Много ми е интересно да видя дали прехвалените спецназ стават за нещо. До момента са имали само грандиозни провали. Където отидат да спасяват заложници умират минимум 150 цивилни. Сега воюват на чужда територия срещу украинската армия. Според мен ще се окаже, че за нищо не стават и бързо ще загубят позиции. Без поддръжка от месните не могат да се справят а такава няма. Единствения им шанс е широкомащабна офанзива на руската армия. Това би било края на Русяия. За тяхно съжаление за пореден път Путин жертва живота им като някакви пешки. Традициите в това отношение са големи. Ленин изби над 15 милиона руснаци, Сталин 40 милиона, после темпото рязко намаля. В тази азиатска държава никога не е имало уважени към човешкия живот, дори и по царско време.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКакто малко по-надолу сам отбелязваш това не е народа а диверсанти от вражеска държава. Мисля, че е нормално украинската държава да защити гражданите си от въоражена агресия на съседна държава.
Никога не съм твърдял такова нещо. Как се нарича човек който лъже? Лъжец, нали? А който лъже нагло, се нарича нагъл лъжец.
В Украйна срещу превратаджийската хунта са не военни от руската армия, ами руското население на Украйна. И всичките опити на проамериканската хунта да докаже че има руски военни там са неуспешни.
Впрочем съвсем скоро в Украйна ще влезе редовна руска армия. Ако хунтата не прекрати убийствата на руснаците в Източна Украйна, то влизането е въпрос на часове. Най-много ден-два.
Мисля, че е нормално украинската държава да защити гражданите си от въоражена агресия на съседна държаваНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТова е ясно.Няма кой да му дава пари.Щото освен да се обича американската власт не е достатъчно трябва и да се работи поне на три места за да има къде да се спи и какво да се яде.Бай Факи е на издръжката на мама и тати и громи Русия и Путин от землянката.А Путин не знае че Бай Факи му се перчи и му показва мускули.Предполагам че нашия герой ако види Путин на една ръка разстояние ще напълни гащата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеАбе не знам дали има друг ник, но определено не е в САЩ, поне според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВреме е Русия да достави модерно противотанково въоръжие на въстаниците за да защитават домовете си от наемниците платени с изнесеното от ЦРУ украинско злато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНашите телевизии викат на протестиращите сепаратисти.А на хунтата в Киев законната власт.Как да гледаш такива медии?
МакМедии... Като "ястията" в Макдоналдс. Наименованието различно. Съдържанието едно и също, спуснато от пропагандната машина на натовците.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВреме е Русия да достави модерно противотанково въоръжие на въстаниците за да защитават домовете си от наемниците платени с изнесеното от ЦРУ украинско злато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБай Факи що си мисля че другия ти ник е равновесие?Вземи та ми кажи вараврите на север от Мексико защо избхиват невинни хора по цял свят и грабят природните им ресурси
Абе не знам дали има друг ник, но определено не е в САЩ, поне според мен.
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=ZxbSmNZVsBI
Някой се оплакваше, че се пишело на руски в сайта.
Затова нека слуша Лавров на английски!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеДа бе човек, аз не споря, че няма нищо общо...
ама го кажи на ония в Кърджали и ония на юг, че няма нищо общо. (недай си боже ако стане).
И не съм неграмотен, ако искаш да знаеш.
Пак се започна писането на глупости за определен град, регион и хора. При това, убеден съм, че го пише някой, дето не е стъпвал там. За отличните ни отношения с Република Турция, за това, че сме съюзници и още много неща, едва ли е нужно да се пише... Като цяло, спри да драскаш тъпотии и да правиш несъстоятелни аналогии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеСАЩ са създадени от Британия и говорят английски. Ти какъв искаш да говорят - индиански ли?
Докато варварите на север от Украйна не само че нямат собствен език, но и името на държавата си са го краднали от шведско племе в което е имало руси пички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеДа бе човек, аз не споря, че няма нищо общо...
ама го кажи на ония в Кърджали и ония на юг, че няма нищо общо. (недай си боже ако стане).
И не съм неграмотен, ако искаш да знаеш.
аз не споря, че няма нищо общо...
Ти си неграмотен политически. Налапал си се с американска царевица и мислиш, че всичко ти е ясно, а то в главата ти едни псевдодемократични клишета.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми поне БНТ и БТВ гледай...
Имат и двете телевизии екипи в Южна Украйна...
Полувината искат федерация а другата полувина искат в Русия...
Само 5% са за оставяне в Украйна...в този вид..
Хунтата е общо названия за властта в КИЕВ и ако не го виждаш тогава си марионетка.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКакто малко по-надолу сам отбелязваш това не е народа а диверсанти от вражеска държава. Мисля, че е нормално украинската държава да защити гражданите си от въоражена агресия на съседна държава.
Имат и двете телевизии екипи в Южна Украйна...
Полувината искат федерация а другата полувина искат в Русия...
Само 5% са за оставяне в Украйна...в този вид..
Хунтата е общо названия за властта в КИЕВ и ако не го виждаш тогава си марионетка.......
Коментар
Коментар