IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Не знам с колко промит мозък трябва да си да си вярваш че населението в Крим от което около 90% етнически Руснаци при честен референдум няма да иска да се присъидини към родината си. Както и да им направиш референдум нагласите ще са такива .....абсолютно нормално Руснаците си искат Русия не Нато ........

Ако се стигне до референдум на 4-5 области от Украина в които етническите Руснаци са мнозинство резултата ще е подобен......Руснаците ще си искат в Русия , не в Нато.....
    В Крим влизането в Русия събираше десетки хиляди хора по площадите. В Източна Украйна, с много по големи градове събираше по няколко стотин - повечето руснаци преминали през границата. Те за това почнаха там с окупации и опити за превземане на сгради, просто защото нямат подкрепата на местното население в достатъчна степен. Разбира се все ще се намери някоя изкуфяла червена бабичка да се изкаже ентусиазирано за тях, но реално никъде не събираха никакви хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Не знам с колко промит мозък трябва да си да си вярваш че населението в Крим от което около 90% етнически Руснаци при честен референдум няма да иска да се присъидини към родината си.
      Да ама нямаше чествен референдум. В момента само предполагаш какво би било. По същата логика аз мога да кажа, че ако има референдум България да се присъедини към Княжество Монако над 50 процента ще гласуват с ДА.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Хахаха доларът ще поскъпне рязко - това ще се случи. Хайде като бъкел не разбираш от икономика поне там не се опитвай да пишеш глупости.
        Аха и кат поскъпне долара това е хубаво за и без това отрицателното външнотърговско салдо на САЩ ли бе.....палячо
        Или е хубаво че ъврху държавния им дълг ще се начисляват много повече лихви което ще им повиши бюджетния дефецит ли бе......смехуранчо

Аи стига ръси мъдрости в кавички
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
          няма нужда да тролиш повече, всички ти се смеят, както виждаш...
          На него ли?
          Равновесния го знам тук от 6 години, и за разлика от теб да върже повече от едно изречение не му е никакъв проблем.
          Литературните му способности се развиха пред очите ми, и винаги го чета с удоволствие - и като плюеше герб, и като плюе орешко. Най ме кефеше в темата за холтчето, но тук направо избива рибата. Малко захранка да фърли и рибоците кълват ли кълват.
          Бая хлеб има да изядеш да се доближиш дори до него.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            То и в Крим уж нямаше, но тази седмица Путин официално си призна. Завладяха с армия чужда територия. Наравиха един "реферндум" под дулата на танкове и калашници и после се позоваха на "народната" воля. Тук е същата работа. Група терористи командвани от спецназ, завзема някое градче. Взема местното население за заложник и се барикадира криейки се зад цивилните.
            Не знам с колко промит мозък трябва да си да си вярваш че населението в Крим от което около 90% етнически Руснаци при честен референдум няма да иска да се присъидини към родината си. Както и да им направиш референдум нагласите ще са такива .....абсолютно нормално Руснаците си искат Русия не Нато ........

Ако се стигне до референдум на 4-5 области от Украина в които етническите Руснаци са мнозинство резултата ще е подобен......Руснаците ще си искат в Русия , не в Нато.....
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
              Новата шефка на FED си призна, че от 2015 се очаква рязко вдигане на основния лихвен процент за долара от сегашните 0,25% на "няколко процента".

http://www.federalreserve.gov/moneta...bl20140319.pdf

Как ще се отрази това на дълговете в долари, сами си представете..
              Може би още през 2015-2017 ерата на USD ще приключи.
              Горното е и безплатен съвет към пишещите тук форумци, които получават доходите си в "твърда" зелена валута... да си направят някои проверки, разсъждения и съответните изводи.
              Хахаха доларът ще поскъпне рязко - това ще се случи. Хайде като бъкел не разбираш от икономика поне там не се опитвай да пишеш глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                За олигарсите си прав. Съгласен съм, но не и за Путин. Войната ще му позволи да завърши прехода към диктатура и общественото мнение няма да има значение. Пред калашника всички са равни. Говорим за фашистка диктатура където хората нямат права. Тя се основава на страх и насилие. За да падне трябва да няма комуникации. Не случайно тази седмица удариха "вконтакте". Днес е и знаковото изказване, че интернет е проект на ЦРУ. Путин се страхува от хората. Затова ще им спре достъпа до информация и канала за ефективна самоорганизация. Прехода към груба диктатура е почти завършил. Трябва му някаква криза в която да прокара последните промени. Докато се усетят хората и ще е късно. Аз контактувах наскоро с руснаци. Всички са ужасени от това което се случва там и се чудят как да избягат с парите си навън. Според тях положението от ден на ден става по-нетърпимо. Наричат Путин Цар! Според тях той се възприема като такъв. Отнемайки източниците на информация и възможността да се самоорганизира обществото диктатурата ще е устойчива. Не случайно атаките са срещу неправителствените организации и интернет.
                Да, може и да направи диктатура, но за какво му е. Путин иска признание там където го няма - от света. Ако американците резнат възможността да се прави бизнес с Русия никакво признание от никъде няма да получи. Властта сама за себе си колкото и да му харесва не мисля че е това което иска. На мен ми се струва че това орязване на права в Русия е плод на желанието му да наложи собствените си цености на руския народ. Каквото всеки велик цар в руската история се е опитвал да направи. Вярва че неговите ценостите са най-добрите и вярва че така всъщност прави добро. Т.е. аз поне не бих тръгнал да го демонизирам. Въпреки че намирам подобно налагане на лични цености за доста неприемливо.

