Първоначално изпратено от panterata na pop folka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Слава Богу, че по някаква случайност сме в НАТО и ЕС... поне днес не ни се случва това, през което преминават украинците...
И още нещо през 1945 г. мирните софиянци бяха избивани от комунистите (американците ги избиваха през 1943-44)...
Пропускате Коларовград, Шапка, няма ли да вземеш отношение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекъде видя окупация приятелю.окупирани са във крим от твоите.нали знаеш че можеш да отидеш там да се чувстваш окупиран от твоите
Ако докажеш, че можеш да се освободиш да речем с един референдум от американските бази, тогава ще се съглася с теб, че не сме окупирани!
Нима не те притесняват предложенията на Паси за ядрените играчки?
А за, че Крим е окупуран от "нашите", извинявай, но писъците Ви ни правят изкуствено русофили.
Познавам достатъчно руснаци, които мразят руската политика и Путин, и са се американизирали окончателно.
Наши и ваши, не ме вкарвай в тая игра!
Даже в Брюксел бяха възмутени от Обама, какви условия поставя на Европа, за да "помогне" на Украйна!
Тя се вижда помощта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stobov Разгледай мнениеИнтересно е защо американците са тук и искат преданост от нас! Нали те избиваха мирни Софианци през 1945 г. Цар Борис трети е казал " Винаги ще сме със Германия, но никога против Русия" .
-----------------------------------
Понеже си нов ник и винаги подходам приятелски - задай си по-конкретно въпрос?
Гледал е БГ - затова не влизате във ВСВ срещу Русия, а само пуска логистика.
После го убиват. И откакто БГ Империя става республика - следва нейния упадък.
П.П. Губи територии, икономически в кофата и т.н.
------------------------------------
Ако имаш конкретен върпос - задай. Ще те изслушаме с внимание, ако не е тролски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекъде видя окупация приятелю.окупирани са във крим от твоите.нали знаеш че можеш да отидеш там да се чувстваш окупиран от твоите
Щото аз не помня. Както напремето ни вкараха в Варшавския договор без да ни питат така сега ни вкараха в НАТО. Е тогава каква е разликата между двете ...никаква !
Мисля че ако имаше референдум както трябва да бъде в демократично общество мнозинството от народа щеше да иска да сме неутрални.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от stobov Разгледай мнениеИнтересно е защо американците са тук и искат преданост от нас! Нали те избиваха мирни Софианци през 1945 г. Цар Борис трети е казал " Винаги ще сме със Германия, но никога против Русия" .
Бе ти имаш ли средно образование? Не питам за да те обиждам, а защото всеки завършил средно би трябвало да е учил история, и да му е останало в главата че е имало всв, и че по туй време България обявява война на САЩ и Великобритания. Т.е са били воюващи страни.
Айде ся кажи за "братската" помощ от онуй време нещо.
ПП
Еййй, като скакалците са тея, да не кажа кат циганите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСериозно?!
Не помнят, че Варна се е казвала град Сталин, а Добрич - Толбухин?
П.П. БГ История е доста по-мощна от подобни смешни простотии и като измре нашето поколение - ще се оцени.
Вие сте промити мозъци - меко-казано с тая Русия. Безсмислено е да давам примери.
Но Русия е държава на 300 години - колкото и УСА - щом ви кефи да сте роби на такива - ваш проблем - не мой
Добрич беше Толбухин до 90-те.
Аз не разбирам докрай твоята позиция. Анти- рус, но про- Какво?
И Русия, и САЩ действат от позиция на силата. Никоя от тях не приритва за нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАз смятам,че проблема на България трябва да го търсим в политиката на
валутния борд.Махнат ли го нещата ще погръгнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеЗасега сме в страна под натовска окупация, за която даже си плащаме!
За Северна Корея, да го мислят корейците!
А българските поколения, ако има такива, след агресивната американо-западноевропейска демокрация, дано живеят в свободна страна свободна от "свободните" пазари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСериозно?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеЗасега сме в страна под натовска окупация, за която даже си плащаме!
А българските поколения, ако има такива, след агресивната американо-западноевропейска демокрация, дано живеят в свободна страна свободна от "свободните" пазари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениебратле маранди е прав . нека разгледаме нещата от един друг ъгъл.СЕГА нека разгледаме българия като обща тоалетна на две къщи с ограда и тоалетната е на неутрална територия.сега въпроса ми е следния:???------АКО ти аз и други като нас сме родени в тоалетната означава ли че трябва да се гордееш с произхода си и да считаш че щом родината ти е тоалетната ти трябва да се чувстваш длъжен да живееш там докрая.чакам отговор от родолюбците дето и те не знаят защо са такива
валутния борд.Махнат ли го нещата ще погръгнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениети в каква страна живееш------натовска или севернокорейска и за каква мечтаеш да отгледаш потомството си
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНяма носталгия, а и нямам причини за такава. Не знам дали и родителите ми помнят времената на култа към личността.
Има сценарии, в които биваме въвличани чрез медии/пропаганда и едностранчива политика. На мен не ми харесва да съм про и анти изначално по някаква тема, а още по- малко по такъв сложен геополитически и икономически казус.
П.П. БГ История е доста по-мощна от подобни смешни простотии и като измре нашето поколение - ще се оцени.
Вие сте промити мозъци - меко-казано с тая Русия. Безсмислено е да давам примери.
Но Русия е държава на 300 години - колкото и УСА - щом ви кефи да сте роби на такива - ваш проблем - не мой
Коментар
Коментар