IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_0...keti-Tou-5356/

Не знам доколко е вярно.

Възможно е, при това напълно. Аз попитах, щото преди време я нищихме тая тема в един спец. форум, та се оказа, че са основно с трофейно оръжие, но не само. Имаха например ПТУР Корнет, което е нещо много актуално и сериозно.

Коментар

• Руските капитали се спасяват в чужбина

Само през януари и февруари тази година от страната са изтекли близо 35 милиарда долара.

http://www.dw.de/%D1%80%D1%83%D1%81%...%B0/a-17509655

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ

В продължение на години руската икономика отбелязваше постоянен растеж от седем процента годишно. Но от няколко години насам нещата се промениха и новата ситуация застрашава бавно укрепващата средна класа. Фаталното е това, че в Русия производство почти няма - стабилността на цялата икономика зависи изцяло от износа на суровини.

Елитите напускат, инвеститорите са пасивни

Марат Гелман е бивш сподвижник на президента Владимир Путин, допринесъл в значителна степен за първата му изборна победа през 2000-та година. През 2002 той обаче се дистанцира от Путин и от политиката. Междувременно констатира, че елитите просто напускат страната. "На управляващите това обаче очевидно им е безразлично - за тях този аргумент няма значение. В крайна сметка енергийният сектор не зависи пряко от наличието на работна ръка в страната. Достатъчно е неколцина да работят на по няколко смени в Сибир, за да се подсигурят доставките на нефт и газ."

Тревожно обаче е не само това, че представителите на средната класа и добре образованите млади хора бягат от страната. Чуждестранните фирми също се въздържат да инвестират - истинският проблем е непредсказуемостта в поведението на властите. Заради пропагандата в медиите става все по-трудно да се направи реална преценка на нещата. Валерий твърди, че е все по-трудно да се намерят достоверни информации по важни въпроси: "Това, което се случва в страната, изобщо не ми харесва - нито закриването на независимите медии, нито организираното от Путин анексиране на Крим. Аз нямам нужда от Крим, особено пък на тази цена". Някои експерти още отсега смятат, че задаващите се нови разходи по финансирането на Крим допълнително ще ускорят икономическия регрес на Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
        Добре, извинявам се на аудиторията.
        браво, за сефте да видя някой да си признае, че е сгрешил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
          Това пък къде го срещна?
          Бойци на сирийската опозиция получили противотанкови управляеми ракети „Тоу” американско производство, съобщил днес вестник ”Вашингтон пост”.

Подчертава се, че за първи път такова оръжие се оказало в ръцете на опозиционните бандитски групировки.

Официални лица на САЩ се отказали да обсъждат въпроса за това, как ракетите са могли да попаднат в Сирия. Но те не станали да отричат, че бойците на сирийската опозиция разполагат с такива ракети.

По-рано, по данни на „Вашингтон пост”, САЩ доставили такова оръжие на Турция, а през декември миналата година Пентагонът се съгласил да продаде 15,000 ракети „Тоу” на Саудитска Арабия.
          http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_0...keti-Tou-5356/

Не знам доколко е вярно.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ти си се нагълтал с антируска пропаганда като патка с американска царевица. И дрънкаш тъпотия след тъпотия.
            Сталин бил избил една четвърт от населението на Русия?!?!?!? Ти чуваш ли се какви идиотии приказваш?
            От всяко семейство по един??? Малоумен ли си?
            Или просто платена американски агитатор?
            Не е платен американски агитатор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
              Пак се започна писането на глупости за определен град, регион и хора. При това, убеден съм, че го пише някой, дето не е стъпвал там. За отличните ни отношения с Република Турция, за това, че сме съюзници и още много неща, едва ли е нужно да се пише... Като цяло, спри да драскаш тъпотии и да правиш несъстоятелни аналогии.
              Добре, извинявам се на аудиторията.
              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                Да слуша. А ние ще четем и коментарите:
                "
                This video shows what RT is all about. This channel has nothing to do with journalism and everything to do with Kremlin propaganda."

