IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Като ти чета глупостите как Русия щяла да защити Света - пази боже и колкото Чавес оправи Венецуела да пръщи от мизерия и безпорядък.Как ще го защити - като вземат да изстрелят някоя балистична ракета ли?
    ЕС и УСА и казаха, че няма да се намесват заради Украйна военно.

Само БГ матрьошките продължават да повтарят като папагали, че ги е било страх.

П.П. ЕС си има мегдан за разширяване, дори и ЮКей да излезе от ЕС.

Хубавото е, че матрьошките нямат бягане от азиатските си корени ( монголски роби ) и затова Юръп ще ги остави да се върнат в Азия, където винаги са си били като манталитет

Коментар

• Forex Master

Като ти чета глупостите как Русия щяла да защити Света - пази боже и колкото Чавес оправи Венецуела да пръщи от мизерия и безпорядък.Как ще го защити - като вземат да изстрелят някоя балистична ракета ли?
      D.Y.F-091066

Коментар

• barbaron

Спориш просто и там е една демокрация разпробита. Причините са фундаментални - суровини се харчат като за световно, харчат като обезумели и се трепят за тях.
        Знаеш ли колко е ментарска ситуацията на Русия по отношение на суровините ? Те ще добиват още 3-4 години петрол с новите сондажи които американците и канадците им направиха защото са дренажни и с експлоатацията им бързо се запълват. Т.е. Путин петрол няма пак и само се мисли че са излъгали янките и канадците да му направят добив по нова технология.
        Така че в общи линии ресурси дори няма и цената им ще скочи зверски - европейските банкстери сега като ги ужили здраво едва ли ще рефинансират подновяване на добива.Нали се сближава с Китай ! Те ли ще го рефинансират ?
        От друга страна запада се вижда колко успешно вече инвестира и срещу една камара пари поне украинки ако получи.Украинците на запада не му трябват - големи са побойници и мафиоти, руснаците са като ангелчета в сравнение с тях.
        И двете страни са прекарини и в отношенията им строи простотия до шия !!!!! Обаче заплашват със сила и ядрени оръжия защото са прости тъпанари.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
          Не виждам много връзката с Украина.
          Повече връзка има отколкото твоята мижава пенсия.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Че си икономически неграмотен, знаем вече. Не го демонстрирай отново
            А и пропуснах да споделя - пенсионер съм, но това не влияе много на процента данък
            Няма да споменавам данъците за жилищата и наемите, нито за това - как да инвестираш, за да си намалиш легално данъците,
            за да не получиш удар ти или местният Форекс-Мунчо
            Marandi е по-търпелив, може да ви обясни как става
            Тя Шапката ме е игнор, понеже всичко му е ясно

П.П. Виси си в Шумен и громи Виза и Мастъркарт - скоро очаквай и фалита на Пейпал - пак заради Джуджи

Иначе преди 2-3 месеца им бях писал, че още тази година Русия ще изпадне в рецесия, на което Маркуфф-ците ме убеждаваха, че съм изтрещял.
            Last edited by marandi; 26.04.2014, 17:00.

Коментар

А и пропуснах да споделя - пенсионер съм[/B]
              За разлика от българските миячи на чинии на Запад добрали се до някаква мижава пенсия, веж какво правят младите хора на Запад...

NSA whistleblower Edward Snowden has been inaugurated as the Rector of the University of Glasgow after a sweeping win at a student vote. Over the next three years, Snowden will officially represent the university’s students – presumably via the internet.

Glasgow University’s splendid Bute Hall was packed Wednesday morning as the students hailed their new rector – the former NSA contractor and CIA employee Snowden.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                И още един въпрос, не само към енергетик,
                Ами и към мурзилките:
                След отказ от виза и мастеркард, как смятате че средния руснак ще може да пътува зад граница както е свикнал, защото си мисля че освен в раша никъде не приемат рубли?
                Бе, според БГ матрьошките цял Свет се върти около хемороидите на Джуджи, барабар с финансовия сектор. Та, сещай се ....

П.П. Иначе малко по-сериозно - ако БГ матрьошките имаха понятие какво значи Пейпал и видеха таксите за Русия, щяха отдавна да знаят, че тя се води африканска държава като риск.

Матрьошките пуснаха подобен оператор отдавна ( преди 2 години по памет ) - пробвай рубли да обърнеш в долари и да ги изнесеш от Русия по твоя сметка и да се посмееш от такси

П.П.П. Иначе си прав - и Русото си мислеше, че това е икономически форум, а то се оказа партийно събрание на изкукуригали БГ матрьошки ( супер неграмотни, което дразни )
                Last edited by marandi; 26.04.2014, 16:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  И още един въпрос, не само към енергетик,
                  Ами и към мурзилките:
                  След отказ от виза и мастеркард, как смятате че средния руснак ще може да пътува зад граница както е свикнал, защото си мисля че освен в раша никъде не приемат рубли?
                  хехе
                  средният руснак ще пътува с кеша в джоба. средният българин ще си точи кредитните линии...........

