If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знаеш ли колко ни топлят нас с тебе цените на жилищата в Москва и Ню Йорк , тук съм набил пари в стрителство та което цената всяка година пада и дори банките не го искат като обезпечение !
За сметка на това, не мога да се сетя дори за един иначе "ляв", който да не може да си го позволи .
Само се чудя болното човече, що не ходи да хвърля тапи в масква и да пие шампанско във владивосток, а все по Брюксел и Париж го тегли. ....Шизофрения.
Не знам аз съм бъдещ проруски сепаратист и не признавам нито леви нито десни вече не можеш да ме засегнеш на бсп ако това опитваш
Почти като шоуто Париж-Дакар, дето Камаз винаги печели в категория камиони. Сори ама спретнатия Запад не може един свестен камион да създаде , РОССИЯ ГО МОЖЕ!
Мани го тоя е чифут долу ми се засегна и ми обясни че изричайки името чифутско нарушавам законите. Нормално да плюе за сребърници и продава майка си. Стара традиция от юда.
Абе аз се притеснявам леля ти Магда Ташева да не ти се кара, че то БРИКС-а хубава работа ама тея там са все сирийци...това Бразилия, Китай, Индия...за Южна Африка да не говорим...
Почти като шоуто Париж-Дакар, дето Камаз винаги печели в категория камиони. Сори ама спретнатия Запад не може един свестен камион да създаде , РОССИЯ ГО МОЖЕ!
А костов и кунева ще си ги позволят. Ама Васко кръпката е яко скъсан и не може
За сметка на това, не мога да се сетя дори за един иначе "ляв", който да не може да си го позволи .
Само се чудя болното човече, що не ходи да хвърля тапи в масква и да пие шампанско във владивосток, а все по Брюксел и Париж го тегли. ....Шизофрения.
На голтаци като тебе и подобните ти които за дваесе сребърника плюят Родината си и продават майка си
Мани го тоя е чифут долу ми се засегна и ми обясни че изричайки името чифутско нарушавам законите. Нормално да плюе за сребърници и продава майка си. Стара традиция от юда.
Така е, ами цените на апартаментите в Москва ще ли си ги позволят нашите русофоби -смотани десни с раздърпани скъсани сини пуловери? Те си мислят, че дясната политика е само да крякаш за свобода, а не лобита на едрия бизнес, дето няма да им даде и троха. Жалки са
А костов и кунева ще си ги позволят. Ама Васко кръпката е яко скъсан и не може
Еми нищо чудно ама нали тук пропагандата е че руснаците са скъсляци. Ако отиде средностатистическия русофоб (за щастие само 5% от населението на България) в Москва ще му се завие свят порше след порше има на улицата.
Така е, ами цените на апартаментите в Москва ще ли си ги позволят нашите русофоби -смотани десни с раздърпани скъсани сини пуловери? Те си мислят, че дясната политика е само да крякаш за свобода, а не лобита на едрия бизнес, дето няма да им даде и троха. Жалки са
Коментар