Милото Ти, поне не ме повтаряй за четенето на коментарите!

Иди и виж рейтинга на РТ и американските телевизии сред американското население!

А ако си мислиш, че троленето е български лиценз, няма как!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  Много ми е интересно да видя дали прехвалените спецназ стават за нещо. До момента са имали само грандиозни провали. Където отидат да спасяват заложници умират минимум 150 цивилни. Сега воюват на чужда територия срещу украинската армия. Според мен ще се окаже, че за нищо не стават и бързо ще загубят позиции. Без поддръжка от месните не могат да се справят а такава няма. Единствения им шанс е широкомащабна офанзива на руската армия. Това би било края на Русяия. За тяхно съжаление за пореден път Путин жертва живота им като някакви пешки. Традициите в това отношение са големи. Ленин изби над 15 милиона руснаци, Сталин 40 милиона, после темпото рязко намаля. В тази азиатска държава никога не е имало уважени към човешкия живот, дори и по царско време.
                  Ти си се нагълтал с антируска пропаганда като патка с американска царевица. И дрънкаш тъпотия след тъпотия.
                  Сталин бил избил една четвърт от населението на Русия?!?!?!? Ти чуваш ли се какви идиотии приказваш?
                  От всяко семейство по един??? Малоумен ли си?
                  Или просто платена американски агитатор?

Коментар

Много ми е интересно да видя дали прехвалените спецназ стават за нещо. До момента са имали само грандиозни провали. Където отидат да спасяват заложници умират минимум 150 цивилни. Сега воюват на чужда територия срещу украинската армия. Според мен ще се окаже, че за нищо не стават и бързо ще загубят позиции. Без поддръжка от месните не могат да се справят а такава няма. Единствения им шанс е широкомащабна офанзива на руската армия. Това би било края на Русяия. За тяхно съжаление за пореден път Путин жертва живота им като някакви пешки. Традициите в това отношение са големи. Ленин изби над 15 милиона руснаци, Сталин 40 милиона, после темпото рязко намаля. В тази азиатска държава никога не е имало уважени към човешкия живот, дори и по царско време.

В главата ти битуват неща които ги няма в реалния свят.Да не си пушил докато гледа поредната американска чекия за Рамбо?Щото аз ги видях в Крим.Да знаеш стават.А като излезеш от дупката и видиш че някой от тях те чака ще напълниш гащата.От синята сбирщина нищо не става не мое да излезете 100 човека на улиците иначе по форумите много ви бива

Коментар

Ами време е!
                      Няма само САЩ да доставят противотанкови ракети "Тоу" на талибаните в Сирия.

Това пък къде го срещна?

Коментар

Това са глупости. СпН има към различните родове войски, плюс различни неща - ФСБ, ФСС и т.н. Относно провалите, питай ги в Чечения и Грузия, примерно.

Коментар

СМЕШЕН ...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Време е Русия да достави модерно противотанково въоръжие на въстаниците за да защитават домовете си от наемниците платени с изнесеното от ЦРУ украинско злато.
                            Ами време е!
                            Няма само САЩ да доставят противотанкови ракети "Тоу" на талибаните в Сирия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Мисля си няколко ракети на майдана ще е по добрия вариант.Да не остане камък върху камък
                              Няма нужда. То и сега майдана си е едно громно сметище в центъра на Киев. Всички украински клошари и сега са там и през вечер атакуват Радата за да има къде да нощуват.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Време е Русия да достави модерно противотанково въоръжие на въстаниците за да защитават домовете си от наемниците платени с изнесеното от ЦРУ украинско злато.
                                Не мисля ...
                                Някой може да пострада от незнание, как да използва оръжието ...
                                Трябва подготвен човек...
                                Руснаците са започнали маневри на границата ...
                                ...
                                За жалост, нещата отиват баш натам...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X