IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    ЦИВИЛНИ - т.е. хора без униформа. Самите украинци - включитлено и руснаците от източна Украйна твърдят че и на протестите там и на окупациите хората всъщност са руснаци от другата страна на границата. Нали в един град тези малоумни руски военни бяха окупирали операта, щото си мислили че е общината.
    Тои представител на воиската на Украина казва че са местни .....Украински граждани блокират, обаче Равновесие по - компетентен.......вносни били.....стига се излага бе.

В Луганск и Донецк над 70-80% от населението е етнически Руснаци според официалната Украинска статистика ..... стига се самонавива че тези Руснаци не искат в Родината си а НАТО и да са в една държава с фашагите от Майдана......
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Предната вечер част от сепаратистите се объркаха и вместо кметството в Харков превзеха театъра за опера и балет. Очевидно не са били местни, написа във фейсбук журналист от града. Активистите поискали кметът да излезе и чак като видели сцената, разочаровани си тръгнали.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3986858

Силно местни хора - никога не стъпвали в Харков

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Пак лъжа пишеш Неравновесков....

Киев. Руски военни са се приближили плътно до границата на Луганска област и се намират в зоната на видимост на украинските граничари. Това във „Фейсбук” съобщава правозащитникът Константин Реуцкий, предаде Комментарии.
        „Руските части се доближиха плътно до границата на Луганска област. Те са в зоната на видимост на нашите граничари. Нашите части в Краснодон, Свердловск и Бирюково са блокирани от цивилни, хората не дават на военните да застанат на позиции. Информацията е потвърдена от офицери, с които сме в контакт”, съобщава Реуцкий.

Това не изглежда местните да са безучастни , и го говори Украинско длъжносттно лице.....
        ЦИВИЛНИ - т.е. хора без униформа. Самите украинци - включитлено и руснаците от източна Украйна твърдят че и на протестите там и на окупациите хората всъщност са руснаци от другата страна на границата. Нали в един град тези малоумни руски военни бяха окупирали операта, щото си мислили че е общината.

Коментар

Като гледам в този форум ти защиваш чужди интереси, в противоречие както с родната ни политическа принадлежност към ЕС, така и към военните ни съюзници от НАТО.

Или викаш твоята родина е Русия щото патриотизма ти е насочен все към нея.
          Теб не мога да те задмина ...ти по целуване на чужди задници си недостижим приятелче , и сам разрлавяше тук как националната принадлежност и возенето в трамваи било едно и също ......

Пък дали Нато ми е съюзник.....честно казано никои не ме е питал никога по въпроса искам или не, както не епитал и останалите БГ граждани на референдум... което изобщо не е в стила на демокрацията дето уж я изповядвате.
          Както навремето са ни вкарали в Варшавския договор така и сега в НАТО ....волята на народа никои не я брои ......

Коментар

Киев. Руски военни са се приближили плътно до границата на Луганска област и се намират в зоната на видимост на украинските граничари. Това във „Фейсбук” съобщава правозащитникът Константин Реуцкий, предаде Комментарии.
            „Руските части се доближиха плътно до границата на Луганска област. Те са в зоната на видимост на нашите граничари. Нашите части в Краснодон, Свердловск и Бирюково са блокирани от цивилни, хората не дават на военните да застанат на позиции. Информацията е потвърдена от офицери, с които сме в контакт”, съобщава Реуцкий.

Това не изглежда местните да са безучастни , и го говори Украинско длъжносттно лице.....

Какви грачари, Марков. Ако ги ударят ще е на първо място с авиация, после ще има десанти, а СВ са накрая... просто помпат мускули, за да си седнат на задници в Киев. Отдавна вече е ясно, че Русия всячески се опитва да избегне война в Украйна. Крим е стратегически важен и те просто нямаше как да не си го вземат, ама Източна Украйна...

Коментар

Местните - от другата страна на границата. Нали предаваха тези протести там - ами нямаше повече от няколко стотин човека. След това го гледах и щурмуването на сгради - и там по няколко стотин човека. И това в градове от по над милион.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                На него ли?
                Равновесния го знам тук от 6 години, и за разлика от теб да върже повече от едно изречение не му е никакъв проблем.
                Литературните му способности се развиха пред очите ми, и винаги го чета с удоволствие - и като плюеше герб, и като плюе орешко. Най ме кефеше в темата за холтчето, но тук направо избива рибата. Малко захранка да фърли и рибоците кълват ли кълват.
                Бая хлеб има да изядеш да се доближиш дори до него.