Коментар

• Новата шефка на FED си призна, че от 2015 се очаква рязко вдигане на основния лихвен процент за долара от сегашните 0,25% на "няколко процента".

http://www.federalreserve.gov/moneta...bl20140319.pdf

Как ще се отрази това на дълговете в долари, сами си представете..
                  Може би още през 2015-2017 ерата на USD ще приключи.
                  Горното е и безплатен съвет към пишещите тук форумци, които получават доходите си в "твърда" зелена валута... да си направят някои проверки, разсъждения и съответните изводи.

Коментар

Няма да спечелят олигарсите - те ще загубят най-много, защото нямат реална власт, а имат само пари, които идват от властта на Путин. Но тези пари имат значение само при отворена Русия. При изолирана - няма пари. Путин от друга страна също няма да спечели. Сега тъпия народ му се кефи, ама като им паднат доходите наполовина никак няма да му се кефят. Тези на дъното може и да продължават, но никой който е свикнал да живее нормално няма как да не сравнява положението си с това което е било преди това и да мрази този който му е причинил значителния спад в стандарта. Руснаците в момента имат какво да губят - положение в което реално никога не са се намирали. А когато имаш какво да губиш - е тогава идеологията и пропагандата влияят само до момента в който започнеш да усещаш плодовете им като скапване на собствения живот.
                    За олигарсите си прав. Съгласен съм, но не и за Путин. Войната ще му позволи да завърши прехода към диктатура и общественото мнение няма да има значение. Пред калашника всички са равни. Говорим за фашистка диктатура където хората нямат права. Тя се основава на страх и насилие. За да падне трябва да няма комуникации. Не случайно тази седмица удариха "вконтакте". Днес е и знаковото изказване, че интернет е проект на ЦРУ. Путин се страхува от хората. Затова ще им спре достъпа до информация и канала за ефективна самоорганизация. Прехода към груба диктатура е почти завършил. Трябва му някаква криза в която да прокара последните промени. Докато се усетят хората и ще е късно. Аз контактувах наскоро с руснаци. Всички са ужасени от това което се случва там и се чудят как да избягат с парите си навън. Според тях положението от ден на ден става по-нетърпимо. Наричат Путин Цар! Според тях той се възприема като такъв. Отнемайки източниците на информация и възможността да се самоорганизира обществото диктатурата ще е устойчива. Не случайно атаките са срещу неправителствените организации и интернет.

Коментар

Мен отношението на другите не ме интересува - както предполагам че вече усещаш
                      дам, троли на воля, повече няма да те храня, че почваш да нервничиш...

Коментар

Мен отношението на другите не ме интересува - както предполагам че вече усещаш

Коментар

Сигурен съм че имаш множество дипломи, предполагам някой от тях дори смислени. Няма как да се меря с дипломите на ерудирани хора.

Коментар

поредното тролене, за което е интересно ще има ли санкции. Иначе, на човеченцето многократно му бе предложено пред форумната аудитория да удари всички в земята със знания, постижения и т.н. Резултат - тролене.
                            Сигурен съм че имаш множество дипломи, предполагам някой от тях дори смислени. Няма как да се меря с дипломите на ерудирани хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              E какви дипломи, даже войник не е ходил
                              Здрасти, Факи. Нощна смяна ли застъпи?

Коментар

Ауууу мамооооо, пък баткоти ма дразни.

Ами да не беше почвал такъв разговор като не можеш да носиш на майтап Космически ерудирани човече

поредното тролене, за което е интересно ще има ли санкции. Иначе, на човеченцето многократно му бе предложено пред форумната аудитория да удари всички в земята със знания, постижения и т.н. Резултат - тролене.

Коментар

Working...
                                X