Германия.
33 тона злато захлеби Обамката.
Германците ще си видят златото кога чумата върне тати от гробищата.И украинците няма да видят своето.Айдуците са свикнали да крадат изнасилват и убиват.Нищо няма да върнат.
Избора на Украйна е повече от лесен - трябваше да откажат асоциирането с ЕС и съюзи с Русия и да си налягат парцалите и да си оправят икономиката и държавата.
Явно докторите се намесиха и резултата се вижда.Когато си вземаш лекарствата всичко е наред.
Коментар