IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много ТОЧНО написано ...
    http://vz.ru/politics/2014/4/24/683815.html
    ...
    Сега, се очаква от запад да влязат НАТОвски "миротворци" ...

Нещата отиват към логическият си край..
    Жалко за Украйна ...
    ОЩЕ ЕДНА унищожена от ЩАТИТЕ държава ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      В Украйна да не са дошли на власт муджахидините..?
      Като гледам баш те са.....
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Мечтите са хубаво нещо.И аз така чакам вече много години Джулия Робъртс да се обади............
        Ти докато я чакаш тя удъртя бе...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          По-лошо Чиче...
          Платена от америка родоостъпническа паплач...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            http://e-news.in.ua/in-ukraine/8613-...i-v-kieve.html

Да живее свободата и демокрацията !!!

Коментар

• http://e-news.in.ua/in-ukraine/8613-...i-v-kieve.html

Да живее свободата и демокрацията !!!

Коментар

• В Украйна опастноста от повторение на Сирииският сценарии става все по-голама.
                Масирана гражданска война с много разрушения и кръв.Не бих се учудил,ако
                се появят задължителните талибани-главорези които режат глави.Кой има сметка
                от това,два братски народа да се бият?Дано разумът надделее иначе горко за
                самите украинци.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Не ми трябва да слушам какво приказват някакви хора които си нямат идея какво говорят. Господството на САЩ се крепи на възможността им да влият на останалия свят. Ако не могат да влияят нямат господство и губят основния си коз. Може да толерират някакви идиоти които си тормозят собствената страта, но за последните 70 години не са толерирали нито един - пак да го кажа нито един режим, който се е опитвал да им ограничава възможността да налагат собствения си ред.

И резулатите от сблъсъка на всеки един режим със САЩ е напълно предсказуем. Държавата фалира, режима се срива. Понякога режима продължава да съществува във фалирала държава като се изолира - като Северна Корея и Куба. Но няма нито един случай за 70 години когато развръзката да е друга. Или приемат американските условия или фалират.

Пък Путин може да се прави на велик пред руските селяндури колкото си иска. Ще продължава да има тази възможност, но в една изолирана и фалирала Русия.
                  Правителството на Орешарски спешно трябва да се заеме със здравеопзването.Ще трябва да се наемат най добрите специалисти с които България разполага.И въпреки че равновестния не плаща здравни осигуровки трябва да му назначат лечение.Това че линейките тръгнаха от бензиностанциите не помогнаха.

Коментар

Ко става, джуджето е решило да си мери танковете, като няма какво друго да измисли и още не схваща че само го чакат с нетърпение да вземе да ги използва тези танкове че да върнат Русия в дивото средновековие.
                    На лекар скоро ходил ли си?Или тука фотумните палячовци ще накажете Путин?

Коментар

Хахаха доларът ще поскъпне рязко - това ще се случи. Хайде като бъкел не разбираш от икономика поне там не се опитвай да пишеш глупости.
                      Мечтите са хубаво нещо.И аз така чакам вече много години Джулия Робъртс да се обади............

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        На него ли?
                        Равновесния го знам тук от 6 години, и за разлика от теб да върже повече от едно изречение не му е никакъв проблем.
                        Литературните му способности се развиха пред очите ми, и винаги го чета с удоволствие - и като плюеше герб, и като плюе орешко. Най ме кефеше в темата за холтчето, но тук направо избива рибата. Малко захранка да фърли и рибоците кълват ли кълват.
                        Бая хлеб има да изядеш да се доближиш дори до него.
                        Ма разбира се че го знаеш нали сте едно и също

Коментар

• Поредна страница от победната война на Хунтата.
                          Само равновеснов може да обърне нещата.
                          Равновеснов отивай даброволец да се биеш за интересите на САЩ.

Сегодня в Краматорск вошли две колонны бронетехники. Очевидцы сообщают, что сторонникам федерализации Украины удалось остановить их продвижение в город. По имеющейся информации, экипажи шести боевых машин перешли на сторону протестующих. Кроме того, украинские военные, вошедшие в Славянск, подняли российский флаг.

Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/28009#ixzz2zrsf5n9b

Коментар

• markov

Помислих че си от тяхната кръвна група, тогава значи си женен за някоя рускиня от тия дето чистят в къщи един път в годината. Как може да си толкова облъчен ?
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Аман от пенсии вече..стига сте се плюли с децата бе - Как не ви е срам ?
                              Ми в случая ти ли си пенсията ....щото аз не съм ......ако почакам още 25-30 години може и да стана ...

Коментар

• markov

Аман от пенсии вече..стига сте се плюли с децата бе - Как не ви е срам ?
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X