IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Ми проблема е че не е в арабски квартал а в престижен.
    Преди 15 години не беше така , но вече се напълни с всякакви арабески и негри там даже и местните се научиха да живеят мързеливо покраи придошлите...
    Вечер ако се качиш в метрото в Париж 50 процента са чернилки бе пич.....направо страх да те хване от тоя криво разбран интернационализъм.....
    Ааааааааа, той татко Барба много обича чернилки

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Ха Факи, Добър Вечер! Нима не си запознат, че не е стара технология, а вашите са години надзаде и много километри.Дори с-300 превъзхождат най добрите щатски аналози, кво да пишем за тези с три поколения напреде.Явно с негрите си пасвате по назадничави техно........
      Бе май си пасват по други назадничави работи баи ти Факи и приятеля му -големия чърен негър
      Last edited by markov; 26.04.2014, 21:55.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
        Кажи на сестра си да се изнесе от арабския квартал, по-малко проблеми ще има

Не му е тук мястото нито заслужаваш да ти обяснявам, но щом толкова настояваш ти и побратимите ти, ще ви го обясня. Пък това засяга и Украина, нали скоро тя ще предпочете да въведе френските данъчни правила, за разлика от Булгаристан, в който данъците облагодетелстват преди всичко Пеевци и Барековци
        За разлика от българските нискочели новобогаташи, французите не обичат да говорят за пари, за имотите си. Аз също, но ти ме принуди.
        Ми проблема е че не е в арабски квартал а в престижен.
        Преди 15 години не беше така , но вече се напълни с всякакви арабески и негри там даже и местните се научиха да живеят мързеливо покраи придошлите...
        Вечер ако се качиш в метрото в Париж 50 процента са чернилки бе пич.....направо страх да те хване от тоя криво разбран интернационализъм.....
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Старо ти е инфото.
          С500 е разработка от шейсетте на Пентагона. Отдавна е разсекретена, а на рушняците само рова им дай - стара технология да копират и да се хвалят на тарамбуките.

ПП
          А ти, подписа ли петицията?
          Ха Факи, Добър Вечер! Нима не си запознат, че не е стара технология, а вашите са години надзаде и много километри.Дори с-300 превъзхождат най добрите щатски аналози, кво да пишем за тези с три поколения напреде.Явно с негрите си пасвате по назадничави техно........

Коментар

Знам, ама другия плод с който сравняват крушите е засекретен , щото новото му превъплъщение С-500 е способно да порази цяла Европа и после няма войната да се води за Украина, което не е планирано
            Старо ти е инфото.
            С500 е разработка от шейсетте на Пентагона. Отдавна е разсекретена, а на рушняците само рова им дай - стара технология да копират и да се хвалят на тарамбуките.

ПП
            А ти, подписа ли петицията?

Коментар

Знам, ама другия плод с който сравняват крушите е засекретен , щото новото му превъплъщение С-500 е способно да порази цяла Европа и после няма войната да се води за Украина, което не е планирано
              Бръмбър гейт!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                Върху получената сума се изчислява пропорционален подоходен данък:
                д.....
                от 26 421 à 70 830 euros - 30 %
                от 70 831 à 150 000 euros - 41 %
                от 150 001 à 250 000 euros - 45 %
                ...
                и се отчисляват лихви по заеми, разни амортизации на жилището и т.н.
                Почти половината от французите не плащат данък върху дохода.
                Моят данък, като на "емигрант, мияч на съдове", е в горните 5% на населението
                Или както правилно казах имаш доход от 60 000, плащаш 18 000 данък и ти остават 42 000. Аз казах 40 хилки. Което изобщо не може да те сложи в "горните 5%" .
                Ти си в горните 0.5% по самохвалство.

Нали си пиеш кафето с местния депутат и обядваш с префекта, както сам твърдеше... Що не си на вечеря със Саркози тогава, ами ни занимаваш с твоето самохвалство?
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Лорде в икономиката не сравняват ягоди и круши.