Питах те нещо, ама явно тая вечер няма да се правиш, че си в САЩ. Що се касае до трола, че не съм, няма и не мога да му бъда на нивото е вярно. За теб е върха и му се кефиш, надявам се не ти е и втори ник, че тогава вече съвсем я втаса.
                Повече няма да те храня и теб, сори.

Коментар

Теб те знаем че си безродник, преди 1-2 дни ни го обясни надълго и нашироко тук.
                  Ти за тридес сребърника кат нищо и гражданин на Северна Корея ша станеш кат ти гледам либерастките ценности.....
                  Като гледам в този форум ти защиваш чужди интереси, в противоречие както с родната ни политическа принадлежност към ЕС, така и към военните ни съюзници от НАТО.

Или викаш твоята родина е Русия щото патриотизма ти е насочен все към нея.

Коментар

Ще станем, колко му е. Аз лично веднага ще гласувам да влезем в Монако и да преминем на пряко управление от там който тях ги управлява - нямам идея каква им е офрамата, май някакви принцове имаха. Но щом не съм чувал за тях значи са добри управници
                    Теб те знаем че си безродник, преди 1-2 дни ни го обясни надълго и нашироко тук.
                    Ти за тридес сребърника кат нищо и гражданин на Северна Корея ша станеш кат ти гледам либерастките ценности.....

Коментар

Така пише по западните медии .....нямало подкрепа и всички активин били от Русия. Ама мисля че не е така просто доста играе цензурата в случая .........

По надулу пуснах едан новина дето на Украинските подразделения по границата с Русия местните ги били оградили и им пречеле да се разгърнат.....това изобщо не ми звучи като липса на подкрепа.......
                      Местните - от другата страна на границата. Нали предаваха тези протести там - ами нямаше повече от няколко стотин човека. След това го гледах и щурмуването на сгради - и там по няколко стотин човека. И това в градове от по над милион.

Коментар

В Крим влизането в Русия събираше десетки хиляди хора по площадите. В Източна Украйна, с много по големи градове събираше по няколко стотин - повечето руснаци преминали през границата. Те за това почнаха там с окупации и опити за превземане на сгради, просто защото нямат подкрепата на местното население в достатъчна степен. Разбира се все ще се намери някоя изкуфяла червена бабичка да се изкаже ентусиазирано за тях, но реално никъде не събираха никакви хора.
                        Така пише по западните медии .....нямало подкрепа и всички активин били от Русия. Ама мисля че не е така просто доста играе цензурата в случая .........

По надулу пуснах едан новина дето на Украинските подразделения по границата с Русия местните ги били оградили и им пречеле да се разгърнат.....това изобщо не ми звучи като липса на подкрепа.......

Коментар

Ми не знам къде виждаш същата логика ?

а) В България всички са от Монаки ?
                          б) В Монако всички са от България ?

Нещо логиката явно ти бяга като понятие .....
                          Ще станем, колко му е. Аз лично веднага ще гласувам да влезем в Монако и да преминем на пряко управление от там който тях ги управлява - нямам идея каква им е офрамата, май някакви принцове имаха. Но щом не съм чувал за тях значи са добри управници

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Да ама нямаше чествен референдум. В момента само предполагаш какво би било. По същата логика аз мога да кажа, че ако има референдум България да се присъедини към Княжество Монако над 50 процента ще гласуват с ДА.
                            Ми не знам къде виждаш същата логика ?

а) В България 90% от населението са от Монако ?
                            б) В Монако 90% от населението са от България ?

Нещо логиката явно ти бяга като понятие .....

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                              Новата шефка на FED си призна, че от 2015 се очаква рязко вдигане на основния лихвен процент за долара от сегашните 0,25% на "няколко процента".

http://www.federalreserve.gov/moneta...bl20140319.pdf

Как ще се отрази това на дълговете в долари, сами си представете..
                              Може би още през 2015-2017 ерата на USD ще приключи.
                              Горното е и безплатен съвет към пишещите тук форумци, които получават доходите си в "твърда" зелена валута... да си направят някои проверки, разсъждения и съответните изводи.
                              Ще се срутят суровините и развиващите се пазари ще пострадат. Една от най-солно засегнатите ще е Русия. САЩ ще са по-добре от всякога през последните 10 години. Всеки който разбира малко от икономика ще ти го каже. За ваше съжаление долара ще остане непоклатим. На този етап еврото не би могло да го измести.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Да ама нямаше чествен референдум. В момента само предполагаш какво би било. По същата логика аз мога да кажа, че ако има референдум България да се присъедини към Княжество Монако над 50 процента ще гласуват с ДА.
                                90%. Другите 10% ще са се объркали щото не могат да четат.

Коментар

Working...
                                X