IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    ... а диверсанти от вражеска държава. ...
    така ли ?
    от къде Ви е "информацията" ?
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Натворил си куп идиотии.

Няма нищо общо между ситуацията в Украйна и България. НИЩО общо.

Първо. В България има демократично правителство избрано по конституционния ред. То не е превратаджийска хунта, като в Киев.

Второ. Турското население е доста добре представено в правителството чрез ДПС, която държи около 1/3 от властта. Видимо. А невидимо може и повече.

Трето. Сегашното демократично българско правителство няма никога да изпрати военни части, които да убиват българските граждани, както това прави незаконната хунта в Украйна.

Има и още, ама ми омръзна да обяснявам на неграмотковци.
      Да бе човек, аз не споря, че няма нищо общо...

ама го кажи на ония в Кърджали и ония на юг, че няма нищо общо. (недай си боже ако стане).

И не съм неграмотен, ако искаш да знаеш.
      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        А каква е сегашната хунта, която праща срещу народа си не невъоръжени полицаи, ами армията с оръжие и бронирана техника?
        Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        И от тъй наречените "специални части" няма и папер да остане, като ги погне руския Спецназ.
        Както малко по-надолу сам отбелязваш това не е народа а диверсанти от вражеска държава. Мисля, че е нормално украинската държава да защити гражданите си от въоражена агресия на съседна държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          САЩ са създадени от Британия и говорят английски. Ти какъв искаш да говорят - индиански ли?

Докато варварите на север от Украйна не само че нямат собствен език, но и името на държавата си са го краднали от шведско племе в което е имало руси пички.
          САЩ са създадени ВЪПРЕКИ волята на Британия!
          И е било въпрос на един глас по-малко, да се приеме немският език за официален, а не английският!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Межудругото, когат САШ (кат същи, мрсни сепаратисти), се отдделят от Британия, прави ле са билЕ ?
            Всяка монете има две страни. Важно е коя му харесва на човек лично.
            Въпрос на избор.

Коментар

САЩ са създадени от Британия и говорят английски. Ти какъв искаш да говорят - индиански ли?

Докато варварите на север от Украйна не само че нямат собствен език, но и името на държавата си са го краднали от шведско племе в което е имало руси пички.
              Межудругото, когат САШ (кат същи, мрсни сепаратисти), се отдделят от Британия, прави ле са билЕ ?
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Бай Факи пиндостанците да не би да имат език писменост и култура?Ти сигур приказваш на американски

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                  .Не ми се мисли какво би станало ако тези в Кърджали тръгнат да завземат обществени сгради и полицейски управления и сегашната хунта изпрати срещу народа си армия с оръжие и бронирана техника.

Съвсем скоро Ердоган може да покаже на тези убийци, подкрепяни от американските агресори, ЧЕРВЕН КАРТОН.

И от тъй наречените "специални части" няма и папер да остане, като ги погне турския аскер/бозкурт. ..
                  Натворил си куп идиотии.

Няма нищо общо между ситуацията в Украйна и България. НИЩО общо.

Първо. В България има демократично правителство избрано по конституционния ред. То не е превратаджийска хунта, като в Киев.

Второ. Турското население е доста добре представено в правителството чрез ДПС, която държи около 1/3 от властта. Видимо. А невидимо може и повече.

Трето. Сегашното демократично българско правителство няма никога да изпрати военни части, които да убиват българските граждани, както това прави незаконната хунта в Украйна.

Има и още, ама ми омръзна да обяснявам на неграмотковци.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Добра новина!

Министър Стойнев: Няма да спираме "Южен поток"

Проектът „Южен поток” няма да бъде прекратен, обяви енергийният министър Драгомир Стойнев в Брюксел след среща с комисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер. Това съобщи кореспондентът на Българското национално радио в белгийската столица.

По думите на Драгомир Стойнев България върви в правилна посока по отношение на спазването на европейското законодателство и няма причини да отлага строителството на газопровода.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Даже не знам за какво говориш )

А по повод красотата по-доле, бих желал да напомня че даже кремл е построен от не рушняци ами англичани
                      Дане говорим за Санкт Петербург който е това което е благодарение на швабите.
                      Изобщо рушняците са паразити - всичко което имат са го краднали или някой друг - не рушняк го е свършил.
                      Даже собствен език нямат, говоретна старобългарски
                      Бай Факи пиндостанците да не би да имат език писменост и култура?Ти сигур приказваш на американски

Коментар

Даже не знам за какво говориш )

А по повод красотата по-доле, бих желал да напомня че даже кремл е построен от не рушняци ами англичани
                        Дане говорим за Санкт Петербург който е това което е благодарение на швабите.
                        Изобщо рушняците са паразити - всичко което имат са го краднали или някой друг - не рушняк го е свършил.
                        Даже собствен език нямат, говоретна старобългарски
                        Бай Факи понеже не спираш да пишеш простотии се налага да ти кажа че строи този който дава парите.Гладни архитекти и зидари колкото искаш.Само и подай пет лева и ще се избият като улични песове за коричка хляб.То сигур в древния Рим императорите и сенаторите са бачкали по строежите

Коментар

• Внукът на Путин му се обажда:
                          - Дядо, а къде е Крим?
                          - В Украйна...
                          - Дядо, направи нещо, моля те... На контролното по география съм писал, че е в Русия

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                            Ама ти освен виден макроикономист си бил и гениален геополитик

Браво бе, тъй значи, на никой не му пукало за Украйна !!!

С територия колкото Франция, в центъра на Европа, с 46 000 000 население (разбирай - огромен бежански потенциал ) !!!

Принуден съм отново да повторя, специално за теб - УКРАЙНА КАТО МАЩАБИ Е СИРИЯ х 2 , БОСНА х 10 И КОСОВО х 20 !!!

Така че налага се да ти съобщя неприятната вест, че на абсолютно всички (САЩ, ЕС, Русия ...) много даже им пука, а тепърва ще им запуква все повече ...

Частично съм съгласен с теб - че им пука. Но не заради 46 млн.
                            Желязо , въглища, никел. И какво ли още не. Затова им пука.

Коментар

• до gigov

...
                              Не ми се мисли какво би станало ако тези в Кърджали тръгнат да завземат обществени сгради и полицейски управления и сегашната хунта изпрати срещу народа си армия с оръжие и бронирана техника.

Съвсем скоро Ердоган може да покаже на тези убийци, подкрепяни от американските агресори, ЧЕРВЕН КАРТОН.

И от тъй наречените "специални части" няма и папер да остане, като ги погне турския аскер/бозкурт.
                              Last edited by Eon; 24.04.2014, 15:37.
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Катрин Аштън призова въоръжените формирования в Украйна да бъдат принудени да предадат оръжията си

http://www.focus-news.net/news/2014/...hiyata-si.html

Последните новини от Източна Украйна, особено за отвличания, мъчения и убийства будят сериозни безпокойство”, се казва в изявлението на Аштън.

Нападението срещу украинските военни части в град Артьомовск през изминалата нощ е било ръководено от руски войници. Това заяви украинският вътрешен министър Арсен Аваков, цитиран от изданието „Лига”.
                                В своя профил в социалната мрежа министърът е посочил, че нападението е извършено от около 70 души, начело с руски военни. Според министъра руските военнослужещи присъстват на много снимки, направени в Славянск.

Самопровъзгласилият се за кмет на Славянск Вячеслав Пономарев обяви, че ще бъде „разтрелян всеки, у когото бъдат открити листовки”. Става дума за разпространените от украинските сили листовки с указани за мирното население, предаде УНИАН

Коментар

Working...
                                X