Коментар

Да бе вервай си, в България има стотици хиляди руснаци, украинци и полуруси от смесен брак. Това Коми, Това Архангелск, май сте ги забравили, ами къщичките дето строи Главбулгарстрой за завръщащите се руски войни от ГДР знаете ли колко рускини , руси, молдовци и прочее довлече тук. Между другото това е най-читавата диаспора в сравнение с мангалите и сините талибани, то много няма разлика между тях де....
                    Аз отдавна подозирам, че една голяма част от феновете на фюрера тук са плод на българо-съветската дружба...

А иначе си имаме традиционно руско малцинство от едно 300 години - т.н. казаци или староверци, или както те сами се наричат липованци...основно около Силистра (с. Татарица) и Варна...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение

Ако беше малко по-интелитентен, щеше да разбереш, че включително и този пост, в който изреждам "страни от ЕС, такива от Прибалтика и Балканите" - също изразявам ирония. А ти се върза веднага и ме обяви за неграмотен (а по-долу друг ме обяви за безмозъчен) ... хахаха

Както и да е, стига забавления за тази вечер - посмях се малко с вас. Отивам да чета.

Лека вечер на всички... и Лорде - умната със служенето на Русия.
                      Да вземеш малко в обедните почивки да послужиш и на Родината си все пак
                      .
                      Аз не правя разлика между Россия и България тапет!

Коментар

Разбирам ти иронията , но ти бъркаш страни от ЕС, такива от Прибалтика и Балканите с такива като Молдова дето нямат нищо общо като политическо и икономическо положение. Ти сравняваш круши и ягоди както се казва в икономиката.........помисли добре преди да плещиш глупости.....
                        Лорде в икономиката не сравняват ягоди и круши.

Коментар

Разбирам ти иронията , но ти бъркаш страни от ЕС, такива от Прибалтика и Балканите с такива като Молдова дето нямат нищо общо като политическо и икономическо положение. Ти сравняваш круши и ягоди както се казва в икономиката.........помисли добре преди да плещиш глупости.....

Ако беше малко по-интелитентен, щеше да разбереш, че включително и този пост, в който изреждам "страни от ЕС, такива от Прибалтика и Балканите" - също изразявам ирония. А ти се върза веднага и ме обяви за неграмотен (а по-долу друг ме обяви за безмозъчен) ... хахаха

Както и да е, стига забавления за тази вечер - посмях се малко с вас. Отивам да чета.

Лека вечер на всички... и Лорде - умната със служенето на Русия.
                          Да вземеш малко в обедните почивки да послужиш и на Родината си все пак.
                          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Започни от "Винету"...

пп Пиши си, не пречиш.....
                            Добър съвет ти даде Чичо. Само с тази можеш да станеш премиер!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Вместо да отговориш нещо смислено за пореден път даваш воля на извиращата си вродена простотия ......
                              Добре де
                              За двайспет години границата се премести с 1500 км. Надявам се следващото преместване на север с още 1500 км да не отнеме толкова време.
                              Ся като чета Макс оставам с убеждението че съжаляват че не са унищожили света, ама се канят. Е - за разлика отпреди има 90% защита срещу дивите варвари.
                              Разбирам ги рашките. Спомнят си мизерията в която са живели, и за тях е по-добре да унищожат всичко отколкото някой да продължи да живее по-добре от тях, докато те се връщат пак в киреча

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                                Що бе Лорде, тъкмо ще станем република в Русия и ще можеш да изпълниш реално подписа си.

Ще служиш на Россия. Нали това искаш. Лошо ли ще е?

Не разбирам обясни ми. Аз затова пиша за да се науча от вас, иначе знам, че нямам мозък и че съм неграмотен. Казахте ми го.

Прости ми сега, че не мога повече да пиша. Отивам да чета книгите.

Кажи поне кои?
                                Започни от "Винету"...

пп Пиши си, не пречиш.....

Коментар

Working...
                                X