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Само че тоя канал е правен от Руснаците , когато тези земи си бяха част от Русия и СССР ....... най много да се наложи да си го приберат като Укранците не могат да го стопанисват като хората.....
                    В никакъв случай от руснаците!!!От рускините,може!!!Руснаците в 11 часа бяха пияни!!!

Коментар

Не знам как е при теб, но при мен не е така
                      Плащам си с кеф данъците (около 18 000 евро на година), защото знам, че ако някой сгази лука ще го хванат бързо за ушите и ще го поставят там, дето му е мястото; защото в аптеката не плащам а след доктор ми връщат парите, защото за последните 30 години си спомням само един случай за опит за измама на изборите, защото каквото чета в Интернет това чета и във вестника, защото ... сещаш се какво още
                      Че ти си се счупил от данъци бе, богаташ.
                      Дето щеше да купуваш квартал в София. Къде си тръгнал с 40 хилки доход.
                      А какви ги разправяше....
                      От французите си прихванал само свръхсамохвалството им. Първи са в света по нарцисизъм, ама до двайсетина години арабеските и неграта ще им разкатаят фамилията. И внуците ти ще станат мусулмани. Задели им по някое евро за сюнет.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• И още един въпрос, не само към енергетик,
                        Ами и към мурзилките:

Коментар

Правилно. Русия да си прибере Канала, а Украина - Кримската Земя
                          Скоро Русия ще си прибере Канала заедно с Днепър и Киев. Няма да ги оставят на американските перкендета. Крим вече си го прибра.
                          А ако не пуснат водата, то Русия ще им спре газа. Както и достъпа на украинските производители на руския пазар.
                          Да си продават стоката на Полша, която ще им осигури американски газ.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Кризата в Украйна вече ни струва много.
                            От това кога и как ще завърши зависи бъдещето на България.
                            Каква компенсания получаваме за това , че поддържаме САЩ?
                            Защо да подкрепяме САЩ в безумната им амбиция за световно господство ?
                            Изкуствено прекъснатата ни връзка с руския пазар ни носи само загуби
                            Руснаци инвестират в България и харчат парите си тук.
                            Какво освен цветна революция и скъп ток е дала САЩ на България?
                            Защо САЩ и Канада не махат визите за българи.
                            Келешитв от форума защо мълчат?
                            Last edited by robert; 26.04.2014, 16:07.

Коментар

• Енергетик, любопитно ми е защо слагате Китай в сметката срещу САЩ?
                              Ти според мен си доста обективен с лек уклон към раша. Разбира се няма нищо лошо човек да има предпочитания, но не трябва да се бърка желанието с действителността. Същото е с виза и мастеркард, те имат този бизнес много преди на руснаците да им РАЗРЕШАТ да имат сметки в чужда валута. А и транзакциите им в раша са нищожен процент от всичките им транзакции.
                              Но добре де, кажи за Китай мнението си,

Коментар

• Хубаво нещо са санкциите, особено когато газиш страни от типа на Сирия, Иран и пр. В казусът с Русия обаче нещата не са толкова розови.

Преди месец един от най-видимите и впечатляващите удари беше отказът на Visa и MasterCard да обслужват картите на банка "Россия". Още тогава беше ясно, че за тия компании няма да има повече бъдеще на руския пазар, но явно на някои не им се вярваше. Да, ама това вече е факт

Putin Says Visa and MasterCard Will Lose Market Share in Russia
                                http://www.businessweek.com/news/201...hare-in-russia
                                "...Putin said Visa and MasterCard are “very susceptible to political influence and pressure,” and Russia will continue to create its own national payments system..."

А ето я и реакцията на финансовите пазари:

Visa Tumbles as Russia Sanctions Threaten to Crimp Profit
                                http://www.bloomberg.com/news/2014-0...mp-profit.html

И това е само за загрявка - какво правим когато Китай форсира създаването на своя система за картови рзплащания ? Щото няма начин да не са си направили изводите !

След този случай струва ми се, че САЩ ще имат проблеми да убедят други мултинационални компании да си зарежат бизнес за милиарди, само за да може Кери, Байдън или друг второстепенен политик да се пъчи пред камерите как "предупреждавал" и "наказвал" лошите руснаци, без това да има никакъв реален ефект върху руската политика.

Коментар

Working...
                                X